KUCHARZ Sokołów Podlaski oferta pracy CZARNOCKA ALICJA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Prace w kuchni stołówki zakładowej, przygotowywanie zup, II dań, surówek, wydawanie posiłków, zmywanie naczyń, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych.
Data publikacji: 2019-06-25
Lokalizacja: Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Pracodawca: CZARNOCKA ALICJA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleja 550-lecia 1, 08-300 Sokołów Podlaski, powiat: sokołowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Prace w kuchni stołówki zakładowej, przygotowywanie zup, II dań, surówek, wydawanie posiłków, zmywanie naczyń, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia dodatkowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sokołów Podlaski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sokołowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sokołów Podlaski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
Nazwa pracodawcy: CZARNOCKA ALICJA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sokołowie Podlaskim
Adres pracodawcy:
Aleja 550-lecia 1, 08-300 Sokołów Podlaski, powiat: sokołowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: sokołowski
Gmina pracodawcy: Sokołów Podlaski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sokołów Podlaski
Ulica pracodawcy: Aleja 550-lecia
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sokołowie Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.06.2019
Oferta pracy ważna do: 31.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?275fb957737d76c12ac22182d77c7f6e
Podobne oferty pracy
krojenie gąbki
ZEW DIWANI SP. Z O.O. - 2018-08-14 - Wałowice (lubuskie)
Przygotowywanie mięsa typu kebab oraz posiłków kuchni tureckiej. Wymagane wykształcenie zawodowe, min. 3 lata doświadczenia,ks.sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wyrobu mięsa typu kebab doner oraz komunikatywna znajomość języka tureckiego. Preferowany kontakt z pracodawcą telefoniczny.
"FUAT HADDUR ANTALYA KEBAB" Haddur Fuat - 2016-12-15 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
Z.O.W. OCHRONKA BAŁUCKA SIÓSTR SALEZJANEK - 2016-05-25 - Łódź (łódzkie)
Produkcjia i pakowanie, kontrola jakości kuchni kresowej, np. pierogi, kluski, sałatki, zupy. Praca na umowe zlecenie, ok. 176 godzin pracy miesięcznie; dyspozycyjność wg potrzeb caly tydzień w godz. 6:00-24:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 1 rok. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Wojanów (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Ożańsk (podkarpackie)
j.w.
Doradztwo Techniczne Robert Trzaskowski - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie potraw i napojów-ocena żywności po wzgledem towaroznawczym;-klasyfikowanie żywności w zależności od trwalości, pochodzenia, wartości odżywczej i przydatności kulinarnej;-przestrzeganie zasad oceny jakościowej żywności-dobieranie warunków do przechowywania żywności oraz zapewnianie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności;- dobieranie metod utrwalania żywności-rozróżnianie urządzeń stanowiących wyposażenie pomieszczeń magazynowych-użytkowanie urządzeń stanowiących do przechowywania żywności.Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojó- dobieranie metod i technik sporzadzania potraw i napojów;- dobieranie surowców do sporzadzania potraw i napojów;-sporządzanie półproduktów oraz potraw i napojów-przestrzeganie zasad racjonalnej gospodarki żywnością;-praca z różnym sprzętem i urządzeiami do sporzadzania i ekspedycji potraw i napojów;- ocena organoleptyczna przyrządzonej żywności;-dobieranie odpowiedniej zastawy stołowej do ekspedycji potraw i napojów- porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw i napojów
Usługi Gastronomiczne Ewa Chlebek - 2019-04-29 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Złotoryja (dolnośląskie)
wyrabianie ciasta do pizzy, obróbka, smażenie, pieczenie ryb, przyrządzaniesałatek i innych potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Praca przy bankietach, imprezach.
Hotel Splendor sp. z o.o. - 2018-11-22 - Stare Babice (mazowieckie)
montaż maszyn i urządzeń (klimatyzatory, frezarki)
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Sieradz (łódzkie)
planowanie jadłospisów, przygotowywanie posiłków, dbanie o jakosc potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2019-01-28 - Lubin (dolnośląskie)
jw
Przedszkole nr 425 - 2016-08-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań orientalnych (kebab, potrawy kuchni indyjskiej)
Rohit Palhan ENTERPRISE - 2019-08-13 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza Nr 1 - 2019-08-02 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
bezpośrednie przygotowywanie potraw i dodatków
kontakt przez PUP - 2019-05-30 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie kebabów
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Myszków (śląskie)
jw.
Michał Błaszczyk Ankara Michał Błaszczyk - 2016-06-28 - Warszawa (mazowieckie)
sprzatanie budynków mieszkalnych, klatek schodowych, piwnic, pomieszczeń wspólnego użytku, terenów przyległych i zielonych.
ZAKŁAD BUDOWLANO-USŁUGOWY STANISŁAW GARBICZ - 2016-10-10 - Oleśnica (dolnośląskie)
Przygotowanie kebabu i dań kuchni indyjskiej w oparciu o tradycyjne receptury.
BD POLSKA Sp. z o.o. - 2017-08-04 - Gdynia (pomorskie)
Umiejętność gotowania, obsługa urządzeń kuchennych. Sprzątanie pomieszczeń kuchennych i przynależnych do kuchni.
Publiczne Przedszkole Małego Kopernika M. Król, E.Antoniuk, W. Wrona - 2019-02-22 - Radzymin (mazowieckie)
praca w kuchni
Firma Handlowo-Usługowa Karwat Izabella - 2018-06-25 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Mszczonów (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków w gastronomii otwartej
"Duo-Bet" sp. z o.o. - 2017-03-03 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
w/zakresu
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Wojciechów (łódzkie)