KUCHARZ ŚNIADANIOWY Kąty Rybackie oferta pracy Przedsiębiorstwo Produkcji Łożysk Ślizgowych Andrzej Szumko Spółka Jawna
Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: Obsługa śniadań - bufetowych lub serwowanych.Obieranie i obróbka produktów spożywczych.Czynności porządkowe.Dbałość o higienę.
Data publikacji: 2020-01-07
Lokalizacja: Kąty Rybackie (pomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produkcji Łożysk Ślizgowych Andrzej Szumko Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rybacka 17, 82-110 Kąty Rybackie, powiat: nowodworski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obsługa śniadań - bufetowych lub serwowanych.Obieranie i obróbka produktów spożywczych.Czynności porządkowe.Dbałość o higienę.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/ godz. + do uzgodnienia
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kąty Rybackie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowodworski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sztutowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Produkcji Łożysk Ślizgowych Andrzej Szumko Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Gdańskim
Adres pracodawcy:
Rybacka 17, 82-110 Kąty Rybackie, powiat: nowodworski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV proszę złożyć w Hotelu Tristan w Kątach Rybackich, ul. Rybacka 17 lub przesłać na adres e-mail: dyrektor (at) tristan.com.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: nowodworski
Gmina pracodawcy: Sztutowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kąty Rybackie
Ulica pracodawcy: Rybacka
Numer budynku pracodawcy: 17
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Gdańskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.01.2020
Oferta pracy ważna do: 06.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 07.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8d08fa8329956fef4de8761483423c21
Podobne oferty pracy
Obsługa klienta, przygotowywanie posiłków, rozwożenie zamówień do klientów.
kontakt przez OHP - 2018-06-18 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
- przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej według originalnych regionalnych receptur i przyprawPraca w godzinach 10-21, 25 h/tydz.
kontakt przez PUP - 2019-12-16 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności. Dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami. Przestrzeganie przepisów BHP. Rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni. Wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produków do gotowania. Nadzorowanie świeżości używanych skladników spożywczych. Dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przrządów używanych w kuchni. Udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi. Znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw.
"DAMAR" s.j. CHRZAN MARCIN I WROŃSKI DANIEL - 2019-09-06 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji. Praca na dwie zmiany w godz. 12-20, 14 - 22.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Piotr Rębisz - 2017-10-27 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Kajetan Leszek PIZZERIA HADES - 2015-12-29 - Ryki (lubelskie)
przygotowywanie potraw
Polit Agnieszka PIZZERIA"MARIANOS" - 2016-11-15 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań, produkcja garmażeryjna, planowanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
Zapoznanie z przepisami i regulaminami,sporządzenie potraw zgodnie z jadłospisem, dbałość o racjonalne wykorzystanie produktów żywnościowych w czasie obróbki wstępnej i termicznej, przygotowanie potraw na wyznaczony czas oraz przestrzeganie właściwej wagi porcji, znajomość zasad GMP i GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna)
Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej Lubań - 2019-05-31 - Lubań (dolnośląskie)
Produkcja dań gotowych.Wymagane min. 1 rok doświadczenia.
Catering SULEJ Marek Sulejewski - 2016-05-13 - Dębe Wielkie (mazowieckie)
Kierowanie zestawem ciężarowym , załadunek i rozładunek towaru.
Międzynarodowy Transport Drogowy - Kazimierz Skuratowicz - 2018-05-09 - Niemodlin (opolskie)
przygotowywanie dań wietnamskich
kontakt przez PUP - 2019-07-17 - Gołków (mazowieckie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-10-02 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie potrwa (głównie kuchnia polska, ale także ukraińska). Praca w godz.: 11/12-22 (dwie zmiany).
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, dbanie o bezpieczeństwo żywności, ścisła współpraca z szefem kuchni i pozostałym zespołem, zastępowanie szefa kuchni podczas jego nieobecności, zapewnienie zadowolenia klienta i konsumenta
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2017-04-26 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Dom Pomocy Społecznej w Miliczu - 2017-09-27 - Milicz (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni koreańskiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozmianowa. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca na trzy zmiany 09:00 do 21:00. Bar w Krynicy Morskiej - smażenie ryb
PHU ŁONIEWSKI Piotr Łoniewski - 2016-06-28 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw, w tym dań gorących, przygotowywanie i dekoracja przekąsek i przystawek
EDEN Paweł Bielecki - 2016-03-22 - Ławki (lubelskie)
Doświadczenie i wiedza na temat gotowania, umiejętność pracy samodzielnej jak i w zespole, punktualność, uczciwość, pracowitość. Sprawowanie nadzoru nad całością produkcji kulinarnej na swojej zmianie. Osobisty nadzór nad szczególnie ważnymi pracami i potrawami. Sprawowanie nadzoru nad właściwym użytkowaniem sprzętu i maszyn oraz czuwanie nad systematyczną kontrolą i ich konserwacją. Dbałość o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków.
Sanatorium Uzdrowiskowe Chemik Sp. z o.o. - 2019-03-01 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Kucharz
DWOREK TUCHOLSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-17 - Zblewo (pomorskie)
Samodzielne gotowanie, oraz przyuczenie się do nowego menu restauracji.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci; wykształcenie zawodowe, doświadczenie mile widzianecv wysyłac na adres e mai:smerfusprzedszkole (at) gmail.com
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Rynarzewo (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Skawina (małopolskie)
-przygotowywanie dań w restauracji
Restauracja Zaścianek Usługi gastronomiczne Grzegorz Ciura - 2016-10-19 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
kucharz kuchni indyjskiej
SING SP Z O.O - 2016-03-03 - Poznań (wielkopolskie)
1. Realizacja zadań produkcyjnych zgodnie z poleceniem przełożonego2. Obsługa maszyn sterowanych komputerowo3. Odpowiedzialność za jakośc wytworzonych produktów4. Dbanie o miejsce pracy
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Jatne (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zimnych jak i ciepłych, wydawanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Praca dwuzmianowa, w godzinanch: 11:00-22:00. Samodzielne stanowisko, przygotowywanie pizzy od początku procesu produkcyjnego. Umowa o pracę na czas określony. 1/2 etatu. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Wrocław (dolnośląskie)