KUCHARZ Dzierżoniów oferta pracy Usługi Gastronomiczne Ewa Chlebek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw i napojów-ocena żywności po wzgledem towaroznawczym;-klasyfikowanie żywności w zależności od trwalości, pochodzenia, wartości odżywczej i przydatności kulinarnej;-przestrzeganie zasad oceny jakościowej żywności-dobieranie warunków do przechowywania żywności oraz zapewnianie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności;- dobieranie metod utrwalania żywności-rozróżnianie urządzeń stanowiących wyposażenie pomieszczeń magazynowych-użytkowanie urządzeń stanowiących do przechowywania żywności.Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojó- dobieranie metod i technik sporzadzania potraw i napojów;- dobieranie surowców do sporzadzania potraw i napojów;-sporządzanie półproduktów oraz potraw i napojów-przestrzeganie zasad racjonalnej gospodarki żywnością;-praca z różnym sprzętem i urządzeiami do sporzadzania i ekspedycji potraw i napojów;- ocena organoleptyczna przyrządzonej żywności;-dobieranie odpowiedniej zastawy stołowej do ekspedycji potraw i napojów- porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw i napojów
Data publikacji: 2019-04-29
Lokalizacja: Dzierżoniów (dolnośląskie)
Pracodawca: Usługi Gastronomiczne Ewa Chlebek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Henryka Sienkiewicza 18, 58-200 Dzierżoniów, powiat: dzierżoniowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie potraw i napojów-ocena żywności po wzgledem towaroznawczym;-klasyfikowanie żywności w zależności od trwalości, pochodzenia, wartości odżywczej i przydatności kulinarnej;-przestrzeganie zasad oceny jakościowej żywności-dobieranie warunków do przechowywania żywności oraz zapewnianie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności;- dobieranie metod utrwalania żywności-rozróżnianie urządzeń stanowiących wyposażenie pomieszczeń magazynowych-użytkowanie urządzeń stanowiących do przechowywania żywności.Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojó- dobieranie metod i technik sporzadzania potraw i napojów;- dobieranie surowców do sporzadzania potraw i napojów;-sporządzanie półproduktów oraz potraw i napojów-przestrzeganie zasad racjonalnej gospodarki żywnością;-praca z różnym sprzętem i urządzeiami do sporzadzania i ekspedycji potraw i napojów;- ocena organoleptyczna przyrządzonej żywności;-dobieranie odpowiedniej zastawy stołowej do ekspedycji potraw i napojów- porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw i napojów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dzierżoniów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: dzierżoniowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dzierżoniów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2019
Data zakończenia pracy: 31.07.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
pozim wykształcenia nie wymagany, doswiadczenie zawodowe wymagane jako kucharz
Nazwa pracodawcy: Usługi Gastronomiczne Ewa Chlebek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Dzierżoniowie
Adres pracodawcy:
Henryka Sienkiewicza 18, 58-200 Dzierżoniów, powiat: dzierżoniowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Cv + list motywacyjny przesłany na adres e-mail ,
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: dzierżoniowski
Gmina pracodawcy: Dzierżoniów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dzierżoniów
Ulica pracodawcy: Henryka Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Dzierżoniowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.04.2019
Oferta pracy ważna do: 26.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 29.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 29.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6848fb186db112c02190d4f55445f589
Podobne oferty pracy
Samodzielna praca w kuchni
TOWARZYSTWO BRATNIEJ POMOCY - 2019-03-13 - Kraków (małopolskie)
kucharz
WYŻSZA SZKOŁA HOTELARSTWA I GASTRONOMII - 2016-03-18 - Poznań (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; osobom spoza miejsca wykonywania pracy zapewniony jest zwrot kosztów dojazdu lub dowóz do miejsca pracy; miejsce wykonywania pracy: Słupsk lub Dębnica Kaszubska- do uzgodnienia z pracodawca; godziny pracy: 6.00- 14.00 lub 7.00- 15.00; wysokość wynagrodzenia od 3000 zł brutto- do uzgodnienia; okres próbny 1 miesiąc
Mini- Max Piotr Sadowski - 2018-02-06 - Słupsk (pomorskie)
Praca w kuchni restauracji.
PPUH MIZERA SC - 2016-05-06 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
PRACA W KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA PODOPIECZNYCH OŚRODKA. WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE, PRACA W GODZINACH OD 06:00 DO 14:00
OŚRODEK WSPARCIA DLA DZIECI MŁODZIEŻY I DOROSŁYCH W SZCZECINIE - 2017-01-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca jako kucharz
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2018-06-15 - Poznań (wielkopolskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2015-11-30 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
wykonywanie pracy kucharza, obróbka technologiczna produktów.
