KUCHARZ/KUCHARKA Pyrzyce oferta pracy "DAMAR" s.j. CHRZAN MARCIN I WRO艃SKI DANIEL

Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2聽400 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci. Dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami. Przestrzeganie przepis贸w BHP. Rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni. Wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produk贸w do gotowania. Nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych skladnik贸w spo偶ywczych. Dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni. Udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi. Znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw.
Data publikacji: 2019-09-06
Lokalizacja: Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Pracodawca: "DAMAR" s.j. CHRZAN MARCIN I WRO艃SKI DANIEL
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Szczeci艅ska, 74-200 Pyrzyce, powiat: pyrzycki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci. Dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami. Przestrzeganie przepis贸w BHP. Rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni. Wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produk贸w do gotowania. Nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych skladnik贸w spo偶ywczych. Dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni. Udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi. Znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽400 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pyrzyce
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pyrzycki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Pyrzyce
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽400 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 06.09.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: mile widziane do艣wiadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: "DAMAR" s.j. CHRZAN MARCIN I WRO艃SKI DANIEL
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pyrzycach
Adres pracodawcy:
Szczeci艅ska, 74-200 Pyrzyce, powiat: pyrzycki, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: pyrzycki
Gmina pracodawcy: Pyrzyce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pyrzyce
Ulica pracodawcy: Szczeci艅ska
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pyrzycach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.09.2019
Oferta pracy wa偶na do: 05.10.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.09.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5520e21535f74829c5dad1d4fa687a04
Podobne oferty pracy
praca w barze szybkiej obs艂ugistawka godzinowa 8-10 z艂 brutto/h
LPM GASTRO S.C. LESZEK MAT艁OKA, PRZEMYS艁AW MAT艁OKA - 2016-05-20 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
obr贸bka termiczna potraw, grillowanie, wydawanie da艅, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy, oferta przeznaczona jest dla os贸b powy偶ej 30 roku 偶ycia
kontakt przez PUP - 2019-08-14 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe/艣rednie gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie w ww. zawodzie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Na pocz膮tek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu si臋 umowa o prac臋. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIO艁 - 2016-08-16 - Rybnik (艣l膮skie)
Samodzielny kucharz
MULTISERVICE Sp. z o.o. - 2017-09-07 - P艂ock (mazowieckie)
Zadaniem kucharza jest zapewnienie sprawnej organizacji funkcjonowania kuchni oraz odpowiedniej jako艣ci podawanych potraw. Kucharz zajmuje si臋 przyrz膮dzaniem r贸偶nego rodzaju potraw, da艅, przek膮sek zgodnie z zam贸wieniem.
Tango Cecylia Pociej - 2017-03-21 - P艂ock (mazowieckie)
Prace przy posadzkach betonowych.Miejsce wykonywania pracy: Rypin i okolice.
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Produkcyjne "BUDOKOR" Marzena Tr臋dowicz - 2016-10-03 - Kowalki (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie 艣niada艅 i obiad贸w dla uczni贸w zgodnie z jad艂ospisami z zachowaniem najwy偶szych standard贸w 偶ywieniowych.
GASTRO SERWIS SP. Z O.O. - 2018-08-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
organizowanie imprez okoliczno艣ciowych
Dom Weselny ,,FANTAZJA" Hanna Ratuska - 2019-01-14 - Dobre (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w (obiady, przystawki, dania ciep艂e), robienie zam贸wie艅, dekorowanie wydawanych potraw, dbanie o stanowisko pracy, propozycja nowych da艅 i rozwi膮za艅, wydawanie oraz obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
PodiumGroup Anna Ros艂aniec - 2019-06-27 - Pra偶m贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie r贸偶nego rodzaju da艅, zgodnie z menu, w portowej restauracji, praca zespo艂owa.
Restaurant Sj枚loftet - 2019-05-15 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowywanie posi艂k贸w z produkt贸w i p贸艂produkt贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, znajomo艣膰 kuchni tureckiej.
ANTALYA DONER KEBAB Salman Bulu艧 - 2018-07-02 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Implementacja element贸w wielow膮tkowej aplikacji wspomagania dowodzenia; tworzenie rozwi膮za艅 gwarantuj膮cych du偶膮 stabilno艣膰 dzia艂ania; implementacja zgodnie z wytycznymi architektonicznymi; optymalizacja kodu.
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Gda艅sk (pomorskie)
Zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.
Finance & Property Management - 2017-03-03 - Skoroch贸w (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃,P脫艁PRODUKT脫W I MENU Z ORYGINALNYCH PRZEPIS脫W KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE TOWAR脫W OD DOSTAWC脫W POCHODZENIE WIETNAMSKIEGO JAK I Z KRAJU WIETNAM. PROWADZENIE NEGOCJACJI Z KONTRAHENTAMI POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO.
TOMAN HOANG NGUYEN TIEN - 2019-01-21 - Pionki (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej.
