KUCHARZ KUCHNI JAPO艃SKIEJ Bratkowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI JAPO艃SKIEJ
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w kuchni japo艅skiej, wydawanie posi艂k贸w z kuchni japo艅skiej
Data publikacji: 2018-09-27
Lokalizacja: Bratkowice (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Bratkowice, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni japo艅skiej, wydawanie posi艂k贸w z kuchni japo艅skiej
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 13,70 brutto na godzin臋
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI JAPO艃SKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bratkowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: rzeszowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.10.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Cv przesy艂a膰 na adres mail z dopiskiem zgody. Nie b臋d膮 rozpatrywane cv bez umieszczonej klauzuli zgody Klauzula zgody Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych przez Powiatowy Urz膮d Pracy w Rzeszowie w celu niezb臋dnym do realizacji procesu rekrutacji na stanowisko stpr/18/ 6532 zgodnie z art. 6 ust.1 pkt. a) Rozporz膮dzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony os贸b fizycznych w zwi膮zku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przep艂ywu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (og贸lne rozporz膮dzenie o ochronie danych) dalej RODO.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
Partyzant贸w 1A, 35-242 Rzesz贸w, powiat: m. Rzesz贸w, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Cv przesy艂a膰 na adres mail z dopiskiem zgody. Nie b臋d膮 rozpatrywane cv bez umieszczonej klauzuli zgody Klauzula zgody Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych przez Powiatowy Urz膮d Pracy w Rzeszowie w celu niezb臋dnym do realizacji procesu rekrutacji na stanowisko stpr/18/ 6532 zgodnie z art. 6 ust.1 pkt. a) Rozporz膮dzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony os贸b fizycznych w zwi膮zku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przep艂ywu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (og贸lne rozporz膮dzenie o ochronie danych) dalej RODO.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzesz贸w
Gmina pracodawcy: Rzesz贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rzesz贸w
Ulica pracodawcy: Partyzant贸w
Numer budynku pracodawcy: 1A
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.09.2018
Oferta pracy wa偶na do: 11.10.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.09.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA"WIKI"S.C.BO呕ENA WILCZY艃SKA WITOLD WILCZY艃SKI - 2018-03-28 - Sieradz (艂贸dzkie)
jw.
KASKAM Kamil Maciejczuk (Chata WariaTTa Pitta Kebab) - 2018-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Obiekty Sanatoryjno-Wczasowe "P贸艂noc" sp z o.o. w Ko艂obrzegu - 2016-02-04 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw wed艂ug karty da艅; umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Zakopane (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Warszawa (mazowieckie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Staniszcze Wielkie (opolskie)
przyjmowanie dostaw,przygotowywanie kurczaka, marynowanie produkt贸w, otwieranie i zamykanie stanowiska, sma偶enie kurczaka
AMREST SP Z O.O - 2018-11-16 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Praca piel臋gniarki z dzie膰mi, m艂odzie偶膮 oraz doros艂ymi osobami niepe艂nosprawnymi.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w K膮tach - 2018-09-21 - K膮ty (mazowieckie)
Wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie kierunkowe; do艣wiadczenie; fryzjerstwo damsko-m臋skie; praca na 1/2 etatu (dzie艅 pracy/ dzie艅 wolnego w godz. 9-17); miejsce pracy: Gliwice
SALON FRYZJERSKO-KOSMETYCZNY EDWARD CZEKA艁A - 2016-06-13 - Gliwice (艣l膮skie)
szycie w贸zk贸w dzieci臋cych
P.P.H.U."MEGA" Anna Kurpios - 2018-09-05 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
obowi膮zki zwi膮zane z wykonywaniem prac kucharskich
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
kontakt z klientem, obs艂uga, przygotowywanie posi艂k贸w z menu lokalu,dbanie o czysto艣膰 miejsca pracyMiejsce wykonywania pracy Olsztyn: ul. Partyzant贸w 40 B; ul. Boenigka 7A; ul. Dworcowa 31; ul. Wilczy艅skiego 20A
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg ustalonych receptur, stosowanie r贸偶norodnych technik kulinarnych. Praca w godz. 6-14.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Operator maszyny le艣nej typu forwarder.
Firma Handlowa "Z艁OM - MAX" 艁UKASZ BAJER - 2017-08-10 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
obs艂uga klienta, przygotowywanie posilk贸w, przygotowywanie pizzy i kebaba, obs艂uga kasy fiskalnej i terminala
IMPERRO Emilia Piszczatowska - 2015-11-20 - Bia艂ystok (podlaskie)
PRZYGOTOWANIE: KEBAB , SOS POCHODZENIA TURECKIEGOMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: BAR KEBAB -PRACA W GODZINACH PONIEDZIA艁EK -CZWARTEK ,NIEDZIELA 10-24 ;PI膭TEK-SOBOTA 10-02
LARA ATES MESUT - 2016-12-07 - D臋bica (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, realizacja zam贸wie艅.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - 呕ary (lubuskie)
pobieranie surowc贸w do produkcji, zabezpieczenie przed zespuciem i prawid艂owe ich przechowywanie; obr贸bka wst臋pna surowc贸w; wykonywanie r贸znych potraw (zgodnie z harmonogramem sta偶u); sta偶 od pon.-pt. 7-15 lub 10-18 (zatrudnienie po sta偶u pon-sb-14 lub 10-18 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy wg potrzeb zak艂adu pracy)
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
+
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Nowosielce (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Olecko (warmi艅sko-mazurskie)
Gastronomia/Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej; komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej. Dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- Przygotowywanie, kr臋cenie SUSHI. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie ca艂ej Polski w r贸偶nych punktach gastronomicznych wed艂ug potrzeb: Krak贸w, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Bytom.- Wynagrodzenie: 1050 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00, 10:00-20:00. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 kr臋cenia SUSHI minimum 2 lata. Aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno epidemiologicznych. Komunikatywno艣膰..
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Katowice (艣l膮skie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w w 艣wietlicy socjoterapeutycznej
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Pozna艅 (wielkopolskie)
monta偶 instalacji termicznych z zastosowaniem r贸偶nych materia艂贸w instalacyjnych oraz system贸w tynku cienkowarstwowego, odczyt rysunk贸w technicznych, praca na budowie powy偶ej 3 metr贸w, nak艂adanie zaprawy klejowej, wtapianie siatki zbroj膮cej po stronie zewn臋trznej pod tynk, nak艂adnie tynku, wykonywanie remont贸w, konserwacji i napraw element贸w ocieple艅, praca na terenie wojew贸dztwa 艣l膮skiego, terytorium RP i terytorium UE, praca na dwie zmiany
ALTERA NATURA Sp. z o.o. - 2018-01-23 - Sosnowiec (艣l膮skie)
PRZYGOTOWANIE I SERWOWANIE POTRAW , UTRZYMYWANIE CZYSTO艢CI W MIEJSCU PRACY, NADZ脫R NAD JAKO艢CI膭 ZAMAWIANYCH PRODUKT脫W 呕YWNO艢CIOWYCH.Praca na czas okre艣lony: 3 LATAGodziny pracy: 6:00 - 22:00
"CATERING STADIONOWY" SP. Z O.O. - 2018-06-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem
44 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 5286 - 2016-05-05 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
przygotowywanie potraw dla go艣ci restauracji
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Piaseczno (mazowieckie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spozycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Miszewko (pomorskie)