KUCHARZ Siemianowice Śląskie oferta pracy Śląskie Stowarzyszenie Charytatywne "Przystań"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Umiejętność pracy w zespole.Umowa zlecenie (3 miesiące) z możliwością podpisania umowy o pracę. Praca na 3/4 etatu w godzinach 7.00-15.00 do uzgodnienia z pracodawcą. Praca w soboty sporadycznie.
Data publikacji: 2019-03-22
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie (śląskie)
Pracodawca: Śląskie Stowarzyszenie Charytatywne "Przystań"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lipowa 6, 41-100 Siemianowice Śląskie, powiat: m. Siemianowice Śląskie, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Umiejętność pracy w zespole.Umowa zlecenie (3 miesiące) z możliwością podpisania umowy o pracę. Praca na 3/4 etatu w godzinach 7.00-15.00 do uzgodnienia z pracodawcą. Praca w soboty sporadycznie.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Siemianowice Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Siemianowice Śląskie
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Siemianowice Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_1: umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_2: dyspozycyjność
Nazwa pracodawcy: Śląskie Stowarzyszenie Charytatywne "Przystań"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Siemianowicach Śląskich
Adres pracodawcy:
Lipowa 6, 41-100 Siemianowice Śląskie, powiat: m. Siemianowice Śląskie, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny - Osobiście po wcześniejszym kontakcie telefonicznym w celu umówienia spotkania., Termin: dzwonić od pon-pt, Godziny : 7.00-15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Siemianowice Śląskie
Gmina pracodawcy: Siemianowice Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Siemianowice Śląskie
Ulica pracodawcy: Lipowa
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil działalności pracodawcy:
niesienie pomocy najuboższym, bezdomnym i zagrożonym zwolnieniem z pracy, rodzicom wielodzietnym, matkom lub ojcom samotnie wychowującym dzieci, chorym, niepełnosprawnym i nieuleczalnie chorym, dzieciom specjalnej troski oraz wspomaganie rozwoju gospodarczegi i przedsiębiorczości
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Siemianowicach Śląskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.03.2019
Oferta pracy ważna do: 25.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 22.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 22.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w tartaku
PPD POLTAREX Sp.z o.o. TARTAK GODĘTOWO - 2017-05-23 - Godętowo (pomorskie)
Przygotowanie materiałów do produkcji, praca na rozdrabniarkach i wytłaczarkach tworzyw sztucznych. Praca w Polance.
Tomasz Podlodowski Firma Produkcyjno-Handlowa EKOPOLDEX - 2016-06-20 - Polanka (małopolskie)
Obsługa klientów, pilnowanie terminów ważności towarów, wykładanie towarów na półki.
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Kępno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
LAWORTA SKI SP. Z O.O. - 2019-02-01 - Brzegi Dolne (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Opole Lubelskie (lubelskie)
wypieki naleśnikó, wyrób pierogów, prace związane z wypiekami
SPIŻARNIA SMAKOSZA, NATURAL SWEET GOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-08-24 - Żuromin (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie potraw; doświadczenie w zawodzie
INSTYTUT NAUKOWO BADAWCZY KS. SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYN.SEBASTIANEUM SILESIACUM KAMIEŃ ŚLĄSKI - 2016-04-08 - Kamień Śląski (opolskie)
Gotowanie i serwowanie potraw, przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Ciechanów (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla mieszkańców DPS
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Kraków (małopolskie)
Wykształcenie: brak wymagań; Doświadczenie w obsłudze dużych przyjęć oraz gości restauracyjnych, dania z karty, przygotowywanie dań na najwyższym poziomie kulinarnym, pod względem smaku i estetyki podania, przestrzeganie norm i standardów produkcji, znajomość kuchni polskiej, w tym doświadczenie w przygotowywaniu dań z dziczyzny, wysoka kultura osobista i higiena pracy, zaangażowanie i sumienność, doświadczenie w cukiernictwie będzie dodatkowym atutem; praca w profesjonalnie wyposażonej kuchni, możliwość pracy w trybie zmianowym; miejsce pracy: Dom Weselny Leśna Perła w Rudzińcu;
HENRYK BUCHTA P.P.H.U. HURT-DETAL ART. SPOŻYWCZYMI I PRZEMYSŁOWYMI - 2018-04-18 - Rudziniec (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
Staż w ZPC "ZŁOTY KŁOS". Program stażu do zapoznania w pokoju nr 55.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie potraw
P.H.U. "DWOJAK" S.C. - 2016-08-19 - Bełżyce (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ORGANIZACJA PRZYJĘĆ OKOLICZNOŚCIOWYCH.DBANIE O CZYSTOŚĆ W MIEJSCU PRACY
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bożena Sitko - 2016-01-19 - Pawłowiczki (opolskie)
pozyskiwanie drewna; zagospodarowanie lasu
kontakt przez PUP - 2019-03-18 - Gliwice (śląskie)
praca
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK - 2017-04-28 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Kraków (małopolskie)
Wymagania: wykształcenie brak lub niepełne podstawowe; znajomość kuchni włoskiej; 24 miesiące doświadczenia zawodowego.Zakres obowiązków: przygotowywanie, obróbka i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz małej gastronomii. Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Mile widziane umiejętności pieczenia ciast i tortów.Praca w Rzeszowie w Fabryce Czekolady Coco de mer.Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV na adres mail: kadry (at) molex.net.plW CV prosimy wpisać klauzulę: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w moich dokumentach aplikacyjnych dla potrzeb niezbędnych do realizacji obecnego procesu rekrutacyjnego”
PPUH "MOLEX" KONRAD TOCZYŃSKI - 2019-04-01 - Rzeszów (podkarpackie)
obsługa rębarza, przygotowanie terenu pod budowe ogrodzeń
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Pomysk Wielki (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18 w równoważnym systemie czasu pracy w Grzybowie.
FPHU TROJEK - 2016-11-16 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Uniejów (łódzkie)
Wykonywanie montażu rusztowań pod nadzorem pracowników z duzym doświadczeniem zawodowym.Praca w siedzibie pracodawcy i na terenie kraju. Kontakt telefoniczny i osobisty w godz. 8.00-14.00
ALTRAD-MOSTOSTAL MONTAŻ Sp. z o.o. - 2017-05-10 - Polaki (mazowieckie)
Przygotowywanie i obróbka produktów, ekspedycja potraw, dbanie o czystość kuchni, nadzór nad pracą pomocy kuchennej. Praca w godzinach 10:00-18:00
Firma Handlowo Usługowa RD-PROFESSIONAL Robert Dziedzic - 2016-10-27 - Brzesko (małopolskie)
Codzienna produkcja wyrobów mącznych: pielmieni, krempachy, czeburaki. Utrzymywanie czystości i estetyki swojego stanowiska pracy. Przygotowaywanie potraw kuchni wschodniej.- miejsce pracy: Łódź, ul. Ogordowa 19A - praca w godz. 8-22
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Łódź (łódzkie)
rozwożenie towaru, kontakt z klientem
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Komorniki (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, UTRZYMYWANIE MIEJSCA PRACY W ŁADZIE ZGODNIE Z ZASADAMI
MAŁGORZATA MILWICZ MILWICZ ARCHITEKCI - 2016-08-18 - Srebrna Góra (dolnośląskie)