KUCHARZ Krapkowice oferta pracy 1."Sousse" Jamel El Abed 2.Jamel El Abed Wspólnik Spółki Cywilnej "Sousse Kebab"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: praca na kuchni
Data publikacji: 2019-11-26
Lokalizacja: Krapkowice (opolskie)
Pracodawca: 1."Sousse" Jamel El Abed 2.Jamel El Abed Wspólnik Spółki Cywilnej "Sousse Kebab"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rybacka 19, 47-300 Krapkowice, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca na kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krapkowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krapkowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krapkowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: znajomość j.arabskiego w piśmie
Nazwa pracodawcy:
1."Sousse" Jamel El Abed 2.Jamel El Abed Wspólnik Spółki Cywilnej "Sousse Kebab"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Adres pracodawcy:
Rybacka 19, 47-300 Krapkowice, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: krapkowicki
Gmina pracodawcy: Krapkowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krapkowice
Ulica pracodawcy: Rybacka
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.11.2019
Oferta pracy ważna do: 09.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?114a8d35442def894c6f2131299a043f
Podobne oferty pracy
Praca na portierni, wydawanie przepustek i obsługa szlabanu
Przedsiębiorstwo Usługowe ''SED - HUT" Spółka Akcyjna - 2019-09-23 - Mościska (mazowieckie)
Kucharz odpowiedzialny za przygotowywanie posiłków według gotowych receptur, utrzymanie porządku na zajmowanym przez siebie stanowisku.
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni tajskiej, praca na umowę na czas okreslony, praca na dwie zmiany, równowazny system czasu pracy, miejsce wykonywania pracy: lokale należące do firmy American Trading Company Sp. z o.o. Spółka Komandytowa, oferta dostępna w sali G
AMERICAN TRADING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-01-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne prowadzenie kuchni przyrządzanie dań według menu, wypracowanie nowych dań
Herzog - 2015-12-02 - Niemcy (Niemcy)
Wykonywanie prac stolarskich
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Kaliszki (mazowieckie)
Pakowanie gotowych potraw, obsługa klienta, smażenie, sporządzanie potraw.
Rafał Maciejowski Przedsiębiorstwo Wielobranżowe - 2016-09-07 - Grodków (opolskie)
wg załącznika
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Raszewy (wielkopolskie)
utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków,porcjowanie i wydawanie posiłków,przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy
kontakt przez OHP - 2018-04-16 - Brzeg (opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Tczew (pomorskie)
Wymagane doświadczenie, wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, dyspozycyjność.Praca także w weekendy.
Hotel Spa LASKOWO Katarzyna Pokorska - 2017-04-11 - Jankowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, przestrzeganie przepisów BHP, dbałość o porządek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Praca od 11.00 - 22.00 co drugi dzień.
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Brzesko (małopolskie)
przygotowywanie potraw dla konsumenta, pomoc w przygotowywaniu imprez okolicznościowych, obróbka termiczna i mechaniczna warzyw, porcjowanie i przygotowywanie mięsa do obróbki termicznej, dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad BHP i Ppoż.
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Turek (wielkopolskie)
-robienie patyka drobiowego oraz wołowego kebab (ok. 100kg)
"Salamo Alikom" Salem Elmaadalawi - 2017-11-21 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. W piątki i soboty pożniejsza godzina rozpoczęcia pracy- wówczas zakończenie pracy o godzinie 01:00.
KARCZMA POLSKA - 2017-08-25 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw dla gości praca samodzielna.
KRZYSZTOF KASPRZYK - 2019-02-01 - Karpacz (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Warszawa (mazowieckie)
produkcja posiłków cateringowych zgodnie z obowiązującymi recepturami, normami i zaleceniami dietetyka, przechowywanie żywności, wyliczanie składników i kalorii, dostawa potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Gościniec " Nad Wartą" Teresa Krajewska - 2019-01-03 - Uniejów (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiemMiejsce pracy Hotel Żuławy ul Królewiecka 126 Elbląggodziny pracy 6-14, 14-22 od pon-ndWynagrodzenie od 3000 brutto (do uzgodnienia - wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i umiejętności)
AURA Sp. z o.o. - 2019-10-02 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie zup i sosów.
Firma Handlowo - Usługowa "Tawerna" Wiesław Orzeszko - 2016-05-12 - Suszno (lubelskie)
- przygotowanie potraw- porządki na kuchni
MD ASIF-UZ ZAMAN "KEBAB ROYAL TAWA" - 2015-12-01 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie posiłkówumowa zlecenie od 13,70 brutto/h
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2018-05-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem
PARTNER s.c. K. Gawecki A. Ragin - 2016-05-18 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw z kart menu z uwzględnieniem kuchni ukraińskiej
Quattro Team Tomasz Iwanicki - 2016-08-09 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków zimnych i ciepłych, dobra organizacja pracy, umiejętność pracy w zespole. Znajomość HACCP.Praca na czas określony do 33 miesięcyGodziny pracy 6:00 - 22:00
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Krosno (podkarpackie)
przygotowanie posiłków, przygotowanie cateringu, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywnościpraca na umowę na czas nieokreślony, praca według grafiku w przedziale godzinowym 7:00-19:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, 1/2 etatu
DOLCE VITA JOANNA RYCHLEWICZ - 2018-11-13 - Lubin (dolnośląskie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
P.H.U. "ELLWART" Wejherowo - 2018-01-10 - Wejherowo (pomorskie)
przewóz różnych towarów po Europie Wschodniej
Usługi Transportowe, E. Truchlewski - 2016-10-11 - Starachowice (świętokrzyskie)