KUCHARZ 512001 Szczecin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ 512001
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych;ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja t
Data publikacji: 2020-04-16
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych;ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja t
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: BRUTTO/GODZINA
Nazwa stanowiska: KUCHARZ 512001
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3262
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 9552533578
danePracodawcy_regon: 384767706
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
danePracodawcy_kodPowiatu: 3262
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977976
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 17.04.2020
Oferta pracy wa偶na do: 15.05.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.04.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.04.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
tekstNieDotyczy: nie dotyczy
tekstNie: NIE
tekstTak: TAK
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9740e476e8652eb7410be951ff784802
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie da艅.
Kompleks Hotelowo Gastronomiczny LABIRYNT Sp. z o.o. - 2017-08-16 - 艁om偶a (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dziennych w domu opieki.
DOM OPIEKI PRZYSTA艃 KRZYSZTOF KOWALSKI - 2016-08-25 - J贸zef贸w (mazowieckie)
obs艂uga klienta w restauracji ,,19", praca co drugi dzie艅 od 10.00
Zamys艂owska Ewa Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe ,,Zygmunt" - 2017-10-17 - Kalwaria Zebrzydowska (ma艂opolskie)
przyrz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich; przygotowywanie potraw i napoj贸w wg oryginalnych, regionalnych receptur; marynowanie mi臋s do potraw; przygotowywanie potraw w piecu tandoor praca w godz. 12.00-20.00 (40 godz./tydz.)
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z menu dziennym, wykonywanie polece艅 szefa kuchni
HOTEL MEDICAL SPA UNITRAL Sp贸艂ka z o.o. Sp. komandytowa - 2019-11-29 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej.Praca na czas okre艣lony: 3 lata III zmiany: 06.00 - 14.00/14.00 - 22.00/ 22.00 - 06.00
kontakt przez PUP - 2019-07-16 - Pas艂臋k (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - Radomsko (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2017-01-05 - Zgierz (艂贸dzkie)
zakres obowi膮zk贸w zgodny ze stanowiskiem pracy, praca sezonowa od 25.06.2016-31.08.2016
BAZA NOCLEGOWA "SKAUT" - KRYSTYNA PERU呕Y艃SKA - 2016-03-31 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 dla go艣ci restauracji, sporz膮dzanie zapotrzebowania na produkty, nadzorowanie proces贸w produkcji zgodnie z przepisami HACCP, ocenianie potraw, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 w kuchni i na zapleczu; dwie zmiany (13-21, 16-24); praca od zaraz; kontakt z pracodawc膮 osobisty po uzgodnieniu terminu telefonicznym oraz e-mailowy.
Restauracja Anna De Croy Jaros艂aw Domaradzki - 2016-04-01 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kucni rosyjskiej i ukrai艅skiej, sporz膮dzanie raport贸w 偶ywno艣ciowych, prowadzenie dokumentacji 偶ywienia
SILVER WORK Sp. z o.o. - 2018-05-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w obiadowychsprz膮tanie stanowiska pracykontrola jako艣ci surowc贸w oraz warunk贸w ich przechowywania
FOOD INVESTMENT S.A. - 2019-08-29 - Puck (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem kucharz
SORENO Alina Maciejewska - 2018-07-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie pr贸bnym umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony,-Osoby zaintersowane prosimy o przes艂anie CV na adres e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-10 - Gniew (pomorskie)
Zarz膮dza kompleksowo ca艂ym hotelem, planuje i opracowuje strategi臋 jego rozwoju, nadzoruje realizacj臋 cel贸w sprzeda偶y oraz koordynuje prac臋 i wsp贸艂prac臋 wszystkich dzia艂贸w hotelu: pobytowego, gastronomii. Wyznacza zadania szafom poszczeg贸lnych dzia艂贸w i kontroluje ich relizacj臋. Zatwierdza i podpisuje wszelkie postanowienia, zarz膮dzenia, polecenia, kieruje polityk膮 kadrow膮 hotelu, ustala organizacj臋 wewn臋trzn膮 hotelu.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zapotzrebowaniem firmy (tak偶e: posi艂ki dietetyczne dla pacjent贸w).
CATERMED S.A. - 2016-10-04 - Dzier偶膮偶no (pomorskie)
Prace w kuchni sto艂贸wki zak艂adowej, przygotowywanie zup, II da艅, sur贸wek, wydawanie posi艂k贸w, zmywanie naczy艅, porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych.
CZARNOCKA ALICJA DZIA艁ALNO艢膯 GASTRONOMICZNA - 2019-06-25 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, sprzedawanie w kasynie, dbanie o jako艣膰 i us艂ugi
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Czarne (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich lub chi艅skich
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w ( kuchnia polska); godziny pracy 7.00-19.00
RPS REAL PROPERTY & SERVICING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-01-08 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Uk艂adanie kostki kamiennej. Uk艂adanie kraw臋偶nik贸w. Roboty towarzysz膮ce pracy brukarza.
"MEL - DRO - KAN" Melioracje, Drogi, Kanalizacje Dele艣 W艂odzimierz J贸zef - 2015-12-02 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie bufet贸w i da艅 z karty.
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie prac budowlanych - zbrojenia.Miejsce pracy: Krak贸w i Gorlice.
RAFA艁 WNUK SERWIS REMONTOWO-BUDOWLANY - 2018-06-07 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Praca na kuchni, wydawanie i produkcja posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - 呕ywiec (艣l膮skie)
asystentka
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w od surowca do wyrobu gotowego
kontakt przez PUP - 2019-12-19 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Witnica (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, mo偶liwo艣膰 wyboru formy zatrudnienia: umowa o prac臋 lub umowa zlecenie
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ Wolsztyn - 2017-04-25 - Wolsztyn (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Przedsiebiorstwo Produkcyjno Handlowo-Us艂ugowe "SMAK" - 2017-01-09 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie da艅
EMIK Emilian Kaczmarek - 2018-10-05 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)