KUCHARZ Bolesławiec oferta pracy Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz (praca w restauracji przy stacji Statoil w Łące), praca w systemie: 07.00-19.00, 19.00-07.00, dwa dni wolne.
Data publikacji: 2016-04-12
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościuszki 51, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kucharz (praca w restauracji przy stacji Statoil w Łące), praca w systemie: 07.00-19.00, 19.00-07.00, dwa dni wolne.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.04.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Minimum dwa lata doświadczenia w zawodzie kucharza, praca samodzielna.
Nazwa pracodawcy: Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Kościuszki 51, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym do godziny 18.00, tel. 695423060 lub CV proszę przesyłać na adres e-mail i.wojtas (at) trans-mirko.com.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : do 18.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 51
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.04.2016
Oferta pracy ważna do: 10.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, przestrzeganie zasad BHP w kuchni.
e-worldworks - 2016-12-02 - Gdańsk (pomorskie)
wykonywanie obrysów szablonów na materiale, wykrawanie materiału zgodnie z przyjętym szablonem. Praca na pełny etat, od poniedzialku do piątku w godzinach 9-17
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Janki (mazowieckie)
- przygotowanie posiłków kuchni arabskiej
Gharib Moustafa "M. J. Gharib" Gastronomia - 2017-01-10 - Krosno (podkarpackie)
Gotowanie
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Małkinia Górna (mazowieckie)
przyjmowanie towarów, na magazyn, uczestnictwo w odbiorze jakościowym i ilościowym, wydawanie towarów, rozmieszczanie i układanie przyjętych towarów, prowadzenie codziennej obsługi wózka, załadunek irozładunek, przyjmowanie towaru do wysyłki
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, umiejętność obsługi maszyn i MPM Robot kuchenny Oliwia MRK-10, GERLACH 323AP Szybkowar, urządzenie wielofunkcyjne RUSSELL HOBBS COOKPOT MULTICOOKER, możliwość pracy w godzinach nocnych/wieczornych, dbałość o wygląd przyrządzonych potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowe Wielobranżowe "BRETANIDE" Krystyna Czerwińska - 2016-07-04 - Bugaj (wielkopolskie)
obsługa kuchni
kontakt przez OHP - 2016-05-09 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej/ dbałośc o porządek i czystośc w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
przyrzadzanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2017-08-14 - Karpacz (dolnośląskie)
Malowanie i piaskowanie statków.
viktor stelmakh - 2016-05-24 - Gdynia (pomorskie)
- Samodzielne przygotowywanie posiłków,- Miejsce pracy: Tczew- Kontakt: tel. 692-714-959, e-mail: dzana7708 (at) wp.pl
ROBI - INTERNATIONAL ROBERT BRZESKI - 2018-03-28 - Tczew (pomorskie)
Czynności związane z przygotowaniem i wydawaniem potraw oraz innych środków do spożycia w zakładzie żywienia
Dom Pomocy Społecznej w Kozarzach - 2017-05-12 - Kozarze (podlaskie)
Przygotowanie produktów, gotowanie potraw, wydawanie, utrzymywanie czystości w kuchni;
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowywanie potraw, napojów i deserów, opracowywanie nowych receptur i przepisów, dbanie o racjonalne wykorzystywanie produktów.Pożądane umiejętności kulinarne, umiejętność przygotowania dużych imprez okolicznościowych (wesela, chrzciny, komunie).Praca na dwie zmiany; 7:00-15:00 i 14:00-22:00e-mail:biuro (at) staropolska.org
"TANKPOL" Spółka Jawna w Szczucinie, Restauracja "Staropolska" - 2016-05-20 - Szczucin (małopolskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne. Praca w restauracji. Obsługa gości hotelowych jak i z zewnątrz. Obsługa imprez okolicznościowych. Główne obowiązki to przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie. Wstępny kontakt telefoniczny lub e-mailowy w celu umówienia spotkania.
ARMO Sp. z o.o. - 2015-12-07 - Zajączkowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw i obsługa imprez, wesel, konferencji w hotelu. Znajomość języka ukraińskiego, rosyjskiego - do kontaktu z gośćmi hotelu.
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Kadyny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2017-03-14 - Wędrzyn (lubuskie)
Przygotowanie potraw, przygotowanie menu, rozliczenie czasu pracy pomocy kuchennej
Burkat Roman - Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa "Burkaty" - 2017-10-04 - Białka Tatrzańska (małopolskie)
Przygotowanie dań według systemu "a la carte". Zamawianie towarów oraz dbałość o dostępność produktów na każdy dzień. Przygotowywanie dań zgodne z przepisami właściwymi kuchni z zapewnieniem norm i jakości wydawanych potraw. Codzienne i okresowe czyszczenie sprzętu kuchennego. Przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-12 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków
MARVIS Sp. z o.o. , Sp. k. - 2016-02-24 - Markuszowa (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ (DANIA MĄCZNE), PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI FUSION FRANCUSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ REGIONALNEJ KUCHNI UIKRAIŃSKIEJ ORAZ KUCHNI FUSION, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem. Wskazany własny transport dla osób spoza Bierunia ze wzg na utrudniony transport komunikacja miejską.
Restauracja MEED, Pamuła Eugeniusz - 2017-06-05 - Bieruń (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 7.00- 15.00
NOVA Jakub Kiersnowski - 2017-01-24 - Słupsk (pomorskie)
Obsługa kuchni gazowej, frytkownicy, opiekacza płytowego, kuchenek mikrofalowych, mikserów, szatkownicy do warzyw, pieca do pizzy, mieszalnika planetarnego do produkcji ciasta do pizzy oraz innych urządzeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw w barze.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE EURO-BUD S.C. - 2016-04-29 - Kalisz (wielkopolskie)
praca przy montażu rozdzielnic
"ADAMCZYK ELEKTROTECHNIKA PRZEMYSŁOWA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-10 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw według ustalonych standardów, utrzymanie porządku na stanowisku pracy i całej kuchni, racjonalne gospodarowanie składnikami , przestrzeganie zasad Haccp, przepisów BHP w kuchni
ARCHE Sp. z o. o. - 2015-12-16 - Janów Podlaski (lubelskie)
zgodnie z zawodem
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2017-03-01 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Wykładanie towaru, przyjmowanie towaru, sprzedaż na kasie, obsługa stanowiska wędliniarskiego.Doświadczenie zawodowe 1 rok mile widziane.
DELIKATESY Piotrowska Monika - 2015-12-03 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)