BEPARI FOOD Mashudur Rahman - 2017-09-06 - Lubart贸w (lubelskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga klient贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-11-17 - Radymno (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w i organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - K膮kolewnica (lubelskie)
praca w kuchni
Restauracja-Piceria T臋cza Smak贸w u Rosina Arkadiusz Rosin - 2016-07-15 - Wicko (pomorskie)
- Realizacja procesu 偶ywienia w Szpitalu. Przygotowanie posi艂k贸w wg zaplanowanego jad艂ospisu oraz zlecenia lekarskiego na wykonanie indywidualnych diet specjalistycznych. Dbanie o nale偶yt膮 jako艣膰 przygotowanych posi艂k贸w.- Wynagrodzenie: 2300 -2400 z艂 brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Po umowach terminowych przewiduje si臋 zatrudnienie na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele i 艣wi臋ta. Wymagania: wykszta艂cenie minimum zawodowe gastronomiczne. Wymagane minimum 6 miesi臋cy do艣wiadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia. ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Wymagana umiej臋tno艣膰 wykonywania czynno艣ci zwi膮zanych z obr贸bk膮 偶ywno艣ci, dobra pami臋膰, podzielno艣膰 uwagi. Kontakt osobisty (ul. Zio艂owa 45 - 47, 40-635 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32-359-85-56) w godz.: 7:25-15:00 lub e-mail: kadry (at) gcm.pl lub dokumenty aplikacyjne przes艂a膰 poczt膮 tradycyjn膮 na adres siedziby firmy (ul. Zio艂owa 45 - 47, 40-635 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 7 SUM W KATOWICACH GCM IM. PROF. LESZKA GIECA. - 2017-05-29 - Katowice (艣l膮skie)
praca w barze, przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga go艣ci
BAR RESTAURACYJNY BEATA NOWOG脫RSKA KRZYSZTOF NOWOG脫RSKI - 2017-09-22 - 艁owicz (艂贸dzkie)
Kafelkowanie, tynkowanie, prace wyko艅czeniowe. Praca w delegacji- dojazd i zakwaterowanie zapewnia pracodawca.
TEMLAK ADAM - 2016-07-06 - Wo艂czyn (opolskie)
przygotowywanie potraw wed艂ug karty
Jaroszek Stanis艂aw PPHU ELEKTROPAKS - 2017-12-08 - Pu艂awy (lubelskie)
Wymagana dyspozycyjno艣膰, rzetelno艣膰, preferowane osoby z Boguszowic. Praca b臋dzie polega膰 na sprz膮taniu, myciu okien, sprz膮tanie po remontach, budowach obiekt贸w handlowych. Praca 2 h dziennie w godz. 6:00-8:00. Wysoko艣膰 wynagrodzenia do om贸wienia. Kontakt telefoniczny z pracodawc膮.
LENAR US艁UGI SPRZ膭TAJ膭CE KRZYSZTOF DWOROK - 2016-07-15 - Rybnik (艣l膮skie)
Prace zwi膮zane z wykonywanym zawodem
BONKOWSKI Sp. z o.o. - 2016-03-09 - Koz艂owo (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia oraz istniej膮cym jad艂ospisem, porcjowanie posi艂k贸w do konsumpcji, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 przygotowanych posi艂k贸w, dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮, codzienne pobieranie pr贸b 偶ywno艣ciowych i w艂a艣ciwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP Domu Pomocy Spo艂ecznej w Rokocinie, dbanie o utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci w pomieszczeniach kuchennych oraz utrzymywanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzonego sprz臋tu kuchennego, wykonywanie obr贸bki wst臋pnej warzyw i jarzyn przeznaczonych do przyrz膮dzania posi艂k贸w, pobieranie produkt贸w z magazynu 偶ywno艣ciowego w ilo艣ciach przewidzianych w zapotrzebowaniu 偶ywno艣ciowym i w艂a艣ciwe ich zabezpieczenie do czasu przygotowania i podania posi艂k贸w, zmywanie naczy艅 kuchennych, garnk贸w, sztu膰c贸w, po przygotowywanych i spo偶ytych posi艂kach, przestzreganie przepis贸w BHP i p.po偶.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W ROKOCINIE - 2018-10-29 - Rokocin (pomorskie)
Pakowanie towar贸w i przygotowanie dowysy艂ki, rozk艂adanie towar贸w na p贸艂kach magazynowych, kompletowanie zam贸wie艅 od klient贸w, zabezpieczenie towar贸w przed uszkodzeniem.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Jab艂onka (ma艂opolskie)
Analiza przepis贸w na potrzeby sporz膮dzenia informacji o stanie prawnym. Wyszukiwanie przepis贸w i orzecznictwa do opinii prawnych i pism procesowych oraz przygotowywanie za艂膮cznik贸w do pism procesowych. Zapoznanie si臋 z obowi膮zuj膮cymi przepisami w zakresie archiwizacji dokument贸w i instrukcj膮 kancelaryjn膮, przygotowywanie dokument贸w do archiwum.
PODLASKI URZ膭D WOJEW脫DZKI W BIA艁YMSTOKU - 2018-03-23 - Bia艂ystok (podlaskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni w艂oskiej. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet; przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego; stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej. - Wynagrodzenie: 2250 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 2 lata. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 17:00-1:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 15 miesi臋cy (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 d艂u偶sza ni偶 3 lata). Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Katowice (艣l膮skie)
Gotowanie potraw dla du偶ej ilo艣ci os贸b. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe
SANATORIUM UZDROWISKOWE "CHEMIK" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-11 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)