KUCHARZ Pszczyna oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe ROY Józef Przybyła
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie
Data publikacji: 2017-03-15
Lokalizacja: Pszczyna (śląskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe ROY Józef Przybyła
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 3, 43-200 Pszczyna, powiat: pszczyński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: gotowanie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pszczyna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pszczyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pszczyna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
Data zakończenia pracy: 31.03.2018
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe ROY Józef Przybyła
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pszczynie
Adres pracodawcy:
Rynek 17, 43-200 Pszczyna, powiat: pszczyński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: pszczyński
Gmina pracodawcy: Pszczyna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pszczyna
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 17
Profil działalności pracodawcy: działalność gastronomiczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pszczynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.03.2017
Oferta pracy ważna do: 05.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 15.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłkjw wg jadłospisunadzorowanie prawidłowego procesu technologicznego w żywieniu zbiorowym
PRZEDSIĘBIORSTWO UZDROWISKOWE "USTROŃ" SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-01-09 - Ustroń (śląskie)
Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, tworzenie menu dla imprez tj. wesela oraz imprezy firmowe
kontakt przez OHP - 2017-05-26 - Niemcy (Niemcy)
zgodny z oferowanym stanowiskiem.Wymagane uprawnienia koparki, prawo jazdy kat C+E
SENECA TECHNOLOGIE W PRZEMYŚLE ENERGETYCZNYM DAMIAN ZYGMUNT - 2016-10-10 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej
START TRAVEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-05 - Dosłońce (małopolskie)
praca w pralni wodno-chemicznej
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Kucharz (praca w restauracji przy stacji Statoil w Łące), praca w systemie: 07.00-19.00, 19.00-07.00, dwa dni wolne.
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2016-04-12 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań, obsługa gości, dbanie o czystość i porządek w lokalu.
GOOD FOOD Piotr Wtulich - 2017-08-23 - Baboszewo (mazowieckie)
Przyjmowanie dostaw surowców, przygotowywanie surowców - rozdrabnianie, gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posiłków, sprzątanie na stanowisku pracy.
Centrum Usług Turystycznych Podróże Marzeń Barbara Jaśnikowska - właściciel - 2016-06-27 - Międzygórze (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań z karty menu.
Wytwarzanie Artykułów z Tworzyw Sztucznych, Corner Pub Wiesław Czerniak - 2018-07-12 - Zamość (lubelskie)
sporządzanie pieczywa tj tortilii tureckiej i pity arabskiej, przygpotowywanie potrawmkuchni arabskiej, składanie zamówień na produkty u producentów z krajów arabskich
MIDO Mahmoud Badawy - 2017-04-20 - Orońsko (mazowieckie)
Kontrola stanu surowców, przygotowywanie posiłków.
Aspen Res sp. z o. o. - 2016-08-25 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w zakresie bieżącej obsługi gości, przygotowywanie dań, obsługi gości indywidualnych i grupowych w zakresie przygotowywania potraw. Znajomość i bieżąca praca na zasadach HACCP. Dbanie o porządek na terenie obiektu, restauracji i hotelu
Marta Skobierska-Brzeżańska, Złoty Las - 2017-03-31 - Złoty Las (dolnośląskie)
Mechanika samochodowa samochodów ciężarowych.
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "MIREKS" Luiza Gambal - 2016-02-16 - Kochlice (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:prace ogólnobudowlane, malowanie, tynkowanie, docieplanie itp.; WYMAGANIA:wykształcenie zwodowe, z doświadczeniem zawodowym 5 lat
DOMENE Sp. z o. o. - 2018-02-23 - Lubliniec (śląskie)
Zapoznanie się z przepisami i regulaminem.Przechowywanie żywności. Utrzymywanie czystości i porzadku w miejscu pracy.Planowanie posiłków.Obróbka artykułów spożywczych. Przygotowywanie potraw, deserów i napojów.
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Lubań (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur oraz nazw produktów.Wymagany zdany egzamin wewnątrzzakładowy ze znajomości kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Łódź (łódzkie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
INVEST-NORD Sp. z o.o. B-stok,Ośrodek Wypoczynkowy -Mrozy - 2017-03-13 - Mrozy Wielkie (warmińsko-mazurskie)
Kucharz samodzielny
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Tarnów (małopolskie)
Obsługa klienta, pakowanie przesyłek.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków wg receptur regionalnych kuchni huculskiej- przekazywanych ustnie z pokolenia na pokolenie, nie ujętych w podręcznikach. Zakup składników niezbędnych do przygotowywania posiłków regionalnej ukraińskiej kuchni huculskiej. Wymagane: wykształcenie min. podstawowe, znajomość przepisów kuchni huculskiej, 3-miesięczne praktyki z przygotowywania dań kuchni huculskiej.
Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn - 2017-10-20 - Wędrzyn (lubuskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelu, restauracji,
S.C. BEATA ZDEBEL, ARKADIUSZ ZDEBEL - 2016-03-31 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Praca w Starej Białej w systemie dwuzmianowym w godz. 6-22.
MULTISERVICE Sp. z o.o. - 2017-09-07 - Stara Biała (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Warszawa (mazowieckie)
montowanie zgodnie ze scisle wytyczonymi procedurami komponentów wyrobów z róznych materiałów w szczególności z drewna, przy użyciu narzędzi ręcznych lub z napędem mechanicznymwykonywanie innych zadań pokrewnych zleconych przez zarządzającą kadrę pracowniczą.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Bytnica (lubuskie)
FREZOWANIE ELEMENTÓW STALOWYCH; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ RYSUNKU TECHNICZNEGO, ZNAJOMOŚĆ OBRÓBKI SKRAWANIEM, UMIEJĘTNOŚĆ USTAWIENIA MASZYNY, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE;GODZINY PRACY: 06:00-14:00, 14:00-22:00CV, e-mail:a.grzegorczyk (at) agico.com.pl nazwa zawodu w tytule
APARTMENTS CONSTRUCTIONS AGICO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO AKCYJNA - 2018-03-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę.- Wynagrodzenie: 13,15 do 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w piątek, sobotę w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę 50% oraz pracodawca 50%). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-07 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie składników i wypiek tart; gotowanie zup, wypiek ciasteczek;
HORYZONT PARTNER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2016-08-22 - Rzeszów (podkarpackie)