KUCHARZ Wyszków oferta pracy BAR MIŚ Michał Wyszyński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie potraw, zachowanie porządku w miejscu pracy
Data publikacji: 2018-05-17
Lokalizacja: Wyszków (mazowieckie)
Pracodawca: BAR MIŚ Michał Wyszyński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1 Maja 15, 07-202 Wyszków, powiat: wyszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i wydawanie potraw, zachowanie porządku w miejscu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wyszków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wyszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wyszków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: organizacja pracy
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: BAR MIŚ Michał Wyszyński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wyszkowie
Adres pracodawcy:
1 Maja 15, 07-202 Wyszków, powiat: wyszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: wyszkowski
Gmina pracodawcy: Wyszków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wyszków
Ulica pracodawcy: 1 Maja
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wyszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.05.2018
Oferta pracy ważna do: 29.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 17.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 17.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie różnego rodzaju potraw
PPHU "ROZA" Zofia Leś - 2018-02-16 - Dulcza Wielka (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków: zupy,mięsa dodatki skrobiowe,surówki,sałatki,dania bezmięsne,dania dietetyczne,przygotowywanie zamówień towarów praca w godz.8-16:00 lub czterobrygadówka: 5:30-13:30,13:30-21:30;21:30-5:30
DUSSMANN Polska Sp.z o.o. - 2016-03-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie obiadów w stołówce szkolnej
ZESPÓŁ SZKÓŁ W STAWISZYNIE - 2016-08-29 - Stawiszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej, dwie zmiany (6-14,14-22). Równoważny system czasu pracy, umowa na czas określony.Miejsce pracy: Lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. Komandytowa we Wrocławiu
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Mile widziane doświadczenie zawodowe
Przedszkole STOKROTKA Smaź Aneta - 2018-02-12 - Racibórz (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca w systemie II zmianowym w godz. 10.00-23.00
Pizzeria -Restauracja STRZECHA Dawid Ruliński - 2016-04-18 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Dbałość o stany magazynowe, zapewnienie odpowiedniego rozmieszczenia towarów na terenie zakładu, zapewnienie porządku w magazynie, załadunek i rozładunek towaru.Praca poniedziałek - sobota II zmiany 6:00-14:00, 14:00-22:00 (podstawowy system i rozkład czasu pracy), pierwsza umowa na okres próbny na 1 m-c, kolejna na czas określony 3 m-ce, docelowo na czas nieokreślony.
"Ceramika-Eva" Stanisława Szopa - 2017-05-30 - Wyry (śląskie)
kierowanie pracą w kuchni, przygotowywanie i gotowanie posiłków, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Chorzów (podkarpackie)
Obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego,
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie potraw
PHU ALEKSANDRA PIOTROWSKA Kawiarnia ALFREDO - 2017-05-17 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni polskiej.Praca w ramach umowy o pracę na okres próbny 3 m-cy z możliwością przedłużenia, system jednozmianowy w godz.: 12.00-20.00 od pn. do nd w równoważnym systemie czasu pracy.
SE'RENATA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-27 - Rudzica (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "LIDER" - Kawka Marcin - 2015-12-02 - Grzegorzew (wielkopolskie)
Przygotowywanie ciasta pizzowego, oraz dań z karty menu.
KLUB BOHEMA Janusz Kitka - 2018-02-21 - Zamość (lubelskie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie, gotowanie, przyprawy kuchni orientalnej, specjalność: kuchnia wietnamska i tajska.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 10.00- 22.00
Restauracja NOSTALGIA Danuta Baran - 2017-06-08 - Poganice (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracypraca w godz. 6-18
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu - 2016-05-05 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
- Przygotowywanie dań, potraw kuchnii polskiej. Wydawanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 1 miesiąc. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 8:00-16:00, 12:00-20:00 + czasami soboty. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku min. 2 lata. Umiejętność przygotowywanie potraw kuchnii polskiej. Umiejętność lepienia pierogów. Kontakt telefoniczny (8:00-11:00, 17:00-20:00) (Tel. 535-392-202) lub e-mail: hansbach (at) poczta.onet.pl
BAR SIELANKA S.C. F. KOSTECKI, A. HANSBACH-KOSTECKA - 2018-04-26 - Katowice (śląskie)
w/ stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Sejny (podlaskie)
Osoby zainteresowane proszone są o kontakt z Ośrodkiem w Tczewie przy ul. Sobieskiego 10Kontakt telefoniczny 785-700-345
POMORSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W GDAŃSKU - 2017-04-04 - Tczew (pomorskie)
wykonywanie gwintó na rurach, obróbka w metalu
PHU ANNA ZIAJA - 2018-09-03 - Świebodzice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych, deserów i koktajli.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Zamość (lubelskie)
umiejętność pracy w zespole, łatwość nawiązywania kontaktów i dobra organizacja pracy,gotowość do pracy w systemie zmianowym ( także w weekend)
kontakt przez OHP - 2018-04-17 - Słubice (lubuskie)
- Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej.- Wynagrodzenie: 1500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 1/2 etatu na trzy zmiany w godzinach: 9:00-13:00, 13:00-17:00, 17:00-21:00. Wymagane wykształcenie podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy. Wymagana znajomość kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie surowców do dalszej obróbki, samodzielne gotowanie potraw, dekorowanie i wydawanie gotowych dań, sprzątanie kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Tarnów (małopolskie)
Prace przy produkcji wyrobów cukierniczyc.
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
- Samodzielne przygotowywanie posiłków dla dzieci i młodzieży- korekty i aktualizacja Menu- sprzorządzanie listy zakupów- nadzór dostaw surowców- nadzór HAACP- nadzór nad pomocą kuchenną
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "DJ-INWEST" Dariusz Jedliński - 2017-12-01 - Stare Kaleńsko (zachodniopomorskie)
jw
English Pub Kotrys Kacper - 2017-11-28 - Skoczów (śląskie)