KUCHARZ A LA CARTE Brevik oferta pracy Restaurant Sjöloftet
Stanowisko: KUCHARZ A LA CARTE
Wynagrodzenie: od 200 NOK
Zakres obowiązków: Przygotowywanie różnego rodzaju dań, zgodnie z menu, w portowej restauracji, praca zespołowa.
Data publikacji: 2019-05-15
Lokalizacja: Brevik ()
Pracodawca: Restaurant Sjöloftet
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Storgata 6, 3950 Brevik, NorwegiaRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie różnego rodzaju dań, zgodnie z menu, w portowej restauracji, praca zespołowa.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 37.5
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 200 NOK
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ A LA CARTE
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Brevik
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Norwegia
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 200 NOK
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Wysokość pensji brutto: Od 200NOK /20 Euro za godzinę (uzależniona od doświadczenia i kwalifikacji kandydata) Pracodawca oferuje zakwaterowanie w pobliżu restauracji.
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Umowa na czas określony (sezon letni) lub na czas nieokreślony.
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Data rozpoczęcia pracy: 16.05.2019
Data zakończenia pracy: 30.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: bez nałogów
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenie w pracy w restauracji serwującej dania a la carte – minimum 7 lat.Wykonywanie pracy z pasją, punktualność, zorganizowanie, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły, umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej, zdolności do szybkiej, systematycznej pracy, również w warunkach stresowych, wiedza i świadomość na temat gospodarki kuchennej, znajomość produktów.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 7
Nazwa pracodawcy: Restaurant Sjöloftet
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Tel. 85 74 97 235 WUP w Białymstoku,ul. Pogodna 2215-354 Białystok
Język aplikacji o pracę: angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV ze zdjęciem, list motywacyjny, minimum 2 referencje, zdjęcia przygotowywanych potraw
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
email: beata.chroscinska (at) wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – kucharz a la carte
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Adres strony pracodawcy: www.sjoloftet.no
Profil działalności pracodawcy:
Restauracja Sjoloftet jest rodzinną restauracją powstałą w 1983 roku, w wyjątkowej lokalizacji, na portowym nabrzeżu w porcie Brevik. W restauracji serwuje się pizzę podaną na kruchym spodzie pieczonym we własnej piekarni, jak i międzynarodowe potrawy à la carte takie jak; pasty, dania z grilla, owoce morza. Oferują również dania na wynos oraz catering. Restauracja posiada sale bankietowe, konferencyjne, miejsca na zewnątrz oraz pub. Posiada również własną przystań, kiosk, bar z lodami oraz dwa pokoje hotelowe. Brevik jest pięknym małym miasteczkiem położonym 160 km na południowy zachód od stolicy Norwegii Oslo.Restauracja zatrudnia czterech kucharzy na stale i dwóch kucharzy dodatkowo w sezonie letnim.
Dodatkowe informacje dotyczące aplikowania:
e-mail: kristian (at) sjoloftet.com - kontakt do pracodawcy
Oferta zgłoszona przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.05.2019
Oferta pracy ważna do: 15.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fbbc04b1a32b20af5ecb5684da09910f
Podobne oferty pracy
Pieczenie chlebów, produkcja dań obiadowych, zup, słodkości; składanie zamówień.
Jakub Wiśniewski Browar Dziki Wschód - 2018-08-10 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków (kuchnia tradycyjna), mała gastronomia
Jerzy Moskal KAREN - 2018-04-17 - Myślenice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, prowadzenie kuchni, lepienie pierogów.I zmiana 6.00 - 13.00 pn-pt
Przedsiębiorstwo Handlowe JAGA Ewa Kurs - 2017-07-13 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i wypiek pizzy, wykonywanie makaronów, past z sosem;zatrudnienie w ramach umowy o pracę na 3/4 etatu na okres 15 miesięcy;
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Pabianice (łódzkie)
Gotowanie, smażenie ziemniaków, mięs, frytek, przechowywanie w odpowiedniej temperaturze z przyjętymi normami,mięs,ryb,owoców morza w odpowiedniej marynacie , wykonywanie dekoracji z lodu
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW KLIENTOM, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W GASTRONOMII
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pizzy. Dbanie o porządek.
