KUCHARZ Rawicz oferta pracy STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań
Data publikacji: 2019-06-06
Lokalizacja: Rawicz (wielkopolskie)
Pracodawca: STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ks. Piotra Wawrzyniaka 10, 63-900 Rawicz, powiat: rawicki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rawicz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rawicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rawicz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
Nazwa pracodawcy: STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rawiczu
Adres pracodawcy:
Kamińskiego 19a, 63-900 Rawicz, powiat: rawicki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dokumenty aplikacyjne
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: rawicki
Gmina pracodawcy: Rawicz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rawicz
Ulica pracodawcy: Kamińskiego
Numer budynku pracodawcy: 19a
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Nazwisko osoby zgłaszającej: Wiesław Chudy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rawiczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 06.06.2019
Data dodania oferty pracy: 06.06.2019
Oferta pracy ważna do: 06.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 06.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 06.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?694aed4b23d5809dc08cf9058b11c6ae
Podobne oferty pracy
Praca przy produkcji wyrobów garmażeryjnych, przygotowywaniu potraw.Kontakt z pracodawcą: ul. Legnicka 158, 54-206 WROCŁAW, tel.: 071-351-51-62 lub CUKIERNIAWOLAK (at) WP.PL
Cukiernia-Kawiarnia "WOLAK" s.c. - 2016-04-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe, minimum rok doświadczenia. Praca na terenie woj. śląskiego. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub e-mailowy biuro (at) budexim.com.pl.
BUDEXIM SP. Z O.O. - 2018-12-03 - Rybnik (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie tradycyjnych posiłków kuchni tureckiej, sprzątanie stanowiska pracy, czytanie receptur kuchni tureckiej w języku angielskim i bęgalskim.
kontakt przez PUP - 2019-01-04 - Wyszków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Karczma Zapiecek -Anna Szostak - 2016-10-05 - Dębówka (lubelskie)
według stanowiska (dania fast food)
TULGAR MAŁGORZATA "ANTALYA" - 2016-01-07 - Krzeszowice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Restauracji Stara Mleczarnia w Mochach ul. Wolsztyńska 14, doświadczenie zawodowe wymagane
MATEUSZ KNOP FIRMA OGÓLNOBUDOWLANA "MAT-BUD" - 2016-09-05 - Mochy (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków bufetowych
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, możliwość przyuczenia
Janina Braun - 2017-10-18 - Biała (opolskie)
Handel obwoźny - sprzedaż art. przemysłowych.Miejsce pracy: Łódź i teren województwa. Zgłoszenia kandydatów - telefoniczne.
HAN-MAR Sylwester Marczyński - 2017-09-21 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, znajomość oryginalnych potraw i surowców, organizacja pracy kuchni, nadzór nad utrzymaniem w czystości miejsca pracy, kontakt z kontrahentami hinduskijęzycznymi
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie potraw - żywienie zbiorowe
CATERMED Spółka Akcyjna - 2016-03-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Wojciech Słotwiński - 2018-04-27 - Nałęczów (lubelskie)
- przygotowywanie potraw węgierskich,wydawanie potraw,- praca na samodzielnym stanowisku,- przygotowywanie menu
kontakt przez PUP - 2019-05-09 - Białystok (podlaskie)
obsługa serwisu gwarancyjnego
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Pakowanie i konfekcjonowanie produktów spożywczych, rozlewanie, prace porządkowe.
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Bibice (małopolskie)
Kucharz.
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-09-04 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków w tradycyjnej kuchni ukraińskiej
Mieleszko Kamil OŚRODEK KORMORAN - 2017-04-11 - Sulęcin (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców zgodnie z jadłospisem.praca w godz. 6-14, 10.30- 18.30
5 DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-06-29 - Łódź (łódzkie)
-
USŁUGI GASTRONOMICZNE ŁUKASZ KRUPA - 2016-04-04 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Kęty (małopolskie)
prace recepcjonisty, wydawanie kluczy, obsługa klienta
kontakt przez OHP - 2016-02-16 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie sushi i dań orientalnych
Be Able Adam Gregorczyk - 2018-09-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
maglowanie, prasowanie, sortowanieGodziny pracy: 6-14, 14-22
Unipral sp. z o.o. - 2019-01-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- Wszelkie prace i obowiązki związane z prowadzeniem zakładu gastronomicznego. Przygotowywanie potraw, gotowanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 14:00-20:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane wykształcenie kulinarne średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata w pracy w gastronomii. Wymagana umiejętność gotowania. Wymagane umiejętności barmańskie.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Katowice (śląskie)
Przyrządzanie potraw, kierowanie pracą na kuchni, przygotowywanie zamówień
Paweł Krawczyński Stanica wodna KIETLICE nad Mamrami - 2018-06-29 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
kucharz w restauracji hotelowej, przygotowanie najwyższej jakości potraw zgodnie z obowiązującymi w lokalu standardami i recepturami; dbałość o estetykę dań; dbałość o wykorzystywany w kuchni sprzęt
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
Suleyman Tas Davis, Kebab Bar - 2016-03-24 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej, regionalnej, znajomość przepisów i potraw kuchni indyjskiej
INDO POLISH HOSPITALITY & TRADE SERVICES Sp. z o.o. - 2017-12-19 - Wołomin (mazowieckie)