KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Codzienna produkcja wyrobów mącznych: pielmieni, krempachy, czeburaki. Utrzymywanie czystości i estetyki swojego stanowiska pracy. Przygotowaywanie potraw kuchni wschodniej.- miejsce pracy: Łódź, ul. Ogordowa 19A - praca w godz. 6-22
Data publikacji: 2018-03-13
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Codzienna produkcja wyrobów mącznych: pielmieni, krempachy, czeburaki. Utrzymywanie czystości i estetyki swojego stanowiska pracy. Przygotowaywanie potraw kuchni wschodniej.- miejsce pracy: Łódź, ul. Ogordowa 19A - praca w godz. 6-22
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Znajomość kuchni wschodniej, umiejętność przygotowywania pielmieni, krepmachy, czeburaki.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.03.2018
Data dodania oferty pracy: 13.03.2018
Oferta pracy ważna do: 27.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw i posiłków, układanie menu, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Chmielno (dolnośląskie)
Przygotowywania dań kuchni wietnamskiej, umiejętnośc pracy w zespole.
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej od podstaw do wydania gotowej potrawy
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw.Dbanie o prządek na kuchni.
kontakt przez OHP - 2018-10-02 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie i serwowanie potraw, składanie zamówień u dostawców
F.P.H. PAOLA Eksport Import Paulina Golec - 2016-03-15 - Kraczkowa (podkarpackie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przyjmowanie, przygotowywanie i załadunek towarów z produkcji na podstawie stosownych dokumentów; Rozładunek surowców i opakowań; Utrzymywanie porządku i higieny w magazynie; prowadzenie kartotek produktów i regularna kontrola rzeczywistego stanu magazynu; kontrola ilościowa i jakościowa dostaw; prowadzenie w wersji elektronicznej przychodu - rozchodu surowców i opakowań; inwentaryzacja oraz ewidencja stanu surowców i opakowań; raportowanie odchyleń; ścisła współpraca z Działem Produkcji w zakresie optymalnego organizacyjnie dla procesu przepływu surowców i opakowań.Umowa o śiwadczenie usług około 168 w miesiącuPrzewidywany okres zatrudnienia 3 lata
Horeca Service Sp. z o.o. - 2018-09-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie posiłków, wydawanie posiłków, mycie, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: kierunkowe gastronomiczne; mile widziane doświadczenie zawodowe; akt. książeczka sanepidu; Praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku; Utrzymywanie należytej czystości i porządku; Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych potraw; Przestrzeganie przepisów BHP; Dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice
CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2016-02-05 - Sośnicowice (śląskie)
przygotowywanie dan kuchni japońskiej, obsługa urządzeń kuchennych charakterystycznych dla kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Witnica (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw, ciast, deserów itp
ACER Sp. z o.o. - 2017-06-09 - Międzyrzecz (lubuskie)
przygotowywanie i przechowywanie potraw, wydawanie i sprzedaż posiłków, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Turów (lubelskie)
Praca na kuchni. Przygotowywanie dań.
RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz - 2018-10-19 - Zawiercie (śląskie)
Przygotowanie dań od surowca do gotowego posiłku,wydawanie zamówień , dbanie o czystość i porządek miejsca pracy .
ADAR s.C. - 2018-03-13 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw na indywidualne zamowienie klienta
BAR MLECZNY EWELINA ZMACZYŃSKA - 2016-03-11 - Gubin (lubuskie)
Gotowanie potraw wietnamskich.
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Otwock (mazowieckie)
Wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Żary (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, przyjmowanie posiłków, sprzątanie lokalu
kontakt przez PUP - 2019-04-09 - Mszczonów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Hotel i Restauracja "Kwisa" Janusz Pietrzak - 2017-06-01 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
wg stanwoiska
PH OLMA Małgorzata Gryszkiewicz - 2017-05-26 - Krzywe (podlaskie)
x
AKCES OŚRODEK SZKOLENIA ZAWODOWEGO KIEROWCÓW Andrzej Sural - 2019-03-20 - Białystok (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem,godz. pracy 11.00-22.00
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie kuchni, przygotowywanie potraw do sprzedaży
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Andrychów (małopolskie)
przygotowywanie tradycyjnych posiłków kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie i obróbka produktów, póółproduktów, wykonywanie poleceń szefa kuchni,
Firma Handlowo-Usługowa Krzysztof Pachura - 2018-08-10 - Jarocin (wielkopolskie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych posiłków (kuchnia polska). Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny - 3 m-ce. Godziny: 08.00 - 16.00, 13.00 - 21.00. Zatrudnienie od października 2016r.
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA - 2016-09-23 - Śmiłowo (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie dań, sporządzanie karty menu, dbanie o stanowisko pracy. Praca na jedną zmianę (10.00-22.00), równoważny czas pracy, praca także w niedziele i święta.
KLG KAMILA LECH-GAJDA - 2019-01-09 - Zgorzelec (dolnośląskie)
kompletowanie i łączenie części, dbałość o stan techniczny przyrządów, przestrzeganie bhp.
Ostróda Yacht Sp. z o.o. - 2018-10-11 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)