KUCHARZ Duszniki-Zdr贸j oferta pracy Sanatorium Uzdrowiskowe Chemik Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽860 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Do艣wiadczenie i wiedza na temat gotowania, umiej臋tno艣膰 pracy samodzielnej jak i w zespole, punktualno艣膰, uczciwo艣膰, pracowito艣膰. Sprawowanie nadzoru nad ca艂o艣ci膮 produkcji kulinarnej na swojej zmianie. Osobisty nadz贸r nad szczeg贸lnie wa偶nymi pracami i potrawami. Sprawowanie nadzoru nad w艂a艣ciwym u偶ytkowaniem sprz臋tu i maszyn oraz czuwanie nad systematyczn膮 kontrol膮 i ich konserwacj膮. Dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w.
Data publikacji: 2019-03-01
Lokalizacja: Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: Sanatorium Uzdrowiskowe Chemik Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 17, 57-340 Duszniki-Zdr贸j, powiat: k艂odzki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Do艣wiadczenie i wiedza na temat gotowania, umiej臋tno艣膰 pracy samodzielnej jak i w zespole, punktualno艣膰, uczciwo艣膰, pracowito艣膰. Sprawowanie nadzoru nad ca艂o艣ci膮 produkcji kulinarnej na swojej zmianie. Osobisty nadz贸r nad szczeg贸lnie wa偶nymi pracami i potrawami. Sprawowanie nadzoru nad w艂a艣ciwym u偶ytkowaniem sprz臋tu i maszyn oraz czuwanie nad systematyczn膮 kontrol膮 i ich konserwacj膮. Dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽860 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Duszniki-Zdr贸j
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: k艂odzki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Duszniki-Zdr贸j
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽860 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kucharz
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
[Umiej臋tno艣膰 1] : umiej臋tno艣膰 gotowania na du偶膮 grup臋 go艣ci przebywaj膮cych w sanatorium
Nazwa pracodawcy: Sanatorium Uzdrowiskowe Chemik Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w K艂odzku
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 17, 57-340 Duszniki-Zdr贸j, powiat: k艂odzki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: k艂odzki
Gmina pracodawcy: Duszniki-Zdr贸j
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Duszniki-Zdr贸j
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 17
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w K艂odzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.03.2019
Oferta pracy wa偶na do: 15.05.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca kilka godzin w tygodniu ico drugi weekend
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygie艂 - 2016-10-03 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, organizacja pracy kuchni, utrzymanie czysto艣ci w obr臋bie swojego stanowiska pracy. Praca Restauracja Kryszta艂owa 艢widnica
"DAVINS" Jaros艂aw Olejnik - 2018-09-24 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 regionalnych kuchni wschodniej.
艁UKASZ PO艁OCZANIN - Bar " Fala" - 2016-02-08 - Gda艅sk (pomorskie)
OFERTA PRACY Z PROGRAMU ZATRUDNIENIE OS脫B DO 30 ROKU 呕YCIA. Obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w, mi臋sa oraz ryb. Pomoc w przygotowywaniu da艅 mi臋snych, rybnych oraz deser贸w. Miejsce pracy: Bufet Pracowniczy, ul Grunwaldzka 108, Rumia.
Firma Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowa ABRO - 2016-08-08 - Rumia (pomorskie)
opieka nad dzie膰mi
MALUSZEK Magdalena Niewczas - 2017-03-03 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w technik膮 sous-vide, gotowanie z elementami kuchni molekularnej, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej, nowoczesnej, cukiernictwo nowoczesne z wykorzystaniem tekstur
Eskada Sp. z o.o. Hotel Kolorowa - 2017-04-21 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Zgodnie ze stanowiskiem; miejsce pracy: S艂upsk i okolice; kontakt z pracodawc膮 telefoniczny w godz. (7-16)
"Estom" Biuro Us艂ugowe Waldemar Kierul - 2015-12-15 - S艂upsk (pomorskie)
Kucharz-pizzer, ( pizzeria Biesiadowo)
KLEPARSKIE SMAKI Sabina Bednarska - 2016-06-22 - Krak贸w (ma艂opolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
- praca ze 艣wie偶ymi produktami,- instruowanie innych pracownik贸w (demi chef de partie, commis-chef i sta偶yst贸w), w tym rozdzielanie pracy,- szeroki nadz贸r nad przydzielonymi stanowiskami,- zapewnienie najwy偶ej jako艣ci posi艂k贸w,- opieka nad towarem oraz ch艂odniami, nadz贸r nad zam贸wieniami,- codzienne przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji 谩 la carte oraz na bankiety,- udzia艂 w naradach dotycz膮cych karty menu, prezentacje towaru,- prowadzenie comiesi臋cznych inwentaryzacji, wykonywanie raport贸w
HOTEL BEI SCHUMANN, RESTAURANTS & SPA-TEMPEL GmbH - 2014-04-02 - Niemcy (Niemcy)
Asystent zarz膮du- sta偶 EFS POWER
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-Estetyczne i prawid艂owe przyrz膮dzanie da艅,-Dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak podawanych potraw,-Przestrzeganie obowi膮zuj膮cych norm i standard贸w.
NETRADUS POLSKA Sp. z o.o. - 2016-02-05 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie da艅 tracycyjnych kuchni orientalnej - kulfi, samosy, kofte, polma, sarma, przygotowywanie sos贸w, napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Firma Handlowa DAMAR Arleta Adamczyk - 2016-06-29 - Igo艂omia (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie posi艂k贸w do restauracji, na sympozja, konferencje, szkolenia
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Radomsko (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca w restauracji
Firma Handlowo - Us艂ugowa s.c. Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski - 2017-01-26 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w.Wyr贸b pizzy.Organizacja zbiorowego 偶ywienia.
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - S艂upca (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw,kuchni w艂oskiej, polskiej , dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 podawanych klientom posi艂k贸w.udzia艂 w sporz膮dzaniu inwentaryzacji, zam贸wie艅, utrzymanie porz膮dku i czysto艣膰 na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZ脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-12-09 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej
RR s.c. Andrzej Rozalewicz Grzegorz Rozalewicz - 2016-09-26 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie da艅 zgodnie z receptur膮.
Grupa Polskie Sk艂ady Budowlane S.A. - 2016-01-04 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej, tradycyjnej;
ZAJAZD Restauracja Urszula Placek - 2017-03-22 - Pabianice (艂贸dzkie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-01-04 - Tuszyn (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w na sto艂贸wk臋
F.H.Us艂ugowo-Gastronomiczna NA BOGATO - 2015-12-08 - Libi膮偶 (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw chi艅skich.
Restauracja Chi艅ska - Marta Koczara - 2016-07-21 - Gda艅sk (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w Eeat-me wg. okre艣lonych receptur, udzia艂 w procesie tworzenia nowych da艅
EAT ME Sp. z o.o. - 2016-03-17 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, deser贸w, da艅 m膮cznych. Przestrzeganie standard贸w zgodnie z regulacjami HCCP.
SKLEP ARADIUSZ SP.J. - 2016-07-25 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
RESTAURACJA DIAVOLLA Dorota Michalik - 2016-10-10 - Garwolin (mazowieckie)