KUCHARZ Ruciane-Nida oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽700 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni gruzi艅skliej
Data publikacji: 2020-09-16
Lokalizacja: Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ruciane-Nida, powiat: piski, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni gruzi艅skliej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽700 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ruciane-Nida
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: piski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2816
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽700 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 16.09.2020
Data zako艅czenia pracy: 15.09.2023
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 8491158819
danePracodawcy_regon: 790673690
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Piszu
Adres pracodawcy:
Zag艂oby 2, 12-200 Pisz, powiat: piski, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: piski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2816
Gmina pracodawcy: Pisz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pisz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977835
Ulica pracodawcy: Zag艂oby
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Piszu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 16.09.2020
Oferta pracy wa偶na do: 07.10.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.09.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?152aa2d84cda90087d76264b074e1437
Podobne oferty pracy
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej, adana, kebab, dolma, sarma,manty, kofte przygotowywanie sos贸w i napoj贸w.
kontakt przez PUP - 2020-06-16 - M艂awa (mazowieckie)
wyrabianie pizzy, zapiekanek, hamburger贸w, sa艂atek, krojenie mi臋sa, warzyw, wyrabianie ciasta, przyjmowanie zam贸wie艅, obs艂uga klienta, sprz膮tanie stanowiska pracy- OFERTA PRACY DLA BEZROBOTNYCH ZE WSI + ART.49.USTAWY O PROMOCJI....
Barbara Gruchacz - 2018-01-09 - My艣lenice (ma艂opolskie)
- pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych- zabezpieczenie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych-obr贸bka wst臋pna surowc贸wwykonywanie potraw garma偶eryjnych, da艅 gor膮cych i zimnych- wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych- utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy, porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i produkcja wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych przy u偶yciu pieca konwekcyjno - parowego. Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoi i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2020-06-22 - Piaski (warmi艅sko-mazurskie)
- przygotowanie posi艂k贸w wg. receptury- szykowanie p贸艂produkt贸w do dalszej obr贸bki- wydawanie posi艂k贸w- praca tak偶e w dni wolne w ramach umowy-zlecenia ( okres 2 lat )
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w. Praca w godz.: 11-22.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
HEYRO Edyta Kr贸likowska - 2016-04-11 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (w tym na imprezy okoliczno艣ciowe).
Wowra Adrian - 2020-01-31 - Cha艂upki (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w wg wymaganych standard贸w i diet, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 stanowiska pracy
K臉DZIERZYNDIS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-02-15 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
t艂umaczenie tekst贸w um贸w handlowych i redagowanie ofert dla klient贸w indyjskich, kontakt z kontrahentami i klientami z Indii
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
艣cinka drzew, okrzesywanie, prace le艣ne
US艁UGI LE艢NE - MICHA艁 BOGA艁A - 2017-10-10 - Marzenin (lubuskie)
LEPIENIE R脫呕NYCH RODZAJ脫W PIEROG脫W, POMOC PRZY KUCHNI, GOTOWANIE POTRAW I OBS艁UGA KLIENTA, DBANIE O CZYSTO艢膯 STANOWISKA PRACY ORAZ CA艁EGO ZAK艁ADU PRACY.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
gotowanie oraz wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-12-18 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych;ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja t
kontakt przez PUP - 2020-04-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Sp贸艂dzielnia Socjalna "NA WSP脫LNEJ" - 2017-07-05 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
samodzielne prowadzenie kuchni, gotowanie i przygotowanie posi艂k贸w
Centrum Konferencyjno - Hotelowe Lech Godlewski - 2016-01-15 - Ostr贸w Mazowiecka (mazowieckie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; do艣wiadczenie zawodowe; dyspozycyjno艣膰; ksi膮偶eczka sanepidu; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, przyj臋膰; praca tak偶e w weekendy; zmianowo艣膰 do uzgodnienia; miejsce pracy: Dom Przyj臋膰 Gliwice Brzezinka;
FHU "EMILIA" ZYGMUNT DZIURDZIA - 2018-04-19 - Gliwice (艣l膮skie)
Kucharz
BISTRO PRZEPIS BEATA PACURA - 2020-07-02 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej wed艂ug receptur. Przestrzeganie obowi膮zuj膮cych standard贸w. Racjonalne gospodarowanie towarem.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Mile widziane wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Mile widziane osoby niepe艂nosprawne. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 695-434-542) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Okr臋偶na 14, 40-808 Katowice).
"NIRO" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-09 - Katowice (艣l膮skie)
UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWYANI ADA艃 KUCHNI W艁OSKIEJ I CHI艃SKIEJ WYMAGANIAWYKSZTA艁CENIE MIN ZAWODOWE, STA呕 PRACYT MIN. 3 LATA, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CELO SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Jacek Demia艅czuk WYNAJEM, KATERING, GASTRONOMIA "POD 呕AB膭" - 2019-05-10 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej. Znajomo艣膰 przepis贸w, przypraw oraz zasad ich stosowania.
B&F Food Beata Dich - 2019-09-26 - Zielonka (mazowieckie)
przygotowanie potraw
DAMIAN URBA艃SKI MACIEJ WR脫BEL SP脫艁KA CYWILNA - 2018-04-12 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy,godziny pracy 10.00-18.00 oraz 12.00-20.00,wynagrodzenie 12 z艂 brutto za godzin臋, miejsce wykonywania pracy:09-200 Sierpc, Studzieniec 37, kontakt z pracodawc膮 tel. 24 264 77 66 w.15 lub e-mail: rekrutacja (at) kompinscy.com.pl
Firma "Andrzej"Gra偶yna Kompi艅ska Blacharstwo-Lakiernictwo Samochodowe ,Firma "Skansen" - 2016-03-21 - Studzieniec (mazowieckie)
samodzielne przyrz膮dzanie potraw, obs艂uga imprez
P.P.H.U. GAST-TRANS", HOTEL BOGDANKA DANUTA L臉CZNAR W 艁A艃CUCIE - 2016-04-07 - 艁a艅cut (podkarpackie)
Ca艂okszta艂t zagadnie艅 zwi膮zanych z prac膮 na kuchni w charakterze kucharza.
18 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2020-03-13 - Siemirowice (pomorskie)
Prowadzenie pojazd贸w na wyznaczonych trasach, prowadzenie dokumentacji przejazdu,nadz贸r nad kompletno艣cia przejazdu.
EKOM Maciejczyk sp. jawna - 2015-12-15 - Sitk贸wka-Nowiny (艣wi臋tokrzyskie)
obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w oraz wszelkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸w, rozdrabnianie warzyw i owoc贸w, przygotowywanie potraw, wydawaniu posi艂k贸w, przestrzegania zasad technologii i estetyki, utrzymanie porzadku na stanowisku pracy.
Przedsi臋biorstwo Wielobranzowe "REMISTAL" Joanna So艂tysiak - 2020-06-29 - K艂obuck (艣l膮skie)
zgodny
Stowarzyszenie Przyjaci贸艂 Przedszkola w Nowej Wsi - 2019-11-12 - Nowa Wie艣 (kujawsko-pomorskie)