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
- Gotowanie, robienie pizzy, przyrządzanie posiłków, dbanie o czystość na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 2500 do 3500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 8:00-22:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Umiejętność gotowania oraz robienia pizzy. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 665-456-411, 609-063-991) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Wawelska 1, 40-098 Katowice).
RADOSŁAW OCZKOWICZ PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE RADO - 2016-12-01 - Katowice (śląskie)
gotowanie, sporządzanie potraw, przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Kąkolewnica Północna (lubelskie)
praca w spedycji na terenie kraju
TRANSPORT CIĘŻAROWY DARIUSZ GONTAREK - 2017-01-16 - Zawada (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
I.N.M. Export Import Mieczysław Iwanicki - 2016-06-30 - Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Żywiec (śląskie)
samodzielne przygotowanie dań, obróbka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze wietnamskim, przyrządzanie potraw wietnamksich
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań z karty, dbanie o porządek w kuchni.
Karczma i Gościniec "Pod Batem" - 2018-02-22 - Polańczyk (podkarpackie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur, przestrzeganie obowiązujących standardów produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy. Jedna zmiana, umowa na okres próbny, praca ul. Kamieńskiego 73a Wrocław, wynagrodzenie podstawa + premia uznaniowa.Kontakt z pracodawcą: osobiście lub telefonicznie z p. Karoliną Kubiak Proszę o przesłanie CV na adres: b.nowak (at) niro.com.pl
Niro Sp. z o.o. - 2017-11-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Znajomość półproduktów, umiejętność przygotowania kebabu, znajomość przepisów, składników i przypraw kuchni arabskiej.Robienie mięsa na kebabPraca w godz. od 16:00 do 24:00Miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Wygodna 26
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie i gotowanie potraw orientalnych, w szczególności kuchni wietnamskiejpraca na umowę zlecenie z odprowadzaniem skladek ZUS (nie mniej niż 20 godzin w miesiącu)oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wrocław (dolnośląskie)
sprzedaż art. wielobranżowych
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Głogów (dolnośląskie)
Praca w kuchni hotelowej polegająca na przygotowywaniu dań dla klientów indywidualnych i grupowych.
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2017-02-27 - Wronki (wielkopolskie)
Prace budowlane-wykończeniowe.
Przedsiębiorstwo Robót Drogowych Sp. z o.o. - 2019-04-04 - Zamość (lubelskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-03-24 - Rybnik (śląskie)
malowanie, szpachlowanie, układanie glazury
Firma Remontowo-Budowlana "LIFTBUD-DESIGN" Karol Rułkowski - 2016-05-16 - Augustów (podlaskie)
prace ogólnobudowlane
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Sławoszowice (dolnośląskie)
praca na kuchni
F.H.U. "ADPOL" ADRIAN DZIELAWSKI - 2018-06-12 - Trzebniów (śląskie)
umiejętność przygotowywania posiłków arabskich
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Radom (mazowieckie)
Nadzór nad pracownikami. Umiejętnośc przygotowywania potraw.
Hotelik "Atelier" Regina Sarzyńska - 2016-02-03 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
montaż konstrukcji stalowych, prace wykończeniowe, remonty, prace murarskie, stolarka budowlana, szalunki, inne prace ogólnobudowlane
ATL Sp. z o.o. - 2018-04-18 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, znajomość procesów technologicznych, dbanie o wysoki standard i jakość przygotowywanych posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy i maszyn.
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2018-01-24 - Mielec (podkarpackie)
Organizacja pracy na kuchni
B&M Szpendowscy s.c. - 2017-08-14 - Sieradz (łódzkie)