KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie i serwowanie potraw, przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych potraw.
Data publikacji: 2019-01-08
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie i serwowanie potraw, przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.01.2019
Data zakończenia pracy: 30.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.01.2019
Oferta pracy ważna do: 18.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ (SMAŻENIE KOTLETÓW, KROJENIE SAŁATEK)
RZESZÓWDIS SP. Z O.O. - 2017-06-02 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków kuchni japońskiej, wydawanie posiłków z kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Bratkowice (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie kanapek, pizzy.(Istnieje możliwość przuczenia).
PHU "AGA" Jarosław Stańczak - 2016-06-16 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
rozdawanie ulotek na ulicy
kontakt przez OHP - 2016-02-09 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie dań obiadowych, śniadań oraz dań typu fast food
WODNA FARMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-04 - Kołodzieje (pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Skoki (wielkopolskie)
według stanowiska
kontakt przez OHP - 2017-03-09 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni bengalskiej. Miejsce wykonywania pracy: 97-300 Piotrków Tryb., Al. 3-go Maja 1 (główne); 97-300 Piotrków Tryb., ul. Słowackiego 54 (dod.)
GRAMEEN LINK SP. Z O.O. - 2018-06-13 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
bsługa centrali telefonicznej; pomoc w przygotowywaniu materiałów na sesję Rady Miejskiej; pomoc przy wysyłce korespondencji; pomoc w porządkowaniu archiwum;
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Dzierzgoń (pomorskie)
- pobieranie surowców z magazynu- kontrola terminu przydatności do spożycia surowców- zabezpieczenie surowców przed zepsuciem- sporządzanie potraw- porcjowanie posiłków- wydawanie posiłków- postrzeganie zasad systemu HACCP- pobieranie i przechowywanie próbek do kontroli- wyknywanie czynności porządkowych
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Kluczbork (opolskie)
Kucharz
KONOPIELKA Sp. z o.o. - 2016-08-24 - Zblewo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
Hotel Restauracja Leliwa spólka cywilna Masztalerz, Cach - 2018-06-14 - Przeworsk (podkarpackie)
kucharz
USŁUGI HOTELARSKO-GASTRONOMICZNE S.C. O.W. LIWIA - 2018-03-12 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków (kuchnia polska); godziny pracy 10.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Kucharz kuchni ukraińskiej
BAR MARIO - 2017-02-10 - Świerże Górne (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu
APT TIME SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-13 - Zielona Góra (lubuskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni. Restauracja Mikroklimat.Doświadczenie zawodowe min 6 miesięcy.
WIELOBRANŻOWA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "ZŁOTE RUNO" - 2019-02-22 - Lubaczów (podkarpackie)
Obsługa maszyny cyfrowej. Praca z programami graficznymi. Tworzenie projektów graficznych (kreatywność, otwartość). Godziny odbywania stażu poniedziałek - piątek 8:00-15:00. Godziny pracy po odbytym stażu poniedziałek - piątek 8:00-16:00.
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Bełchatów (łódzkie)
PROWADZENIE KUCHNI, PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI LITEWSKIEJ, DBANIE O PORZĄDEK MIEJSCA PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE- KUCHARZ SPECJALIZACJA, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI LITEWSKIEJ, MIN. 3 LATA UDOKUMENTOWANEGO DOŚWIADCZENIAPRACA NA DWIE ZMIANY W PRZEDZIALE GODZINOWYM: 10:00-22:00, TAKŻE W WOLNE DNISTAWKA ZA GODZINĘ 16,00 ZŁ
USŁUGI RESTAURACYJNE VALENTAS LECKAS - 2018-10-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca na kuchni. Przygotowywanie dań dla dzieci
TENNIS CLUB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-30 - Piekary Śląskie (śląskie)
Kierowca Kat. C + E
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO PRODUKCYJNO USŁUGOWE "ZAGRODA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-16 - Strzyżów (podkarpackie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzedzie, maszyn i urządzeń. Tworzenie samodzielnych kart menu
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Małków (łódzkie)
zapoznanie się z regulaminem pracowni gastronomicznej i instrukcjami obsługi sprzętu, maszyn i urządzeń, dbałość o jakość przyrządzanych potraw, przygotowanie imprez okolicznościowych, dbałość o powierzony sprzęt i naczynie kuchenne, sporządzanie różnego rodzaju potraw, zamawianie surowców, znajomość kuchni polskiej i śląskiej
Zakład Aktywności Zawodowej Zakład Produkcyjno-Usługowy "WSPÓLNA PASJA" - 2017-08-21 - Żory (śląskie)
Praca przy woku, przygotowywanie dań kuchni tajskiej, tworzenie menu. Umowa o pracę na czas określony. Prca dwiuzmianowa: 9:00-21:00 [2 dni pracy/2 dni wolne]. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie drobnych posiłków dla klientów w BISTRO oraz obsługa klientów.
"MD CONNECT" SP. Z O. O. - 2017-01-03 - Dobrodzień (opolskie)
Pomoc w kuchni
MAŁA GASTRONOMIA ROŻEN SKLEP "SOPLICA" - 2018-04-06 - Tarnów Jezierny (lubuskie)
Obsługa gości restauracji oraz obsługa imprez okolicznościowych.
HOTEL ALEXANDRA E. SKLORZ I CÓRKI SP. J. - 2018-11-14 - Olesno (opolskie)
Kontakt osobisty, tel:33 875 74 00 lub CV przesłać na maila: praca (at) phlyson.pl. Przygotowywanie potraw wg zamówień, nadzór nad jakością dań,estetyczne prezentowanie potraw i dań.
ARKONA Sp. z o.o. - 2016-05-12 - Inwałd (małopolskie)