KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. E. Gierczak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 942 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 6-21 w równoważnym systemie czasu pracy, również w weekendy w Centrum Kształcenia Praktycznego w Kołobrzegu.
Data publikacji: 2016-07-18
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. E. Gierczak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Łopuskiego 13, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 6-21 w równoważnym systemie czasu pracy, również w weekendy w Centrum Kształcenia Praktycznego w Kołobrzegu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 942 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 942 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.07.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka zdrowia
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
min. 6 miesięcy doświadczenia zawodowoego jako kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
Zespół Szkół Ekonomiczno-Hotelarskich im. E. Gierczak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Łopuskiego 13, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Łopuskiego
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: szkolnictwo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.07.2016
Oferta pracy ważna do: 19.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
układanie kostki brukowej
FIRMA WIELOBRANŻOWA B&W S.C. ŁUKASZ BIENIEK KATARZYNA WALENTA - 2018-03-28 - Kamienica Polska (śląskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków
PAŁAC MORTĘGI Sp. z o.o. - 2016-10-13 - Mortęgi (warmińsko-mazurskie)
poszukiwana osoba po 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Namysłów (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
prace pomocnicze dot. analizy dokumentacji budowlanej dot. stanu technicznego nieruchomości,, nadzór i kontrola nad przebiegiem prac remontowych i modernizacyjnych, udział w procesie inwestycyjnym dot. budowy hali produkcyjnej z zapleczem biurowym
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Bytom (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw wg podanych recepturNauka robienia pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowanie wyrobów garmażeryjnych
TOTU GARMAŻERKA Stanisław Święcicki - 2016-05-04 - Puławy (lubelskie)
kontakt, obsluga klienta, przygotowanie posiłków z menu lokalu, znajomość specyfiki kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej, dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw, dbałość o porządek w miejscu pracy, ustalanie karty dań, dopilnowanie przepisów bhp w kuchnii
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Ciechanów (mazowieckie)
jazda na trasach międzynarodowych po terenie Unii Europejskiej praca w godz. 6-16 w dni wolne od 7-12
TRANSPORT CIĘŻAROWY KOWALSKI SP.J. - 2016-06-07 - Źródła (dolnośląskie)
- Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Przygotowywanie steków. Przygotowywanie posiłków na bankiery, lunch-y, konferencje, śniadania. Wydawanie posiłków. Dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 13 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 6 miesięcy, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:30-23:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 9 lat na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 1 rok). Wymagane aktualna książeczka sanepidu. Wymagana znajomość kuchni polskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Katowice (śląskie)
Umiejętność przyrządzania potraw orientalnych w wokach, zgodnie z procedurą HCCP.Miejsce pracy: lokale należące do Sky Marche
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie potraw, wydawanie posiłków, pomoc w kuchni
kontakt przez OHP - 2017-08-04 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
kucharz
AMREST Sp. z o.o. - 2016-02-26 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posiłków dla około 70 osób. Zmywanie naczyń. Dbanie o czystość i porządek w promieniu kuchni i jadalni.
Dom Rehabilitacyjno-Opiekuńczy Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-12-04 - Milanówek (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
STRZECHA s.c. Łucja i Dariusz Kmita - 2016-04-05 - Ustka (pomorskie)
przygotowanie posilków,(robienie ciasta na pizze ,sałatki)
kontakt przez OHP - 2017-12-01 - Tychy (śląskie)
Opracowywanie jadłospisów, przygotowanie produktów (obróbka wstępna), przygotowanie posiłków dla dzieci w wieku 3 do 7 lat, dbanie o stanowiska pracy oraz sprzęt, przestrzeganie zasad higieny i HACCP. Wymagana Książeczka zdrowia.Praca w godzinach 6:30-14:30.Kontakt z pracodawcą: sekretariat.p063 (at) wroclawskaedukacja.pl lub 71 7986806 lub osobisty.
Przedszkole nr 63 - 2017-03-01 - Wrocław (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym,przyrzadzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań z karty, organizacja przyjęć.
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
terapia pacjentów
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Limanowa (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; miejsce wykonywania pracy: stołówka szkolna; umowa na 2 lata, godziny pracy: 7.00- 15.00; wysokość wynagrodzenia 2000 zł brutto do uzgodnienia
FIRMA GASTRONOMICZNA Tadeusz Siagło - 2017-12-14 - Słupsk (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Polańczyk (podkarpackie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
Wesam Taslaq - 2017-05-16 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Szprotawa (lubuskie)
j.w
PPHU ART-FOOD Artur Siuchta - 2016-05-20 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
Pensjonat Szczebel Mszana Dolna - 2017-08-10 - Olkusz (małopolskie)