KUCHARZ Milicz oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 kuchni azjatyckiej
Data publikacji: 2015-11-26
Lokalizacja: Milicz (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Milicz, powiat: milicki, woj: dolno艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 kuchni azjatyckiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽800 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Milicz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: milicki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2015
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Przygotowywanie da艅 kuchni azjatyckiej
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Miliczu
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 40, 56-300 Milicz, powiat: milicki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: milicki
Gmina pracodawcy: Milicz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Milicz
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 40
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Miliczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.11.2015
Oferta pracy wa偶na do: 26.12.2015
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.11.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Wark膮"
FUZJA sp z o.o. - 2018-07-25 - Mielec (podkarpackie)
praca na kuchni
WR PERFECT Sp贸艂ka Cywilna - 2018-09-04 - Drogomy艣l (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅, ustalanie menu, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Jab艂onowo (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - 艁och贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w jak pierogi, pizza, nale艣niki i placki ziemniaczane. Zatrudnienie na 1/2 etatu.
PHU Barbara Lasota - 2018-10-25 - Nysa (opolskie)
gotowanie posi艂k贸w, odpowiednie dobieranie smak贸w, umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw
Przedszkole Niepubliczne "Stokrotka" - 2016-08-23 - Wola Moszczenicka (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni francuskiej i ukrai艅skiej; dba艂o艣膰 o czysto艣膰; przygotowywanie receptur.
ARRESTO Sp. zo.o. - 2018-01-02 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
wsp贸艂praca z kontrahentami pochodzenia chi艅skiego, obs艂uga klient贸w, import towar贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Olszewo-Borki (mazowieckie)
obs艂uga kelnerska
PHU A&J JANINA CZEROPSKAHOTEL GO艁U艃 - 2016-04-14 - Go艂u艅 (pomorskie)
- realizowanie test贸w system贸w zgodnie z dokumentacj膮- przygotowanie w艂asnych scenariuszy testowych- sporz膮dzanie raport贸w- wsp贸艂praca z zespo艂em programist贸w
INFORMATION TECHNOLOGY AGENCY SERVAQ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-14 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
obs艂uga go艣ci restauracji
ELEKTROCENTER T.M.RAJS SP脫艁KA JAWNA - 2015-12-01 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Wymagane wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe, 5 lat do艣wiadczenia na stanowisku kucharz. Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, prawidlowe przygotowywanie posi艂k贸w dietetycznych, praca pod presj膮.
" SEZAM " - Przedsi臋biorstwo Gastronomiczne - 2016-10-14 - Strzelin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, kierowanie zespo艂em, obs艂uga urz膮dze艅 kuchni, zachowanie procedur gastronomicznych. Rodzaj zatrudnienia - umowa zlecenie. Wysoko艣膰 wynagrodzenia do uzgodnienia. Miejsce wykonywania pracy Kniewo. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
'HALMIR' HANDEL-IMPORT-EKSPORT HALINA D膭BKOWSKA - 2018-04-23 - Kniewo (pomorskie)
Kucharz
FHU ISKIERKA Iwona 艁awruk - 2018-01-03 - Mielec (podkarpackie)
- Przygotowanie posi艂k贸w w kuchni restauracji, z uwzgl臋dnieniem przygotowania produkt贸w z mi臋sa wo艂owego (steki, hamburgery).- Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 11:00-1:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie. Wymagane minimum dwa lata do艣wiadczenia na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 d艂u偶sza ni偶 3 miesi臋cy). Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Katowice (艣l膮skie)
-utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych-przygotowywanie posi艂k贸w, przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni-dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych posi艂k贸w-porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w-przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy-wykonywanie innych czynno艣ci s艂u偶bowych zleconych przez menad偶era-przestrzeganie obowi膮zuj膮cego regulaminu pracy i innych zarz膮dze艅 wewn臋trznych
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
- przyrz膮dzanie potraw zgodnie z recepturami
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2018-04-19 - August贸w (podlaskie)
sporz膮dzanie sniada艅 oraz potraw z karty menu
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Samodzielne przygotowywanie potraw wed艂ug opracowanego menu, obs艂uga sprz臋tu kuchennego, przygotowywanie przyj臋膰 okoliczno艣ciowych.
ZAK艁AD GASTRONOMICZNY "U ANTKA" - Antoni Wyszy艅ski HOTEL ANTONI - 2016-08-30 - 艁aszcz贸wka-Kolonia (lubelskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Tuplice (lubuskie)
Obs艂uga zmywaka, mycie r臋czne naczy艅, praca na dwie zmiany wg grafiku.Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮 telefoniczny 660-567-125 lub osobisty w siedzibie firmy ul. Plac solidarno艣ci 1/3/5 Wroc艂awOferta znajduje si臋 w sali G, B
CLAR SYSTEM S.A. - 2016-05-18 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
pracownik produkcyjny,wyroby kulinarne m膮czne
AMGO S.C. Prod.Wyrob贸w Garma偶eryjnych - 2017-08-23 - Tenczynek (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, krojenie warzyw, wyka艅czanie i porcjowanie wyrob贸w kulinarnych
Jacek Filipek ENZO - 2018-08-24 - Kozubszczyzna (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w szko艂ach podstawowych. W zakres obowi膮zk贸w mo偶e r贸wnie偶 wchodzi膰 dostarczanie posi艂k贸w do szk贸艂.
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Produkcyjno-Gastronomiczne Halina Bujacz - 2016-02-25 - R臋dziny (艣l膮skie)
przygotowywamioe potraw, ustalanie karty da艅
TROSZOK TOBIASZ KARCZMA NA POLANIE - 2018-06-05 - Wis艂a (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w, gotowanie (g艂贸wnie kuchnia polska).
FAMILY CATERING Bernadeta Michalska - 2017-05-18 - Gdynia (pomorskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, do艣wiadczenie mile widziane, umiej臋tno艣膰 gotowania, ch臋膰 do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-07-18 - Perzyce (wielkopolskie)
wykonywanie makija偶u,korygowanie niedoskona艂o艣膰i urody,modelowanie twarzy podk艂adem
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Nowa Iwiczna (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnych z jad艂ospisem, nadzorowanie porz膮dku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Bobolice (zachodniopomorskie)