KUCHARZ Pola艅czyk oferta pracy Karczma i Go艣ciniec "Pod Batem"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 z karty, dbanie o porz膮dek w kuchni.
Data publikacji: 2018-02-22
Lokalizacja: Pola艅czyk (podkarpackie)
Pracodawca: Karczma i Go艣ciniec "Pod Batem"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Zdrojowa 35, 38-610 Pola艅czyk, powiat: leski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie da艅 z karty, dbanie o porz膮dek w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pola艅czyk
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: leski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Solina
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.04.2018
Data zako艅czenia pracy: 15.10.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: Karczma i Go艣ciniec "Pod Batem"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lesku
Adres pracodawcy:
Zdrojowa 35, 38-610 Pola艅czyk, powiat: leski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: leski
Gmina pracodawcy: Solina
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pola艅czyk
Ulica pracodawcy: Zdrojowa
Numer budynku pracodawcy: 35
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lesku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.02.2018
Oferta pracy wa偶na do: 22.05.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.02.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne prowadzenie kuchni w zak艂adzie gastronomicznym, zarz膮dzanie pracownikami i prac膮 w kuchni, przygotowywanie uroczysto艣ci okoliczno艣ciowych
ZAK艁AD US艁UG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2016-02-25 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowwanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - P艂ock (mazowieckie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie obowi膮zuj膮cych norm i standard贸w, zachowanie estetyki wydawanych da艅, wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem gastronomii
Przedsi臋biorstwo MOVI VIKTOR MOKWA - 2016-04-20 - Tychy (艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
P.P.H ."JAKIN" Jacek Napolski - 2016-09-26 - Lubawa (warmi艅sko-mazurskie)
NOPOWANIE I OCZYSZCZANIE SZTUK, CEROWANIE
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Kuchnia polska, europejska.Praca w godzinach 14:00-22:00.Kontakt z pracodawc膮: 605356190
Hast Andrzej Dworak - 2017-04-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, OBS艁UGA PIECA TANDORI; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI HINDUSKIEJ, MINIMUM 10 LAT DO艢WIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO;
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umowe o prac臋 na czas nieokreslony w godz. 8-16, 14-22 w Ko艂obrzegu. Pracodawca zapewnia wy偶ywienie w godzinach pracy. Praca r贸wnie偶 w weekendy.
"PPHU Bo偶ena- Zbigniew Sarna" Zbigniew Sarna (Restauracja Fishka-fiszka) - 2016-04-18 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
obs艂uga klienta pralni
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Chorz贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej - kulfi, samosy, kofte, dolma sarma, przygotowywanie sos贸w, napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
zakres obowi膮zk贸w zwi膮zanych z wykonywaniem pracy na stanowisku kucharza.
ZAJAZD "POD WIERZB膭" BOGUS艁AW MAKAREWICZ - 2018-07-30 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie pizzy, utrzymywanie czysto艣ci w kuchni
P.H.U. Izabela B艂och - 2018-08-16 - Drezdenko (lubuskie)
z
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - W膮brze藕no (kujawsko-pomorskie)
w/g stanowiska. Kontakt telefoniczny 695465566
ZAJAZD NA WIDOKU Artur St臋pnik - 2017-07-19 - Krajno Pierwsze (艣wi臋tokrzyskie)
wyksz. zawodowe- gastronomiczne,mo偶e by膰 osoba do przyuczenia,ksi膮偶eczka sanepidowska,
MARIA DUCZMAL US艁UGI KUCHARSKIE U KLIENTA - 2016-06-22 - Wierzbno (wielkopolskie)
kuchnia bengalska, arabska, turecka
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Zwole艅 (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla ok. 130 os贸bSpotkanie z pracodawc膮 dnia 27.01.2016r. godz: 13:00, pok. nr 13 tut. PUP.
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. - 2016-01-15 - Stegna (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umowe o prac臋 w godz. 7-19 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Ustroniu Morskim.
Przedsi臋biorstwo Us艂ug Turystyczno Rehabilitacyjnych WODNIK H. i M. Rudniccy Sp. J. - 2016-09-01 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
obs艂uga w zakresie spedycji
"Con-Tex" s.c. A.Sadowski M.D膮bkowski - 2016-04-22 - S艂ubice (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie HACCAP, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy. Praca w systemie 12/24, od 11 do 23 + sobota/niedziela wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej. Mo偶liwo艣膰 przyuczenia
Restauracja PARKOWA Iwona Dr贸偶d偶 - 2017-02-28 - Brzeziny (艂贸dzkie)
Wykszta艂cenie kierunkowe lub praktyka w pracy na stanowisku kucharza; ksi膮偶eczka sanepidowska; ch臋膰 do podj臋cia zatrudnienia; jedna zmiana w godz. 11-21, w weekendy 10-21; miejsce pracy: Rachowice
"GASTRONOMIK" P艁OWIEC RENATA - 2017-04-04 - Rachowice (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej;
CAN KERPI脟 KERPI脟 INVESTMENT - 2018-01-11 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw
Catermed SA - 2017-10-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w kuchni + wyj艣cie do klienta
Firma Budowlano Remontowa GOSTOMSKI Cz.Gostomski - 2017-07-20 - Papiernia (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
produkcja opakowa艅 drewnianych
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Cel贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek na kuchni, dbanie o powierzony sprz臋t
Firma Handlowo Us艂ugowa Przemys艂aw B艂a偶 - 2018-02-28 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Pomoc fryzjerom przy pracy. Utrzymanie czysto艣ci. Obs艂uga recepcji.
FRYZOTEKA Monika Bednarek - 2017-07-13 - Sopot (pomorskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem sta偶u oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppo偶.,- zapoznanie z przepisami HACCP,- zapoznanie z organizacj膮 pracy na kuchni,- przygotowywanie sur贸wek,- sma偶enie, pieczenie i gotowanie mi臋s,- gotowanie zup,- obs艂uga pieca konwekcyjnego - parowego.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)