KUCHARZ Lubaczów oferta pracy WIELOBRANŻOWA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "ZŁOTE RUNO"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 250 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni. Restauracja Mikroklimat.Doświadczenie zawodowe min 6 miesięcy.
Data publikacji: 2019-02-22
Lokalizacja: Lubaczów (podkarpackie)
Pracodawca: WIELOBRANŻOWA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "ZŁOTE RUNO"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Unii Lubelskiej 8, 37-600 Lubaczów, powiat: lubaczowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w kuchni. Restauracja Mikroklimat.Doświadczenie zawodowe min 6 miesięcy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 250 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubaczów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubaczowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubaczów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 250 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.02.2019
Data zakończenia pracy: 24.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: min 6 miesięcy
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
WIELOBRANŻOWA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "ZŁOTE RUNO"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaczowie
Adres pracodawcy:
37-600 Dąbków 2, powiat: lubaczowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: lubaczowski
Gmina pracodawcy: Lubaczów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dąbków
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
Wykonywanie usług hotelarskich i reatauracyjnych.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaczowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.02.2019
Data dodania oferty pracy: 21.02.2019
Oferta pracy ważna do: 20.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań glównych
CATERING GROUP Centrum-Południe Spółka Cywilna MIROSŁAW DREWNIAK, WALDEMAR HOŁÓWKA & MARCIN STAŃCZYK - 2016-05-25 - Kamieńsk (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI JAPOŃSKIEJ.
Premium Food Restaurants SA - 2017-08-24 - Gdańsk (pomorskie)
Przyrządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
staż - zapoznanie się z regulaminem pracy, przepisami bhp i ppoż, z organizacja pracy, wyposażeniem technicznym zakładu i asortymentem oferowanych produktów i usług kulinarnych, z obowiazujacą dokumentacją rozliczeniową z pobranego towaru i wyrobów gotowych, poznanie wlaściwej organizacji zaopatrZenia towarowego oraz sposobów przechowywania, magazynowania, zamrażania i rozmrazania towarów i produktów, produkcja dań gorących, zup, wywarów , sosów, zapoznanie się z właściwa obróbką mięs oraz sposobami obróbki termicznej warzyw i owoców, produkcja dan garmażeryjnych i różnych potraw dietetycznych i jarskich, produkcja wyrobów cukierniczych, ciast i deserów, sporzadzanie karty menu, opracowanie jadłospisu imprez okolicznościowych wg zamówienia, zaplanowanie towarowe, asortymentowe, ilościowe imprezy okolicznościowej zgodnie z jadłospisem, nadzór nad jakościa i iloscią produkcji, opracowanie własnego przepisu kilinarnego, własciwa organizacja pracy na zmywalni naczyń kuchennych i stołowych, utrzymanie właściwego stanu sanitarnego pomieszczeń kuchennych i zAPLECZA MAGAZYNOWEGO, STALY NADZÓR NAD HIGIENĄ OSOBISTĄ I ODZIEŻĄ ROBOCZĄ. Na stanowisku wymagane badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Przygodzice (wielkopolskie)
gotowanie
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe ROY Józef Przybyła - 2017-03-15 - Pszczyna (śląskie)
Znajomość kuchni śląskiej i europejskiej. Dbanie o porządek.
Dom Kultury - Restauracja Konrad Cis - 2017-10-11 - Chorzów (śląskie)
Przygotowanie diet, sporzadzanie posiłków wg ustalonych receptur, stosowanie róznorodnych technik kulinarnych. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą telefonicznyOferta znajdue się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Układanie menu, przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą,tworzenie nowych przepisów,dbanie o czystość w miejscu pracy,koordynacja pracy w zespole.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe BIMEX Jerzy Bitel - 2019-01-22 - Barlinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
FUN PARK SP. Z O. O. - 2017-05-29 - Trzcianki (lubelskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Nowy Targ (małopolskie)
mechanik samochodowy
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Kraków (małopolskie)
wg zawodu
TOP-24H Skład Materiałów Budowlanych Karolina Dmowska - 2016-05-09 - Grębków (mazowieckie)
przygotowywanie bieżącej produkcji gastronomicznej, żywienie zbiorowe, kuchnia staropolska;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚCI W ZAWODZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH (możliwość uaktualnienia), MIN. 6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE;MOŻLIWOŚĆ PRACY NA UMOWĘ ZLECENIEpraca 8-16
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-04-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sporzadzanie potraw kuchni regionalnej - ormiańskiej.Znajomośc przepisów kuchni ormiańskije.Dobór i obróbka surowców do produkcji potraw.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Łódź (łódzkie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Gorlice (małopolskie)
Praca w kuchni co 2 dzień, wynagrodzenie od 2100 zł+premia.
