KUCHARZ W GRUPIE ZABEZPIECZENIA NOWA DĘBA Nowa Dęba oferta pracy 33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE
Stanowisko: KUCHARZ W GRUPIE ZABEZPIECZENIA NOWA DĘBA
Wynagrodzenie: od 2 273 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków wg jadłospisu, porcjowanie produktów spożywczych.
Data publikacji: 2019-02-20
Lokalizacja: Nowa Dęba (podkarpackie)
Pracodawca: 33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Anieli Krzywoń 1, 39-460 Nowa Dęba, powiat: tarnobrzeski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków wg jadłospisu, porcjowanie produktów spożywczych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 273 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ W GRUPIE ZABEZPIECZENIA NOWA DĘBA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowa Dęba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowa Dęba
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 273 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dobra organizacja pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dyspozycyjność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność współpracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
umiejętność planowania i organizowania pracy własnej
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: certyfikat HACCP
Nazwa pracodawcy: 33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Adres pracodawcy:
Anieli Krzywoń 1, 39-460 Nowa Dęba, powiat: tarnobrzeski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Curriculum Vitae, list motywacyjny (zawierający dokładne wskazanie stanowiska pracy na które składana jest aplikacja). Dokumenty potwierdzające wykształcenie i doświadczenie.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: tarnobrzeski
Gmina pracodawcy: Nowa Dęba
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowa Dęba
Ulica pracodawcy: Anieli Krzywoń
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Obrona narodowa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.02.2019
Oferta pracy ważna do: 01.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 20.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 20.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Warszawa (mazowieckie)
pizza,fast-food, catering, dania obiadowe
Firma Handlowo Usługowa Spółka Cywilna J.Grzelak, P.Skorupinska - 2016-05-30 - Śmigiel (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Warszawa (mazowieckie)
KUCHNIA POLSKAPRACA W GODZ. 13.00-23.00;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNOEPIDEMIOLOGICZNYCH, NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE - KONTAKT Z PRACODAWCĄ W GODZ. 10-18
HOTEL RESTAURACJA BAR BOŃCZA ZDZISŁAW ŁUBKOWSKI - 2017-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- kompleksowa obsługa sekretariatu,- zarządzanie procesem obiegu dokumentacji,-obsługa korespondencji przychodzącej y wychodzącej,- kontrola merytoryczna i bieżąca weryfikacja otrzymanych dokumentów księgowych,- przygotowywanie umów, pism urzędowych, zestawień i raportów dotyczących transakcji handlowych,- czynności wspierające pracę zarządu ( prowadzenie kalendarza spotkań, organizacja podróży służbowych, przyjmowanie gości).
ENERGO-BIOMASA Sp.Z O.O. - 2017-06-06 - Suliszewo (zachodniopomorskie)
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod kątem zasad HACCP, BHP i P. POŻ., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania żywności, chłodzeniem zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem. obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcja, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obróbka wstępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp. sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów. Sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np: zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomiędzy 8 -16.
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko - 2017-04-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, włoskiej i ukraińskiej
"OLKAM" s.c. MARCIN SZUKAJ & MARCIN MACIASZEK - 2018-02-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posułków kuchnii indyjskiej, pakistańskiej, arabskiej.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
Magazynier
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Biszcza (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 14-22, poniedziałki wolne; kontakt osobisty z pracodawcą w. godz. 9-15, wstępnie telefon
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2017-02-22 - Słupsk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Hotel "IRENA" Dobrowolska Irena - 2016-04-26 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
ORGANIZOWANIE I KIEROWANIE PRACĄ PERSONELU KUCHENNEGO, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURĄ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE
PAŃSTWOWA BURSA SZKÓŁ ARTYSTYCZNYCH W SZCZECINIE - 2017-08-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Transport towarów (bus na 8 palet)
M.S. Trans Michał Krajewski - 2017-03-28 - Gąbin (mazowieckie)
kuchnia polska
GOSIEK Sp. z o.o. - 2017-02-10 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie potraw w restauracji zgodnie z menu, przygotowanie zamówień na produkty, opracowanie menu bankietowego
MACIEJ KUCAL PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2018-01-24 - Turek (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Wadowice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków typu fast food kuchni tureckiej/arabskiej-kebab; obróbka warzyw/mięsa; obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie potraw dla klientów indywidualnych oraz imprez zbiorowych.
Hanna Kubacka-Głąbiak ZAKŁAD USŁUGOWO-HANDLOWY " HANIA" - 2016-02-09 - Margonin (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZINACH 7:00 DO 18:00. ŚCISŁA WSPÓŁPRACA Z SZEFEM KUCHNI, EFEKTYWNE ZARZĄDZANIE PERSONELEMUTRZYMANIE CZYSTOŚCI W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCHREALIZACJA ZAMÓWIEŃ, CATERINGÓW I PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE Z JADŁOSPISEM.WSPÓŁPRACA Z MENADŻEREM W ZAKRESIE WPROWADZANIA NOWYCH DAŃ W OPARCIU O SEZONOWOŚĆ PRODUKTÓW
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2018-04-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie sulęcińskim (III) współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to: -osoby w przedziale wiekowym między 18 a 30 rokiem życia,-młodzież NEET osoby, które nie uczestniczyły w kształceniu i szkoleniu w okresie ostatnich 4 tygodni przed przystąpieniem do projektu.
Restauracja Myśliwska "XENIA" Hanka Steller - 2018-07-13 - Lubniewice (lubuskie)
przyrządzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2018-11-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2018-01-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej.Oferta pracy skierowana jest w celu uzyskania informacji starosty. Znajomość języków obcych tj. arabskiego i angielskiego ma na celu zaspokojenie potrzeby porozumiewania się pracodawcy z pracownikami, gdyż pracodawca jest obywatelem Bangladeszu. Ponadto, pracownicy muszą odczytywać i sporządzać receptury zgodnie z przepisami przedłożonymi przez pracodawcę
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Płońsk (mazowieckie)
znajomość kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM Food Group s.c. Adam Cieślewicz & Marek Piekarski - 2016-03-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Prace porządkowe, utrzymanie czystości w pomieszczeniach biurowych w obiekcie.Miejsce pracy - Wrcocław ul. Świdnicka + inne lokalizacjeumowa o pracę na czas określony.Oferta dostępna w sali B. Kontakt z pracodawcą - e-mail: michal.matuszczak (at) matbex.pl, tel.: 534 951 001
MATBEX Sp. z o.o. - 2017-01-04 - Wrocław (dolnośląskie)