KUCHARZ Piaski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie i produkcja wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych przy u偶yciu pieca konwekcyjno - parowego. Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoi i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych.
Data publikacji: 2020-06-22
Lokalizacja: Piaski (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Piaski, powiat: piski, woj: warmi艅sko-mazurskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie i produkcja wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych przy u偶yciu pieca konwekcyjno - parowego. Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoi i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Piaski
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: piski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2816
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2020
Data zako艅czenia pracy: 09.09.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_zawodySzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: umiej臋tno艣ci kulinarne
wymagania_wymaganiaPozadane_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_1: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
W przypadku braku kandydat贸w do pracy spe艂niaj膮cych powy偶sze kryteria osoba zainteresowana prac膮 w kuchni zostanie przygotowana do pracy na stanowisku kucharz.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 1251619476
danePracodawcy_regon: 146476962
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Piszu
Adres pracodawcy:
Zag艂oby 2, 12-200 Pisz, powiat: piski, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, list motywacyjny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: piski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2816
Gmina pracodawcy: Pisz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pisz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977835
Ulica pracodawcy: Zag艂oby
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Piszu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|426
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.06.2020
Data dodania oferty pracy: 22.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 17.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8b99e4dea175a3e6c8e20c0355f3b993
Podobne oferty pracy
Obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w go艣ciom zajazdu.
Wanda Waku艂a - Zajazd Chodowiak - 2018-01-22 - Chod贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
F.U. ZORBAS Piotr Grzelak - 2016-03-03 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - 呕arki (艣l膮skie)
podstawowe czynno艣ci to : przyjmowanie produkt贸w, obr贸bka r臋czna, mechaniczna i termiczna, przygotowanie potraw, smakowanie, porcjowanie i wydawanie 3 posi艂k贸w dziennie. Rozk艂ad czasu pracy wg indywidualnego harmonogramu (w tym weekendy).
Dom Pomocy Spo艂ecznej Nr 1 - 2020-03-10 - Zabrze (艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Orzesze (艣l膮skie)
przygotowanie potraw oraz r贸偶nych wyrob贸w kulinarnych
"JAMROZOWA POLANA HOTEL&BROWAR" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-07-29 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw
Barbara Staniurska Bar Gastronomiczny" BAS" - 2016-05-23 - Kisielnica (podlaskie)
przechowywanie 偶ywno艣ci,przygotowywanie p贸艂produkt贸w i obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych, sporz膮dzanie potrwa i napoj贸w, dekorowanie potrwa, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, utrzymanie czysto艣ci na swoim stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 w kuchni Polskiej
Pierogarnia Mikuliszyn Daria Jarmoli艅ska-Mikuliszyn - 2016-06-09 - Nowa S贸l (lubuskie)
prace gospodarcze
URZ膭D GMINY ZBLEWO - 2017-04-27 - Zblewo (pomorskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urzadze艅 w restauracji, przygotowywanie i produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych i cukierniczych, organizacja pracy na kuchni, sk艂adanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Uciech贸w (wielkopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Kierowanie prac膮 kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug ustalonego jad艂ospisu, dbanie o porz膮dek i przestrzeganie zasad bhp, wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z systemem HACCP, uzgadnianie jad艂ospis贸w z intendentk膮, uzgadnianie plan贸w zam贸wie艅 z intendentk膮.
