KUCHARZ Kłobuck oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranzowe "REMISTAL" Joanna Sołtysiak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, rozdrabnianie warzyw i owoców, przygotowywanie potraw, wydawaniu posiłków, przestrzegania zasad technologii i estetyki, utrzymanie porzadku na stanowisku pracy.
Data publikacji: 2020-06-29
Lokalizacja: Kłobuck (śląskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranzowe "REMISTAL" Joanna Sołtysiak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Częstochowska 39, 42-100 Kłobuck, powiat: kłobucki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, rozdrabnianie warzyw i owoców, przygotowywanie potraw, wydawaniu posiłków, przestrzegania zasad technologii i estetyki, utrzymanie porzadku na stanowisku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. godz
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|4
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kłobuck
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłobucki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2406
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kłobuck
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Data zakończenia pracy: 30.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranzowe "REMISTAL" Joanna Sołtysiak
danePracodawcy_nip: 5740017810
danePracodawcy_regon: 243355060
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłobucku
Adres pracodawcy:
Kasztanowa 60, 42-100 Kłobuck, powiat: kłobucki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: kłobucki
danePracodawcy_kodPowiatu: 2406
Gmina pracodawcy: Kłobuck
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kłobuck
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0931678
Ulica pracodawcy: Kasztanowa
Numer budynku pracodawcy: 60
Profil działalności pracodawcy: usługi hotelowe,sprzedaż stali
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłobucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.06.2020
Data dodania oferty pracy: 29.06.2020
Oferta pracy ważna do: 28.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 29.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 29.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?55930b9a0459ccd444c612f14a8d9f25
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie produktów do obróbki. Przygotowanie potraw.Nadzór nad jakością wydawanych dań, obsługa urządzeń gastronomicznych.Prace porządkowe w miejscu pracy.Praca w godzinach 08:00- 16:00, 12:00-20:00 od pon. do sob. przy ul. Staszica 6 w Nowej Soli. Początkowo umowa na okres próbny, docelowo zatrudnienie na czas nieokreślony.
OTTO Sp. z o.o. - 2020-05-20 - Nowa Sól (lubuskie)
wykonywanie dociepleń budynków, wykonywanie remontów, tynków, robót murarskich
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Wólka Krowicka (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw w/g tradycyjnych przepisów kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Kutno (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Chojnice (pomorskie)
- obsługiwanie urządzeń biurowych: kserokopiarka, fax, telefon, komputer;- obsługiwanie poczty tradycyjnej i elektronicznej;- sporządzanie dokumentów firmowych;- porządkowanie dokumentów;- obsługa programów komputerowych
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Zblewo (pomorskie)
Prace kuchenne, przygotowywanie pizzy oraz dowożenie kateringu.
Chata Mazurska Marek Pyśk - 2017-03-03 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
- obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,- kucharz zajmuje się planowaniem, opracowywaniem receptur i przygotowywaniem potraw, deserów, ciast, - kucharz dobiera surowce i półprodukty, które wykorzystuje do przygotowywania potraw, dokonuje ich jakościowej oceny i wykonuje obróbkę ręczną, mechaniczną i termiczną surowców,- Do jego obowiązków należy także obsługa urządzeń wykorzystywanych w kuchni.Umowa na czas nieokreślony.Praca w systemie dwuzmianowym. Godziny pracy: 6:00 - 14:00, 10:00 - 18:00.
kontakt przez PUP - 2019-05-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne gotowanie dań kuchni ukraińskiej. Praca na pół etatu, jedna zmiana w godz.: 12-16.
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Sianożętach, również w soboty i niedziele. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie.
JSU Sp. z o.o. (Ośrodek Wczasowy NEPTUN) - 2018-06-12 - Sianożęty (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2019-03-29 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie i sprzedaż posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Przasnysz (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej- pizzy, hamburgerów, zapiekanek, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Syców (dolnośląskie)
Obsługa klienta, obsługa urządzeń gastronomicznych, obsługa kasy fiskalnej, praca zgodnie z zasadami BHP, PPoŻ, dbanieo dobry wizerunek mojesca pracy, dbanie o czystość, dostosowanie się do zasad sanepidu, sporządzanie raportów dniowych, miesięcznych, otwieranie , zamykanie miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2020-02-14 - Gniewino (pomorskie)
sporządzanie dań i pizzy
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Radzionków (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS RM w Wieelniu, Utrzymanie stanu czystości w kuchni oraz w pomieszczeniach należących do kuchni.
kontakt przez PUP - 2020-07-29 - Wieleń (wielkopolskie)
praca w godzinach 12:00-21:30 - system równoważny
"OLIMPIA" "SWOJSKA IZBA" - 2019-03-12 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"Czarny Staw-Panda Bis" BEATA ANTCZAK, PANDA B .C. BEATA ANTCZAK - wspólnik spółki cywilnej - 2018-03-22 - Nowy Adamów (łódzkie)
Przgotowanie posiłków:śniadań, obiadów, kolacji dla gości przebywającycy w Pustelni Złotego Lasu. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i derserów z zastosowaniem narzędzi ,urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni. Praca wymaga samodzielności, umiejętności układania jadłospisu, znajomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrażania programu systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.
Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach - 2020-02-10 - Rytwiany (świętokrzyskie)
Wykształcenie średnie, doświadczenie: brak wymagań; pracownicza ks. zdrowia do celów sanitarno epidemiologicznych; zakres obowiązków: przygotowywanie/ kompletowanie produktów zgodnie z zamówieniem klienta, obsługa kasy fiskalnej, obsługa komputera, przygotowywanie do wysyłki, wprowadzanie do systemu komputerowego; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
GLIWICEDIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-10-07 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, sprzątanie miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2019-05-06 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Praca także w weekendy
"KIM AUTO CENTRUM" JANINA BLASZCZOK-KIMAK - 2019-09-20 - Bytom (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Warszawa (mazowieckie)
Obróbka cieplna i zimna potraw, pieczenie ciast.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG TURYSTYCZNYCH ''WIKA'' Bronicka - Jaskólska Barbara - 2019-08-22 - Karpacz (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, układanie karty, zamawianie towaru, organizowanie pracy kuchni.Praca na umowę o pracę w godz. 10-20 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
ROBERT CHEŁSTOWSKI "PANERO" - 2017-02-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Milicz (dolnośląskie)
praca w Restauracji Kawelin
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2016-12-09 - Białystok (podlaskie)
praca administracyjno-biurowa w Referacie Gospodarki Miejskiej i Inwestycji - informacja:http://bipleba.nv.pl/Article/id.420.html
Urząd Miejski w Łebie - 2016-04-12 - Łeba (pomorskie)
praca na kuchni
I. PRZYCHODNIA LEKARSKA "KOMED" ROMAN KARASZEWSKIII. OŚRODEK BADAŃ KLINICZNYCH III. RESTAURACJA "ROGATKA" ROMAN KARASZEWSKI - 2020-06-23 - Konin (wielkopolskie)