KUCHARZ Zamość oferta pracy Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 5 im. Józefa Piłsudskiego
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 500 PLN
Zakres obowiązków: Praca w stołówce szkolnej. Wykonywanie dań kuchni polskiej.
Data publikacji: 2017-04-20
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 5 im. Józefa Piłsudskiego
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szczebrzeska 102, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w stołówce szkolnej. Wykonywanie dań kuchni polskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.05.2017
Data zakończenia pracy: 30.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Konieczne doświadczenie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 5 im. Józefa Piłsudskiego
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Szczebrzeska 102, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Szczebrzeska
Numer budynku pracodawcy: 102
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 20.04.2017
Oferta pracy ważna do: 19.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- nauczanie plastyki w ramach zajęć dydaktycznych
Szkoła Podstawowa Nr 2 - 2018-02-05 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
- przygotowywanie potraw
Helena Faszczewska Bar - Szklarnia - 2016-03-18 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2015-12-14 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
SPORZĄDZANIE DAŃ KUCHNI ETNICZNEJ - WIETNAMSKIEJ , ZNAJOMOŚĆ SUROWCÓW, PRODUKTÓW, PRZYPRAW TAM STOSOWANYCH
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Skierniewice (łódzkie)
transport wewnętrzny i sprzatanie terenu
Clar System S.A w Poznaniu - 2018-05-02 - Kościan (wielkopolskie)
przygotowanie posiłkówpraca w godz. 12.00-22.00 (40 godzin tygodniowo)umowa zlecenie, czas określony
Restauracja DUET Joanna Gibas - 2018-04-11 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie surowców do sporządzania posiłków, utrzymanie w czystości urządzeń, pomieszczeń, wydawanie posiłkow.
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Żagań (lubuskie)
sporządzanie posiłków
Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania "Dorzecze Wisłoka" - 2018-08-09 - Zarszyn (podkarpackie)
Sporządzanie potraw , dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Żabiec (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2017-04-05 - Gdańsk (pomorskie)
zarządzanie i praca w kuchni restauracji, przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dobra organizacja pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe, przygotowywanie dań z karty menu.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Sporządzanie potraw kuchni indyjskiej, serwowanie potraw i napojów, przygotowywanie potraw, napojów i deserów, utrzymanie na bieżąco czystości na stanwoisku pracy. Umowa na czas określony, trzy zmiany, pełna dyspozycyjność, praca również na nocne zmiany.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Wrocław (dolnośląskie)
DO UZGODNIENIA
USŁUGI BUDOWLANE KIEŁBASA WIESŁAW - 2018-04-26 - Dynów (podkarpackie)
- przygotowanie potraw (pizza)
"PIZZERIA PRESTO" Tomasz Zygmunt - 2016-02-10 - Jedlicze (podkarpackie)
przgotowywanie potraw, dań, przekąsek, przygotowywanie dań
CATERING ARTS EWELINA CZAJKA - 2017-09-01 - Chorzów (śląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie potraw azjatyckich, przygotowywanie jadlospisów, dbanie o ład, porządek w miejscu pracy, dbanie o wysoka jakośc i estetyke przygotowywanych potraw.
LECH-POL Hotele i Restauracje Sp. z o.o. - 2016-10-11 - Syców (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy i kebaba, może być osoba do przyuczenia
Pizzeria Gringos - 2016-05-04 - Ustka (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
- nauka utrzymania lokalu gastronomicznego w czystości;- przygotowywanie sałatek;- przygotowywanie produktu finalnego;- obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Brzeszcze (małopolskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Grójec (mazowieckie)
Prowadzenie księgowości dla firm
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Włodawa (lubelskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
MIK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
-Praca w Galerii Kociewskiej w Pizzerii Włoskiej,-Osoby zainteresowane pracą proszone są o przesłanie CV wraz ze zdjęciem na adres: izka249 (at) op.pl,-Godziny pracy wg grafiku - Pizzeria otwarta od poniedziałku do niedzieli w godz. 9-21,-Samodzielna praca na stanowisku pizzermana.
CEZARY SUSKA SCS - 2017-02-03 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Chojnice (pomorskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji
WOJCIECH KORZENIOWSKI PUH KORZON WOJCIECH KORZENIOWSKI - 2015-12-02 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS "NIWA" w Kołobrzegu - 2016-06-10 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej w tym ciasta, napoje, desery z zastosowaniem szatkowanicy, blendera, maszyny wilk; utrzymywanie czystości w kuchni i innych pomieszczeniach produkcyjnych po zakończeniu pracy
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Zielona Góra (lubuskie)
Samodzielne przygotowywanie dań, dbałość o estetykę potraw. Praca w Holelu Holiday Inn w Łodzi.Wymagane wykształcenie kierunkowe, min. 2 lata stażu pracy (hotele, restauracje o wysokim standardzie).
DIM HOTEL ŁÓDŹ Sp. z o. o. - 2016-02-22 - Łódź (łódzkie)