KUCHARZ/KUCHARKA Toruń oferta pracy Centrum Ekonomii Społecznej SERVITUS Toruń
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 918 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, nadzór nad pracą w kuchni, przygotowywanie jadłospisów, zamawianie towaru, prowadzenie niezbednej dokumentacji( w tym HACCP)wynagrodzenie 2100 zł netto
Data publikacji: 2018-08-03
Lokalizacja: Toruń (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Centrum Ekonomii Społecznej SERVITUS Toruń
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szosa Bydgoska 1a, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw, nadzór nad pracą w kuchni, przygotowywanie jadłospisów, zamawianie towaru, prowadzenie niezbednej dokumentacji( w tym HACCP)wynagrodzenie 2100 zł netto
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 918 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 6-14
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Toruń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Toruń
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Toruń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 918 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.08.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 10)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualne badania sanepidowskie
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętność pracy w zespole
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 10
Nazwa pracodawcy: Centrum Ekonomii Społecznej SERVITUS Toruń
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Adres pracodawcy:
Szosa Bydgoska 1a, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Toruń
Gmina pracodawcy: Toruń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Toruń
Ulica pracodawcy: Szosa Bydgoska
Numer budynku pracodawcy: 1a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.08.2018
Oferta pracy ważna do: 03.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 03.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 03.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJETNOŚĆ WYKONYWANIA POTRAW REGIONALNYCH KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 3 LATA
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta
AZYMUT Agencja Zatrudnienia Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-11-16 - Legnica (dolnośląskie)
-
KN-Kupper S.C. - 2016-08-05 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, przestrzeganie przepisów BHP, dbałość o porządek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Praca od 11.00 - 22.00 co drugi dzień.
kontakt przez PUP - 2017-10-07 - Brzesko (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie dań gorących lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jakość i estetyke, wydawanie dań, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetność organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-07-13 - Opole (opolskie)
układanie na paletach wyrobów gotowych
PPHU ASIA Dorota Trzcińska Iława - 2016-07-06 - Butowo (warmińsko-mazurskie)
Praca w pizzerii. Umiejętność gotować ciasta, sałatki. Prawidłowe krojenie elementów (warzyw, mięsa). Utrzymanie czystości w miejscu pracy. Praca w godz. 10:00-22:00.
Work-UkrPol Sp. z o.o. - 2016-12-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Produkcja pierogów, robienie farszu i ciasta. Wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe 2 lata.
Swiet-Smak Swietłana Pstrzoch - 2016-08-31 - Radzymin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni koreańskiej. Podstawowa znajomość języka koreańskiego w mowie wymagana w celu komunikacji ze współpracownikami na terenie restauracji oraz klientami posługującymi sie ww. językiem. Praca wg grafiku, w godz. od 10 do 22.
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań kuchni bałkańskiej
AGP Pękala Kozłowska Sp.j. - 2018-02-23 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, dań dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE SPÓŁKA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2016-08-08 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej - tajskiej, nepsalskiej, koreańskiej.Dbanie o czystość miejsca pracy.
Śródmieście s.c. Krzysztof Czop, Oskar Kubicki - 2018-08-03 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 6-21 w równoważnym systemie czasu pracy, również w weekendy w Centrum Kształcenia Praktycznego w Kołobrzegu.
Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. E. Gierczak - 2016-07-18 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przyjęcie magazynowe i sprzedaż towaru, wywóz towaru do klienta.
"STEFAN" BEREZOWSKA, MYŚLIWIEC, SZUMSKI SPÓŁKA JAWNA - 2017-08-21 - Wałbrzych (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
Przygotowywanie sushi
Cook&FIT Catering Maria Kowalska - 2016-12-14 - Sochaczew (mazowieckie)
Wykształcenie: zawodowe, średnie, wyższe; doświadczenie zawodowe: 1 rok; prawo jazdy kat. B; wykonywanie usług transportowych na terenie całej UE oraz Szwajcarii i Norwegii;
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw.
FHU DYMARCZYK I GÓRCZYŃSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2016-05-12 - Szałe (wielkopolskie)
Obsługa klienta, obsługa komputera, sprzedaż produktów bankowych
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Jawor (dolnośląskie)
WYCINANIE FILETA Z DROBIU, DOCZYSZCZANIE FILETA Z DROBIU, PAKOWANIE I KONFEKCJONOWANIE, PRACE PRZY LINI DZIELENIA DROBIU, PRODUKCJA MDOM
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Grójec (mazowieckie)
Praca wg standardów sieci, przygotowanie potraw wg standardów, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porządek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymagania: wykształcenie min. średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na stanowisku, samodzielność, pasja do gotowania.
IZABELA FIGURSKA - 2017-08-31 - Rumia (pomorskie)
CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z PROCESAMI TECHNOLOGICZNYMI ŻYWNOŚCI
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE 'LUBINPEX' SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-12 - Polkowice (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klientów restauracji
MAŁGORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2017-10-26 - Modlnica (małopolskie)
praca an kuchni
"CZARDASZ" Spółka Cywilna - 2016-08-18 - Koziegłowy (śląskie)
wg stanowiska, przepisy w j. wietnamskimumiejętność pracy w zespoe, komunikatywność
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Ząbki (mazowieckie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej
PG Serwis Pawł Gawrylak - 2016-03-30 - Stara Iwiczna (mazowieckie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Nałęczów (lubelskie)
Praca w pizzerii BIESIADOWO. Przygotowywanie dań typu fast food. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Firma Handlowo Usługowa "JULIMAR" Krystian Boruciński, Jarosław Gawron - spółka cywilna - 2017-01-05 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
-Przygotowywanie potraw,-Przestrzeganie BHP i HAACP,-Miejsce pracy - Tczew, ul. Malinowska,-Godziny pracy 8-16,-Kontakt telefoniczny 604-494-324
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Tczew (pomorskie)