KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Znajomość półproduktów, umiejętność przygotowania kebabu, znajomość przepisów, składników i przypraw kuchni arabskiej.Robienie mięsa na kebabPraca w godz. od 16:00 do 24:00Miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Wygodna 26
Data publikacji: 2018-12-07
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Znajomość półproduktów, umiejętność przygotowania kebabu, znajomość przepisów, składników i przypraw kuchni arabskiej.Robienie mięsa na kebabPraca w godz. od 16:00 do 24:00Miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Wygodna 26
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość kuchni arabskiej w zakresie przygotowania dań, obróbki i półproduktów
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.12.2018
Oferta pracy ważna do: 21.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 07.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
RESTAURACJA "NAD KALWĄ" MAGDALENA MOZOL - 2017-04-05 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej, sprzątanie stanowiska pracy, kierowanie zespołem ludzi
DAWMAX Oleg Rab - 2017-02-09 - Tłuszcz (mazowieckie)
w/g stanowiska
PHU "SCARLETT" Genowefa Szczepkowska - 2018-02-27 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2016-12-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Oferta w ramach refundacji części kosztów za zatrudnienie bezrobotnego do 30r.ż.: praca w kuchni, gotowanie, dbanie o czystość na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny ze st.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE AGNIESZKA TATAREK - 2017-09-20 - Wierzchowice (dolnośląskie)
Oferta ze skierowaniem; charakterystyka pracy: przygotowywanie posiłków; praca co drugi dzień w godzinach od 07.00 do 19.00, wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie mile widziane
OŚRODEK REH.I OP.ZGR. SIÓSTR ŚW. ELŻBIETY - 2018-05-10 - Wleń (dolnośląskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KAMIŃSKI" Marian Kamiński - 2016-04-12 - Kępno (wielkopolskie)
Według stanowiska - kuchnia staropolska
ROBERT WĄSOWICZ KUCHNIA STAROPOLSKA "U BABCI MALINY", WILLA "U BABCI MALINY" - 2015-11-26 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Słomka Sp. jawna Monika Witan , Andzrej Słomka Marian Słomka - 2017-06-14 - Pilawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
GOSPODARSTWO OGRODNICZE CECYLIA, ZBIGNIEW KLIMOWICZ, IWONA KLIMOWICZ-WŁODARCZYK, TOMASZ KLIMOWICZ SPÓŁKA JAWNA - 2017-12-04 - Paczyna (śląskie)
przygotowanie potraw kuchni orientalnej, wybór sprzętów do przygotowania dań, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, pomoc w zarządzaniu budżetem na wydatki spożywcze,nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, CIAST Z ZASTOSOWANIEM MASZYN I URZĄDZEŃ, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNEJ I POLSKIEJ, WYKAŃCZANIE I ESTETYCZNE DEKOROWANIE POTRAW, PRACA DWUZMIANOWA W GODZ. 12.00 - 20.00, 16.00 - 24.00, DLA OSÓB BEZROBOTNYCH ZAREJESTROWANYCH W PUP KOŁOBRZEG, POSIADAJĄCYCH III PROFIL POMOCY.
INVEST TOWER Sp.z o.o. - 2016-12-22 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
TRANSPORT - Piasecki Zbigniew - 2017-04-07 - Miętne (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej, zamawianie towaru (znajomość języka wietnamskiego)
NTMH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Rodzaj pracy: przygotowywanie i wydawanie potrawOgólny zakres obowiązków: przygotowywanie i dydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Orzesze (śląskie)
Przygotowywanie imprez okolicznościowych
ARKADIA4U SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-24 - Sokole-Kuźnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań dla klientów pizzerii Quattro.
"SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROSŁAW - 2018-02-14 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków: zupy,mięsa dodatki skrobiowe,surówki,sałatki,dania bezmięsne,dania dietetyczne,przygotowywanie zamówień towarów praca w godz.8-16:00 lub czterobrygadówka: 5:30-13:30,13:30-21:30;21:30-5:30
DUSSMANN Polska Sp.z o.o. - 2016-03-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Sprzedaż wyrobów piekarniczych
Piekarnia WAROWNY S. C. Siwek Agata, Warowny Dariusz - 2017-07-21 - Końskowola (lubelskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Zakopane (małopolskie)
Realizacja celów handlowych szyldu INTERMARCHE, kompletny rozbiór półtuszy wieprzowych i wołowych, produkcja wyrobów (kiełbas, wędzonek i wyrobów podrobowych), utrzymanie porządku w miejscu pracy, dbanie o przestrzeganie wewnętrznych procedur Grupy Muszkieterów.
AMATA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCĄ - 2017-06-28 - Myślenice (małopolskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Lubanice (lubuskie)
Przygotowywanie trzech posiłków dziennie (żywienie zbiorowe dla 48 osób), dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie z gramaturą, utrzymywanie w należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Praca w Bielsku-Białej od poniedziałku do niedzieli według ustalonego grafiku (po 8 lub 12 godzin - 6.00-14.00, 6.00-18.00).
Dom Pomocy Społecznej dla Przewlekle Chorych w Bielsku-Białej - 2017-11-16 - Bielsko-Biała (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Łowicz (łódzkie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchninarabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień za granicę. Dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Sieradz (łódzkie)
zgodnie z dołączonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Żywiec (śląskie)
prace w restauracji
Inter-S Piotr Szymandera - 2016-05-12 - Poznań (wielkopolskie)