KUCHARZ Tuchola oferta pracy DAMIAN URBAŃSKI MACIEJ WRÓBEL SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw
Data publikacji: 2018-04-12
Lokalizacja: Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: DAMIAN URBAŃSKI MACIEJ WRÓBEL SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Plac Wolności 10, 89-500 Tuchola, powiat: tucholski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie 2 100 - 2 700
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tuchola
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tucholski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tuchola
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: DAMIAN URBAŃSKI MACIEJ WRÓBEL SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chojnicach
Adres pracodawcy:
Plac Wolności 10, 89-500 Tuchola, powiat: tucholski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: tucholski
Gmina pracodawcy: Tuchola
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tuchola
Ulica pracodawcy: Plac Wolności
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chojnicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.04.2018
Oferta pracy ważna do: 11.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie i produkcja wyrobów oraz półproduktów kulinarnych jak rownież sporządzanie różnego rodzaju ciasat , napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi , maszyn i urządzeń gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Katowice (śląskie)
1. Wykonywanie czynności produkcyjnych wraz z obróbką ręczną, mechaniczną i termiczną produktów żywnościowych,2. Wydawanie gorących potraw do termosów zgodnie z recepturą potraw, obowiązującą gramaturą i ilością pacjentów,3. Transportowanie produktów żywnościowych i materiałów gospodarczych,4. Wykonywanie czynności produkcyjnych, uwzględniając najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. DR. JÓZEFA BABIŃSKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE - 2018-07-13 - Kraków (małopolskie)
Samodzielna praca w kuchni - przyrządzanie posiłków i potraw.
Stanpol Sp.z o.o. - 2016-11-23 - Kęty (małopolskie)
• Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami. • Zapewnienie wysokiej jakość usług • Właściwe i optymalnegospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji • Zachowanie standardów w zakresiewymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP. • Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem • Dbałośćo czystość i higienę pracy/512001Umowa zlecenie 140h w m-cu, praca wg grafiku w godz. 12:00-00:00
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Wrocław (dolnośląskie)
KOMPLETACJA, UZUPEŁNIANIE I MAGAZYNOWANIE TOWARU Z ZASTOSOWANIEM NOWOCZESNYCH NARZĘDZI W PROCESACH LOGISTYCZNYCH
kontakt przez OHP - 2016-01-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustaleniami, dbanie o czystość urządzeń kuchennych oraz higienę w miejscu pracy
P.P.U.H. KAMAR 2 Halina Musiorska Bar "Stara Loża" - 2018-08-02 - Sławków (śląskie)
-gotowanie posiłków
F.H. "MADA" Pańczyk Marietta - 2016-05-06 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowywanie dań i pizzy
Pizzeria Oaza Przemysław Sieluk - 2016-02-24 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków,dań obiadowych, zup, sałatek.
Restauracja & Pizzeria "Rosa" Izabela Rosa - 2016-07-05 - Pszczółki (pomorskie)
zg
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
pracownik prac dorywczych - pomocnik przy pracach budowlanych, magazynowych, produkcji spożywczej, pomocy kuchennej, konfekcji i innych
PRZEM BUD Przemysław Bera - 2018-08-10 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja POD PAROWOZEM Kamil Jagliński - 2018-02-22 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,deserów,ciast oraz napojów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń znajdujących się w zakładach gastronomicznych.
STOWARZYSZENIE "DOBRY DOM" - 2017-06-28 - Leżajsk (podkarpackie)
Sporządzanie potraw, ciast, deserów i napoi, obsługa klientów. Praca na pół etatu od poniedziałku do piątku w godzinach 12-16.
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe "SANIA" VU VAN HUNG - 2016-09-27 - Strzeniówka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, wypiek pizzy,miejsce pracy Restauracja Jantarowa- Jantar
Ośrodek Wypoczynkowy "BAJKA" Emilia Uler - 2016-04-11 - Mikoszewo (pomorskie)
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna - 2018-07-23 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie dań według standardów firmy, dbałość o jej pozytywny wizerunek
Obiady Domowe Dariusz Luziński - 2017-09-14 - Kłobuck (śląskie)
przygotowywanie potraw
WIWA Holding Sp. z o. o. - 2016-05-05 - Augustów (podlaskie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Strzegom (dolnośląskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2015-12-08 - Rybnik (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Złotoryja (dolnośląskie)
Staż w żłobku BAJKA.Program stażu do zapoznania w pokoju nr 18.
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Kielce (świętokrzyskie)
Kuchnia polska, umiejetność pracy w kuchni otwartej
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Mława (mazowieckie)
spawanie półautomatem, składanie podzespołów maszyn
F.H.U.P. AGRO Chłopecki Elżbieta Chłopecka - 2016-04-20 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie całodziennych posiłków dla mieszkańców DPS
Dom Pomocy Społecznej w Bochni - 2017-11-22 - Bochnia (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Jelenia Góra (dolnośląskie)