KUCHARZ/KUCHARKA Rytwiany oferta pracy Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przgotowanie posiłków:śniadań, obiadów, kolacji dla gości przebywającycy w Pustelni Złotego Lasu. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i derserów z zastosowaniem narzędzi ,urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni. Praca wymaga samodzielności, umiejętności układania jadłospisu, znajomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrażania programu systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.
Data publikacji: 2020-02-10
Lokalizacja: Rytwiany (świętokrzyskie)
Pracodawca: Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przgotowanie posiłków:śniadań, obiadów, kolacji dla gości przebywającycy w Pustelni Złotego Lasu. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i derserów z zastosowaniem narzędzi ,urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni. Praca wymaga samodzielności, umiejętności układania jadłospisu, znajomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrażania programu systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rytwiany
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: staszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rytwiany
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: prawo jazdy kat B
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, miła aparycja, dyspozycyjność,
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie mile widziane, znajomość języja obcego mile widziane
Nazwa pracodawcy:
Stowarzyszenie Miłośników Pustelni Złotego Lasu w Rytwianach
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Adres pracodawcy:
Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: staszowski
Gmina pracodawcy: Rytwiany
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rytwiany
Ulica pracodawcy: Klasztorna
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.02.2020
Oferta pracy ważna do: 10.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 12.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 10.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a94b56d59bc8b4f600981c8ae6d6b6aa
Podobne oferty pracy
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Łososina Dolna (małopolskie)
Obsługa urządzeń kuchennych, wstępna obróbka surowców, sporządzanie przetworów, przygotowywanie dań i deserów.Staż w Hotelu 4 Pory Roku & SPA.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie produktów na pizzę
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2017-04-10 - Zgierz (łódzkie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2018-01-02 - Rybnik (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
mile widziane doświadczenie, orzeczenie o stopniu niepełnosprawności,miejsce pracy: Ostrów Wielkopolski
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "JAŚMIN" - 2016-12-12 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
kucharz
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2017-12-28 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, dowóz do klienta samochodem firmowym, obsługa klientów
Pizza Heaven Daniel Fabrowski - 2017-04-25 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Kucharz- pracodawca zapenia dojazd do miejsca pracy
PIĘĆ DĘBÓW J. SKURSKI, T. SKURSKI SPÓŁKA JAWNA - 2018-08-30 - Supraśl (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
GLOBALION Robert Karwowski - 2018-01-31 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)
wg.stanowiska
ZAJAZD WERNYHORA s. c. - 2016-08-18 - Sułoszowa (małopolskie)
samodzielne prowadzenie kuchni w resteuracji Siódme Niebo Nowe Sójki 3
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Elektrobud Usługi Instalacyjne Ziętek Kutno - 2017-07-07 - Kutno (łódzkie)
ochrona mienia
Przedsiębiorstwo Usługowe "Jarexs" Sp.z.o.o - 2017-02-03 - Kowary (dolnośląskie)
Przygotowywanie kebabu, hamburgerów itp.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "DOBLER " - 2015-12-29 - Wałcz (zachodniopomorskie)
gotowanie posiłków; przygotowywanie dań, receptur i menu; przygotowywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja; podział pracy w kuchni; dbanie o jakość potraw i gramaturę; ustalanie harmonogramu pracy
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2019-05-15 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Okres próbny 1 m-c, docelowo um. na czas nieokreślony. System i rozkład czasu pracy: dzień na dzień lub 2 dni na 2 dni, godz. pracy do uzgodnienia. Wynagrodzenie 3000-3500 zł brutto. Wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą.
OLSEN Olgierd Myczek - 2019-04-01 - Słupsk (pomorskie)
utrzymywanie czystości na obiekcie wielkopowierzchniowym
ASPEN Sp. z o.o. - 2017-02-18 - Poznań (wielkopolskie)
Praca w Hotelu River Style w RedziePrzygotowywanie bufetów śniadaniowych, zmywanie, sprzątanie stanowiska pracy. Praca głównie na jedną zmianę w godz. 6-14, sporadycznie możliwość pracy w godz. 14-22.
FENIKS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZILNOŚCIĄ - 2019-06-28 - Reda (pomorskie)
Przygotowywanie ciasta, obsługa mieszadła, formowanie, ważenie.Obsługa pieca piekarskiego.
GMINNA SPÓŁDZIELNIA "SAMOPOMOC CHŁOPSKA" W DOMASZKOWIE - 2018-04-17 - Domaszków (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
NIAGARA- PUB PIZZERIA RESTAURACJA / SERWIS ELEKTRYCZNO-MECHANICZNO-PRODUKCYJNY SEMP-SERWIS ZOFIA DRAGUŁA - 2017-03-10 - Dębica (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
Ewelina Kumorek KoKo - 2016-09-06 - Dębica (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE I PRZYRZĄDZANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA I PRZYRZĄDZANIA DAŃ ORIENTALNYCH, PRACA W GODZINACH 12:00-16:00
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Zgierz (łódzkie)
Praca na samodzielnym stanowisku. Nadzór nad zaopatrzeniem.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2017-10-23 - Suchedniów (świętokrzyskie)
przygotowywanie pizz i sushi, dbanie o jakość i porządek, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2019-11-27 - Lębork (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie produktów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Gotowanie potraw.
STUDNIEWSKI - PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE LECH STUDNIEWSKI - 2018-08-08 - Gutów (wielkopolskie)