VESUVIO STANISŁAW DOBRUK - 2018-12-13 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie obiadów w przedskzolu
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 13 W PUŁAWACH - 2018-11-23 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie potraw z menu. Gotowanie i smażenie.
KEN Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-08-12 - Legnica (dolnośląskie)
W/g zawodu.
PLAYADA Sp. z o.o. Kielce - 2017-08-18 - Kielce (świętokrzyskie)
obsługa klientów; przygotywywanie posiłków serwowanych na miejscu oraz posiłków na catering;
EKOKOMPLEKS Krzysztof Oleksowicz - 2017-03-16 - Osowiec (opolskie)
Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Konferencji i Rekreacji Akwawit sp. z o.o. - 2015-11-20 - Leszno (wielkopolskie)
właściwa organizacja pracy personelu kuchennego, dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestnictwo w planowaniu jadłospisów i przygotowaniu według niego posiłków, sporządzanie posiłków w wymogami racjonalnego żywienia, porcjowanie posiłków, dbałość o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawania posiłków, dbałość o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartoscią, wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą - zabezpieczenie ich przed przerobieniem, kwitowanie odbioru w raportach żywieniowych, dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, natychmiastowe zgłaszanie intendentowi powstałych usterek oraz wszelkich nieprawidłowości stanowiących zagrożenie zdrowia lub życia, mozliwość uczestniczenia w zakupach wyposażenia kuchni, codzienne pobieranie prób żywieniowych i właściwe ich przechowanie, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, GHP, wykonanie prac zleconych przez dyrektora wpływające na podniesienie jakości prac placówki
Szkoła Podstawowa Nr 11 z Oddziałami Integracyjnymi im. Kornela Makuszyńskiego - 2017-08-01 - Zielona Góra (lubuskie)
PRACA NA STOISKU MIĘSNO-WĘDLINIARSKIM
ROLEKO TADEUSZ BARTOŃ DELIKATESY CENTRUM - 2017-08-28 - Błażowa (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Kraków (małopolskie)
praca od 07.15 do 15.15wprowadzanie danych z dokumentów podatkowych do systemu POLTAX, obsługa urządzeń biurowych, prowadzenie rejestrów, przygotowanie korespondencji do wysyłki, archiwizowanie dokumentów
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej, samodzielne przygotowywanie warzyw i mięs i półproduktów. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozmianow: 12:00-20:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
PPA SIAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Pomoc uczniom w poznawaniu własnych umiejętności związanych z wyborem zawodu. Praca w ramach projektu 3.3.1 RPO WP 2014-2020. Wynagrodzenie zgodne z tabelą MEN.
Powiatowy Zespół Szkół nr 2 im. Bohaterskiej Załogi ORP "ORZEŁ" w Wejherowie - 2018-11-06 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowanie posiłków, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością żywności, miejsce pracy Hotel Kahlberg- Krynica Morska
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Krynica Morska (pomorskie)
Mycie pojazdów, czyszczenia wnętrza pojazdów.praca od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00-15:00 oraz 13:00-21:00.
"AUTO-BLAK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
prace biurowe
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Kazimierza Wielka (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Zakopane (małopolskie)
kucharz
MK Magdalena Kasperczak /Restauracja Włoski Pomidor/ - 2016-02-26 - Gruszczyn (wielkopolskie)
Kucharz kuchni ukraińskiej
BAR MARIO - 2017-02-10 - Świerże Górne (mazowieckie)
wyrób produktów garmażerynych, krokietów, pierogów, uszek, zapiekanek
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Libusza (małopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z procuderami i standardami; racjonalne gospodarowanie towarem; dbanie o czystość i higienę pracy; zamówienia towaru; kontrola zapasów
Klub"Agros" Andrzej Goździewski sp. J. - 2017-08-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Praca w systemie zmianowym 12 godzin co drugi dzień. Wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Okres zatrudnienia: 25.04.2019 - 31.10.2019. Godziny pracy: 7.00- 19.00
"DAG-BUD" JERZY KISIEL DOM WYPOCZYNKOWO REHABILITACYJNY LAWENDOWA PRZYSTAŃ - 2019-02-14 - Przewłoka (pomorskie)
Przygotowanie pizzy
kontakt przez OHP - 2016-10-12 - Niepołomice (małopolskie)