KUCHARZ Lubin oferta pracy Jacek Demiańczuk WYNAJEM, KATERING, GASTRONOMIA "POD ŻABĄ"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2019-05-10
Lokalizacja: Lubin (dolnośląskie)
Pracodawca: Jacek Demiańczuk WYNAJEM, KATERING, GASTRONOMIA "POD ŻABĄ"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie w zawodzie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Jacek Demiańczuk WYNAJEM, KATERING, GASTRONOMIA "POD ŻABĄ"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ---
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubiński
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubin
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.05.2019
Oferta pracy ważna do: 24.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 10.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 10.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7bdb9f0f56eff3537d35d55c18bc1c7f
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków w restauracji hotelowej
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Kraków (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE MINIMUM 2 LATA,
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw
CIUCHCIA PUCH PUCH AGATA WAWER - 2017-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz.
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-09-04 - Mielec (podkarpackie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Goleniów (zachodniopomorskie)
praca w Dziale Księgowości: kontrola formalno-rachunkowa dokumentów finansowych, ich poprawności, legalności i kompletności, księgowanie dokumentów księgowych w zakresie działalności wydziałowej i ogólnej Uczelni, analiza oraz uzgadnianie kosztów działalności wydziałowej oraz ogólnej Uczelni, sporządzanie zestawień i przygotowywanie danych do sprawozdań i analiz
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im.Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy - 2017-02-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków dla gości restauracji oraz imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Bobowa (małopolskie)
j/w
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa klienta,pomoc przy produkcji
Sklep "Arkadiusz" Sp.j. - 2015-12-02 - Sopot (pomorskie)
układanie posadzek żywicznych
PROFITECH PLUS Sp. z o.o. - 2018-05-08 - Jaworzno (śląskie)
wykonywanie prac pomocniczych przy rozbiorze, pakowaniu kurczaka oraz przetwórstwo
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA MAGNUS PIOTR SZYMKIEWICZ - 2018-12-21 - Gowidlino (pomorskie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2017-04-18 - Wrocław (dolnośląskie)
KIEROWANIE CIĄGNIKIEM SIODŁOWYM Z NACZEPĄ TYPU FIRANKA W RUCHU KRAJOWYM,
LUK-TRANS LUCJAN NIEMIEC - 2016-04-20 - Trzebuska (podkarpackie)
Praca w charakterze operatora maszyn obróbki skrawaniem.
A. BERGER POLSKA SP. Z O.O. - 2016-07-12 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie potraw,utrzymanie porządku w miejscu pracy
Chris Turystyka i Rekreacja Magdalena Alchimowicz - 2019-03-04 - Kruklanki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2019-04-29 - Sanok (podkarpackie)
Gotowania, przyrządzanie potraw kuchni lokalnej i ukraińskiej , ustalaniemenu.
OPOLANKA Sp. z o.o. Sp. k - 2018-08-29 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-14 w Szpitalu Regionalnym w Kołobrzegu.
Food Investment S. A. - 2016-05-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, dbałość o standardy, higienę, należytą staranność w serwowaniu posiłków.
LIBERO SP. Z O.O. - 2018-11-09 - Milicz (dolnośląskie)
Praca w stołówce szkolnej. Wykonywanie dań kuchni polskiej.
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 5 im. Józefa Piłsudskiego - 2017-04-20 - Zamość (lubelskie)
Pracownik administracyjny
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
jw.
Kolporter Sp. z o.o. Sp. k. - 2018-07-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie 3 posiłków dla gości hotelowych ok. 100
PROFILAKTYCZNY DOM ZDROWIA - 2017-01-26 - Jurata (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, wypiekanie ciasta, wdawanie posiłków, dbałość o porządek w miejscu pracy, praca w godz.8:30-12:30/12:30-16:30/16:30-20:30
MARGO MAŁGORZATA ŁOTOCKA, MARIUSZ ŁOTOCKI SPÓŁKA CYWILNA - 2018-05-18 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM FOOD GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków od podstaw
Stołówka ZACISZE Krzysztof Sikora Zamarski - 2017-02-17 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2016-03-31 - Iwkowa (małopolskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Kraków (małopolskie)
wymagania: wykształcenie, doświadczenie bez znaczenia, mile widziana znajomość rysunku technicznegozakres obowiązków: odbieranie części, kontrola jakości, obsługa maszynpraca: Krotoszyn Mahlekandydaci z Jarocina, Pleszewa mają zapewniony dojazd do pracy
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Krotoszyn (wielkopolskie)