KUCHARZ Tuczempy oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Sporzadzanie r贸znego rodzaju w zak艂adzie gastronomicznym
Data publikacji: 2020-08-24
Lokalizacja: Tuczempy (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Tuczempy, powiat: jaros艂awski, woj: podkarpackieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Sporzadzanie r贸znego rodzaju w zak艂adzie gastronomicznym
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: II zmiana 14-22
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Tuczempy
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: jaros艂awski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1804
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2020
Data zako艅czenia pracy: 31.05.2021
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7921849076
danePracodawcy_regon: 650950787
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jaros艂awiu
Adres pracodawcy:
S艂owackiego 2, 37-500 Jaros艂aw, powiat: jaros艂awski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: jaros艂awski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1804
Gmina pracodawcy: Jaros艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Jaros艂aw
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0972192
Ulica pracodawcy: S艂owackiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jaros艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|42A
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.08.2020
Data dodania oferty pracy: 24.08.2020
Oferta pracy wa偶na do: 31.08.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.08.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6b41f96f55c37bdbb3b671cbe2f40427
Podobne oferty pracy
Wykonywanie prostych prac ziemnych. Obs艂uga ci膮gnika. Praca na terenie gminy K臋pno.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Osiny (wielkopolskie)
1. Post臋powanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP. 2. W艂a艣ciwe wykorzystanie pobranych surowc贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w konsumentom. 3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy. 4. W艂a艣ciwe obs艂ugiwanie sprz臋tu i urz膮dze艅 technicznych znajduj膮cych si臋 w kuchni. 5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w. 6. Znajomo艣膰 stosowanych w DEW diet, liczby 偶ywionych w danym dniu oraz przepis贸w dotycz膮cych gospodarki kuchennej. 7. Pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ciowych oraz prawid艂owe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne)
Dom Emeryta Wojskowego - 2019-07-25 - Warszawa (mazowieckie)
Prace przy wyko艅czeniach wnetrz, min. malowanie, g艂ad藕. Praca na terenie wojew贸dztwa 艂贸dzkiego. Dojazd do miejsca pracy zapewnia pracodawca.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Kolonia 艁obudzice (艂贸dzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przyrz膮dzaniu posi艂k贸w, praca na dwie zmiany 6-14 i 14-22
FIRMA HANDLOWA "ZUZANKA" S.C. AGNIESZKA WO殴NIAK, JUSTYNA LENDOR - 2020-07-15 - Zawiercie (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅
MIM SZAROTKA SP ZOO - 2020-06-15 - Mys艂owice (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w wg jad艂ospisu, porcjowanie produkt贸w spo偶ywczych.
33 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY W NOWEJ D臉BIE - 2019-02-20 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw, zachowanie porz膮dku w miejscu pracy
BAR MI艢 Micha艂 Wyszy艅ski - 2018-05-17 - Wyszk贸w (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, zarz膮dzanie personelem
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zak艂ad Us艂ug Cateringowych - 2019-07-19 - Bia艂ka (ma艂opolskie)
Zmywanie naczy, pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w, prace porz膮dkowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe jako pomoc kuchenna oraz ksi膮偶eczka sanepidu.
BOREFEKT Agata Borowczyk - 2016-06-01 - Katowice (艣l膮skie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-03-21 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Wymagania - wykszta艂cenie min.zasadnicze zawodoweZadania:- sporz膮dzanie pisi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia- uczestnictwo w planowaniu jad艂ospis贸w- w艂a艣ciwa organizacja pracy kuchni
Zesp贸艂 Szkolno-Przedszkolny nr 4 w Raciborzu - 2020-03-02 - Racib贸rz (艣l膮skie)
GOTOWANIE POSI艁K脫W DLA M艁ODZIE呕Y ORAZ UK艁ADANIE JAD艁OSPIS脫W, WYKONYWANIE POLECE艃 DYREKTORA
GIMNAZJUM NR 7 IM. GEN. W艁ADYS艁AWA SIKORSKIEGOW - 2016-01-21 - Konin (wielkopolskie)
Gotowanie, przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 6-20 w systemie dwuzmianowym w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy.
Zesp贸艂 Szk贸艂 Ekonomiczno-Hotelarskich im. E. Gierczak - 2017-08-09 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Polit Agnieszka PIZZERIA"MARIANOS" - 2016-03-22 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
dbanie o asortyment i sporz膮dzanie listy zapotrzebowania;obr贸bka r臋czna, mechaniczna i termiczna surowc贸w;przygotowywanie potraw;obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych;dow贸z do klienta przygotowywanych da艅
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Cieszyn (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, sprzeda偶 i podawanie, przyj臋cie towarupraca w godz. 8-19 na 1/2 etatu, po miesi膮cu mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na pe艂ny etat
Agnieszka Naja CAFE BAR - 2016-01-11 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowanie i gotowanie da艅 kuchni chi艅skiej i wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie produkt贸w zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwy偶sz膮 jako艣膰, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy, wsp贸艂praca w zespole i wsparcie w realizacji cel贸w restauracji
PRZEMYS艁AW BANDURA BMD - 2017-08-29 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
wyw贸z 艣mieci- 艂adowacz
ZAK艁AD OCZYSZCZANIA MIASTA "ZOM" KLAWKOWO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2019-09-30 - Klawkowo (pomorskie)
segregacja artyku艂贸w spo偶ywczych, mi臋sa w ch艂odni, przygotowywanie p贸艂produkt贸w i gotowych da艅
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
"SOLARZ & MARKS M. MARKS, A. SOLARZ SP脫艁KA JAWNA" - 2016-09-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, nadz贸r nad prac膮 w kuchni, przygotowywanie jad艂ospis贸w, zamawianie towaru, prowadzenie niezbednej dokumentacji( w tym HACCP)wynagrodzenie 2100 z艂 netto
Centrum Ekonomii Spo艂ecznej SERVITUS Toru艅 - 2018-08-03 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z p贸艂produkt贸w oraz ich sprzeda偶
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe Adriana 艁ugowska - 2018-06-28 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅 fast-food tunezyjski: czapati, pieczywo nan, frikasy, tad偶in, obs艂uga klient贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Opole (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
BISTRO PO DRODZE ANDRZEJ MA艃SKI - 2018-08-13 - Byt贸w (pomorskie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innych. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony, prac an adiw zmiany w przedziale godz.: 10:00-22:00. Proponowany okres zatrudnienia - 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-05-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, obr贸bka wst臋pna surowc贸w; utrzymanie porz膮dku kuchni i zaplecza
"Lapidarium" Micha艂 Sala - 2020-07-23 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej, praca w zespole ukrai艅skoj臋zycznym
Firma "Florek" Florian Ruszewski 艁eba - 2017-11-15 - 艁eba (pomorskie)