STANISŁAW KULIŚ KAWIARNIA-RESTAURACJA JAMA MICHALIKA - 2018-02-27 - Kraków (małopolskie)
realizacja planów sprzedaży, utrzymanie trawłych kontaktów z dotychczasowymi kontrahentami, przyjmowanie i realizowanie zamówień, przygotowywanie dokumentacji wysyłkowej, fakturowanie sprzedaży, wyjasnianie różnic cenowych, aktywny wkład w tworzeniu dobrego wizerunku firmy.
TIMEX-ELEKTRO Sp. z o.o. Spółka Komandytowa - 2017-07-14 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Dźwirzynie, również w soboty i niedziele. Pracodawca zapewnia dojazd do/z pracy.
Grand Baltic Sp. z o.o. (Havet Hotel Resort & Spa) - 2018-06-21 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
znajomość kuchni polskiej i włoskiej , sporządzanie posiłków dietetycznych, znajomość systemu fidelio
DREJK KAŹMIERCZAK SP.J. - 2017-01-19 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
L&P Sp. z o.o. - 2016-06-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Dokonywanie wymiany ładunków pocztowych, przyjmowanie, opracowywanie i ekspediowanie przesyłek w placówce pocztowej, ewidencjonowanie przesyłek rejestrowanych przekazów pocztowych, sporządzanie dokumentacji ekspedycyjnej.
Poczta Polska S.A. - 2016-03-24 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej (krojenie mięsa i warzyw, komponowanie dań), wyrabianie ciasta, obsluga klienta (przyjmowanie zamówień). UMowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 9:00-17:00, 17:00-01:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
praca na stółowce zakładowej
PODKARPACKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO - 2018-11-13 - Boguchwała (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
Firma "Roma" Roman Marciszewski - 2018-08-08 - Ruda Śląska (śląskie)
Przyjmowanie towaru, przygotowywanie potraw, obróbka termiczna produktów, sprawdzanie stanów magazynowych, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
LUKULLUS W.Dubrowski-J.Kolanowski - 2016-09-07 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej
HAR ARMENIA Kocharyan Lusine - 2016-10-19 - Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
prace pomocnicze przy zagospodarowywaniu lasu
USŁUGI LEŚNE ASLAS LIPIŃSKI ANDRZEJ - 2016-08-09 - Suchatówka (kujawsko-pomorskie)
- Dom Dziecka "Zakątek" w Katowicach zgłasza zapotrzebowanie na stanowisko: Kucharz.- Obowiązki: 1. Przygotowywanie obiadów zgodnie ze sztuką kucharską, koordynacja prac wszystkich pracowników kuchni przy przygotowywaniu posiłków.2. Dbanie o wysoką jakość sporządzonych potraw oraz estetykę podania.3. Sporządzanie porcji posiłków oraz ich wydawanie zgodnie z ustaloną gramaturą.4. W sytuacjach, kiedy wymagają tego przepisy, sporządzanie codziennie próbek pokarmowych zgodnie z obowiązującymi przepisami.5. Znajomość wszystkich instrukcji i procedur GHP i GMP oraz standardów HCCP i ich przestrzeganie.6. Utrzymywanie w czystości pomieszczenia kuchni i obieralni oraz zabezpieczanie przed zalaniem, pożarem, kradzieżą oraz dbanie o higienę osobistą, noszenia odzieży ochronnej.- Osoba zatrudniona: 1. Jest uprawniona do korzystania z wszelkich przywilejów wynikających ze stosunku pracy ujętych w prawie i przepisach szczegółowych. 2. Jest uprawniona do zgłaszania kierownikowi administracyjno-gospodarczemu propozycji zmian organizacyjnych w pracy pracowników kuchni. 3. Jest uprawniona do zgłaszania intendencte przepisów na nowe potrawy. 4. Jest uprawniona do sugerowania intendencte zmian w jadłospisie.- Wynagrodzenie: 1635 zł/brutto (w tym zawiera się 20 % premi regulaminowej). Praca na umowę o pracę na czas określony 12 miesięcy. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (75%).- Praca na dwie zmiany 6:00-14:00, 11:00-19:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne. Wysmagane doświadczenie zawodowe w gastronomii jako kucharz lub na podobnym stanowisku. Wymagane umiejętności: Estetyczne serwowanie dań; umiejętność pieczenia niewyszukanych ciast; umiejętność planowania i organizacji pracy. - Kontakt OSOBISTY w godzinach 7:30-15:30 (ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice) lub dokumenty aplikacyjne można wysłać POCZTĄ na adres: ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice.
DOM DZIECKA "ZAKĄTEK" - 2017-08-04 - Katowice (śląskie)
Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, 5 lat doświadczenia na stanowisku kucharz. Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, prawidlowe przygotowywanie posiłków dietetycznych, praca pod presją.
" SEZAM " - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne - 2016-10-14 - Strzelin (dolnośląskie)
sporządzanie i wydawanie posiłkówdbanie o porządek na kuchni
kontakt przez OHP - 2016-06-08 - Zielona Góra (lubuskie)