KUCHARZ Radom oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Data publikacji: 2018-03-14
Lokalizacja: Radom (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radom
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Radom
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 26.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Adres pracodawcy:
Księdza Łukasika 3, 26-612 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Radom
Gmina pracodawcy: Radom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radom
Ulica pracodawcy: Księdza Łukasika
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 14.03.2018
Oferta pracy ważna do: 30.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 14.03.2018
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie wszelkiego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów.
Wojciech Szulc - 2016-09-08 - Wądzyn (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiemPraca w godz. 8-16
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw wg receptur
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Leszno (wielkopolskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Wynagrodzenie 2000 zł netto - zależne od doświadczenia i umiejętności
REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2016-08-22 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
prowadzenie racjonalnej gospodarki surowcowej, tworzenie nowych receptur i produktów - poszukiwana osoba z praktyką w zawodzie, gotowa do podjęcia nowych wyzwań
SMAKMAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-08-24 - Kąkolewo (wielkopolskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków w kuchni
HOTEL RESTAURACJA SPÓŁKA CYWILNA LEONIA PIWOWAR MAGDALENA BALCERZAK-PIWOWAR SARA PIWOWAR - 2017-11-24 - Busewo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 11:00-22:00 od pn. do nd.
Restauracja Retro s.c. Zofia i Lech Kruszakin - 2017-10-09 - Nowa Sól (lubuskie)
samodzielne stanowisko
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2018-02-15 - Białystok (podlaskie)
produkcja i wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Zakliczyn (małopolskie)
Przygotowanie posiłków na imprezy okolicznościowe i w restauracji - kuchnia staropolska z elementami nowoczesności.
Soplicowo Filmowe Marek Pinkowski - 2016-05-10 - Cichowo (wielkopolskie)
przygotowywanie samodzielnie potraw w kuchni
AVANGARD SYSTEM ELŻBIETA PAZIEWSKA - 2015-12-16 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
Szkoła Podstawowa nr 7 - 2017-08-24 - Czeladź (śląskie)
zgodny
Zakład Remontowo - Budowlany "TED - BUD" Tadeusz Karwowski - 2016-08-11 - Biały Bór (kujawsko-pomorskie)
zawowodwe w kierunku gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Odolanów (wielkopolskie)
sporządzanie posiłków wg jadłospisu, mycie naczyń i urządzeń znajdujących się w kuchni, wykonywanie prac przygotowawczych do produkcji posiłków
Dom Pomocy Społecznej im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego Prymasa Tysiąclecia - 2017-05-10 - Ostrołęka (mazowieckie)
- Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej.- Organizowanie i planowanie procesów technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.- Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.- Planowanie posiłków i układanie menu.- Kierowanie pracą pracowników w dziale produkcyjnym.- Współpraca z klientami i dostawcami.- Współpraca z kierownictwem zakładu.- Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.- Kontrolowanie zgodności czynności produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod kątem występowania czynników zagrażających życiu i zdrowiu człowieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Spółka Komandytowa - 2018-05-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań i potraw, przestrzeganie przepisów BHP w kuchni, kreatywność i zaangażowanie
EUROTURYSTA Sp. z o.o. Pokrzywna 75 - 2016-04-19 - Pokrzywna (opolskie)
praca w smażalni ryb
GastroFish Bartosz Kierski - 2016-03-11 - Dobiegniewo (kujawsko-pomorskie)
WYKŁADANIE TOWARU NA PÓŁKI, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
praca w restauracji; obsługa klienta, szczegółowy zakres do indywidualnego uzgodnienia (praca na Stacji Paliw BABILON)
GAMIX Spółka z o.o. - 2016-11-16 - Kończyce Wielkie (śląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: wydawanie obiadów, przygotowywanie posiłków na imprezy; WYMAGANIA: doświadczenie na stanowisku kucharz;Restauracja Vega
Firma „GAMA” Eugeniusz Gawron - 2017-07-28 - Lisów (śląskie)
Przygotowywanie dań, potraw kuchni azjatyckiej (tajskiej). Wymagania: wykształcenie co najmniej podstawowe, co najmniej 1 rok stażu pracy, znajomość kuchni azjatyckiej (tajskiej), ważna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Miejsce wykonywania pracy Rumia.
Prowansja Sp. zo.o. - 2017-09-27 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE - 2017-02-22 - Łańcut (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie potraw z uwzględnieniem kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Kościelisko (małopolskie)
zgodnie z ogłoszeniem o naborze na stronie:bip.powiat.slupsk.pl
Starostwo Powiatowe w Słupsku - 2017-12-20 - Słupsk (pomorskie)
Kucharz
K.F.D. ARCHITEKT SPÓŁKA JAWNA - 2018-03-29 - Polańczyk (podkarpackie)
Codzienna produkcja wyrobów mącznych: pielmieni, krempachy, czeburaki. Utrzymywanie czystości i estetyki swojego stanowiska pracy. Przygotowaywanie potraw kuchni wschodniej.- miejsce pracy: Łódź, ul. Ogordowa 19A - praca w godz. 6-22
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Łódź (łódzkie)