Przedszkole Samorzadowe Wyspa Marze艅 w Kunicach - 2019-09-23 - Kunice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w,wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Lublin (lubelskie)
Bie偶膮ce usuwanie usterek i niesprawno艣ci urz膮dze艅 znajduj膮cych si臋 w obiektach plac贸wki, dokonywanie codziennego przegl膮du obiekt贸w, wykonywanie prac zwi膮zanych z utrzymywaniem widoczno艣ci i konserwacji znak贸w granicznychna terenie s艂uzbowej odpowiedzialno艣ci plac贸wki; piel臋gnowanie rejonu zewn臋trznego (koszenie trawy, zamiatanie terenu, grabienie li艣ci itp.), konserwacja i naprawa element贸w ogrodzenia; rozliczanie materia艂u pobranego do konserwacji i napraw; dba艂o艣膰 o sprawno艣膰 i czysto艣膰 powierzonych narz臋dzi i urz膮dze艅
NADODRZA艃SKI ODDZIA艁 STRA呕Y GRANICZNEJ - 2019-07-31 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸wPrzygotowanie miejsca pracy przed rozpocz臋ciem wydawania potraw przez kuchni臋,obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw, utrzymywanie czysto艣ci w obr臋bie kuchni i zaplecza sanitarnego, dora藕na pomoc szefom kuchni oraz pozosta艂ym kucharzom , przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni tradycyjnej (pierogi, kluski 艣l膮skie, kopytka i inne), porz膮dkowanie stanowiska pracy.
Kurcz臋 z ro偶na "GYROS" Ewa Bagi艅ska - 2017-11-22 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowywanienie da艅 obiadowych dbanie o porz膮dek w kuchni
kontakt przez PUP - 2020-06-02 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w.
EXPORT-IMPORT-WOJCIECH WASZCZYK - 2017-10-11 - Szyd艂owiec (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw chi艅skich.
Restauracja Chi艅ska - Marta Koczara - 2016-07-21 - Gda艅sk (pomorskie)
Oferta dla os贸b spe艂niaj膮cych warunki Regulaminu Refundacji Wyposa偶enia/Doposa偶enia,艣cie偶ka dost臋pu: http://www.pup.gliwice.pl/firma/oferty_pracy_subs_wyposazenie.html i jednocze艣nie zakwalifikowanych b膮d藕 kwalifikuj膮cych si臋 do II profilu pomocy.Wykszta艂cenie: 艣rednie; do艣wiadcze zawodowe: brak wymaga艅; mile widziana znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego; mi艂a aparycja, otwarto艣膰; obs艂uga klient贸w lokalu; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Gliwice (艣l膮skie)
-
GZELLA POLAND SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-04-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
praca na kuchni hotelowej, przygotowywanie posi艂k贸w, praca na terenie wojew贸dztwa 艣l膮skiego
DRYPS SERVICE SP脫艁KA Z O. O - 2018-01-08 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Pomoc przy przygotowywaniu posi艂k贸w
CATERING PRZYMORZE Sp. z o. o. - 2019-04-26 - Koszalin (zachodniopomorskie)
montowanie przewod贸w instalacji wodn0-kanalizacyjnych
kontakt przez PUP - 2019-08-07 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych, bie偶膮ca konserwacja tych maszyn, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Praca w gastronomii - kuchnia wietnamska - przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur i nazw produkt贸w.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
OBR脫BKA WST臉PNA SUROWC脫W (R臉CZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA)gastronomiczny rozbi贸r mi臋sar贸偶nych zwierz膮twykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw, warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nychi przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrb贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;- pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami , maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu [otraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅;- wyka艅czanie , porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych- sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet;- przygotowywane potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe;- utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanienaczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a takze porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zakonczeniu pracy;- przestrzeganie przepis贸 bhp i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂膮dach 偶ywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Sierakowice (pomorskie)
wykonywanie zgodnie z normami surowcowymi, r贸偶nymi metodami i technikami potraw, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe, tak偶e zlecane przez kontrahent贸w z zewn膮trz
Lubuska Wojew贸dzka Komenda OHP - 2016-09-16 - Zielona G贸ra (lubuskie)
PROFESJONALNE 艢WIADCZENIE US艁UG KUCHARSKICH, WSP脫艁TWORZENIE MENU, DBA艁O艢膯 O ESTETYK臉 DA艃;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢CI KULINARNE W KUCHNI STAROPOLSKIEJ ORAZ JEDNEJ Z UZNANYCH KUCHNI EUROPEJSKICH (W艁OSKA, FRANCUSKA, GRECKA), 1 ROK DO艢WIADCZENIA;MIEJSCE PRACY: SZCZECIN HOTEL RYCERSKI;C.V NA MAIL: rekrutacja (at) hotelewam.pl
GRUPA HOTELI WAM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)