KUCHARZ- SZEF KUCHNI Białka oferta pracy "DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych
Stanowisko: KUCHARZ- SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, zarządzanie personelem
Data publikacji: 2019-07-19
Lokalizacja: Białka (małopolskie)
Pracodawca: "DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:34-220 Białka 613, powiat: suski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, zarządzanie personelem
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- SZEF KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: suski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Maków Podhalański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: "DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Suchej Beskidzkiej
Adres pracodawcy:
34-220 Białka 613, powiat: suski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: suski
Gmina pracodawcy: Maków Podhalański
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białka
Numer budynku pracodawcy: 613
Profil działalności pracodawcy: Zakład Usług Cateringowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Suchej Beskidzkiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.07.2019
Oferta pracy ważna do: 31.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?88698091adf0defebf406f495f140fd9
Podobne oferty pracy
dokonywanie obróbki wstępnej i cieplnej surowców, wykonywanie i przygotowywanie oraz dekorowanie i estetyczne wydawanie wykonanych potraw, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy;
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Lublin (lubelskie)
Kierowca w transporcie międzynarodowym
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Krosno (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw oraz gotowanie. Miejsce pracy - Imielin.
P.P.H.U. RAFAL Rafał Nowrocki - 2016-05-02 - Imielin (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie ciasta na pierogi, pomoc w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
NOVBAU BIS ŁUKASZ NOWICKI - 2016-01-27 - Grabownica (dolnośląskie)
Lepienie pierogów, przygotowywanie farszu. Umowa o pracę na czas określony 4 m-ce.
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw, uczestniczenie w planiowaniu jadłospisu, przestrzeganie zasad technologi i estetyki, dbanie o jakość i smak posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Legnica (dolnośląskie)
Sprzedaż biletów i rozliczanie gotówki. Praca na umowę zlecenie od 15.06.2017r. do 31.08.2017r. w RCK w Kołobrzegu (godziny pracy do ustalenia)
Regionalne Centrum Kultury im. Z. Herberta w Kołobrzegu (RCK) - 2017-05-30 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
samodzielnie sprządzanie potraw, napojów, wyrobów garmażeryjnych, ciast , deserów, dbałośc o wysoką jakość i estetykę przygotowanych i wydawanych posiłków
Poczta polska Centrum Infrastruktury Oddział Regionalny Ośrodek MAURITIUS - 2016-06-29 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
jw
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2018-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Różanka (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
M.S.ŚWIERGOCKI S.C. RESTAURACJA "NA RYNKU" - 2019-03-29 - Miejska Górka (wielkopolskie)
Kucharz
Tomasz Dudaronek - 2017-10-03 - Białystok (podlaskie)
sporządzanie różnegio rodzaju potraw, pizzy, obróbka ryb i owoców morza, zamówienia produktów
"Niebo w gębie" Czesława Derda - 2018-03-01 - Augustów (podlaskie)
- gotowanie i przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniami klientów- przygotowywanie bufetu z przekąskami- dbanie o stan zaopatrzenia i przechowywanie towaru- zachowanie czystości dbałości powierzonego sprzętu
Spreewald Therme GmbH - 2016-12-21 - Niemcy (Niemcy)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-26 - Warszawa (mazowieckie)
Młodszy księgowy (staż)
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Tychy (śląskie)
Organizowanie pracy kuchni, współtworzenie menu, dbanie o jakość serwowanych dań.
KANCELARIA PRAWNA I PODATKOWA "KONSULTANT", CITY CENTER BOGDAN SUMIŃSKI - 2016-04-12 - Nowe Rumunki (mazowieckie)
Dania restauracyjne
OLMAR&COMPANY - 2016-08-18 - Puck (pomorskie)
Przygotowywaie posiłków (stółowka szkolna).
PAPOLI Tomasz Oliwiecki - 2017-09-21 - Opatówek (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
LEBOS Sp. zo.o. - 2019-06-25 - Człuchów (pomorskie)
przeglądanie wad na elementach szklanych,pakowanie elementów szklanych
kontakt przez OHP - 2017-06-21 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
Planowanie, organizowanie, przygotowywanie i sporządzanie posiłków dla pacjentów szpitala. Paca od pn do nd w godz. 6.00- 14.00 lub 6.00 - 18.00.
SPZOZ SZPITAL KOLEJOWY W WILKOWICACH-BYSTREJ - 2017-08-04 - Wilkowice (śląskie)
rozwóz towaru na terenie Inowrocławia i okolic, zaopatrzenie firmy
BILANGO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-10 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków (obiady, imprezy okolicznościowe itp.).Godz. pracy 10.00-18.00 / 18.00-24.00.Okres próbny. Docelowo zatrudnienie na stałe.Wynagrodzenie 15 PLN brutto/godz.
CUKIERNICTWO MAŁA GASTRONOMIA GOSPA-EJO- M. URBAŃSKA - 2015-12-02 - Września (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-01-12 - Serock (mazowieckie)
wykonywanie pracy kucharza, obróbka technologiczna produktów.
VESUVIO STANISŁAW DOBRUK - 2018-03-02 - Chorzów (śląskie)
-przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, robienie patyka kebab
"Salamo Alikom" Salem Elmaadalawi - 2016-04-28 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Galwanizer
METAL INDUSTRY DARIA HASS - 2019-06-07 - Lisi Ogon (kujawsko-pomorskie)