KUCHARZ - DIETETYK KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I ORMIAŃSKIEJ Wrocław oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - DIETETYK KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I ORMIAŃSKIEJ
Wynagrodzenie: do 2 400 PLN
Zakres obowiązków: - obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,- kucharz zajmuje się planowaniem, opracowywaniem receptur i przygotowywaniem potraw, deserów, ciast, - kucharz dobiera surowce i półprodukty, które wykorzystuje do przygotowywania potraw, dokonuje ich jakościowej oceny i wykonuje obróbkę ręczną, mechaniczną i termiczną surowców,- Do jego obowiązków należy także obsługa urządzeń wykorzystywanych w kuchni.Umowa na czas nieokreślony.Praca w systemie dwuzmianowym. Godziny pracy: 6:00 - 14:00, 10:00 - 18:00.
Data publikacji: 2019-05-30
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,- kucharz zajmuje się planowaniem, opracowywaniem receptur i przygotowywaniem potraw, deserów, ciast, - kucharz dobiera surowce i półprodukty, które wykorzystuje do przygotowywania potraw, dokonuje ich jakościowej oceny i wykonuje obróbkę ręczną, mechaniczną i termiczną surowców,- Do jego obowiązków należy także obsługa urządzeń wykorzystywanych w kuchni.Umowa na czas nieokreślony.Praca w systemie dwuzmianowym. Godziny pracy: 6:00 - 14:00, 10:00 - 18:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ - DIETETYK KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I ORMIAŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania:wykształcenie: zawodowe - gastronomiczne,staż pracy: 2 lata jako kucharz,umiejętności: Umiejętność przygotowywania potraw pochodzących z różnych stron świata, jak również dań dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów,inne: od kandydata na kucharza oczekujemy bogatej wyobraźni i pomysłowości, odnosi się to zarówno do umiejętności wymyślania i tworzenia nowych potraw, ich modyfikowania, jak również nowatorskiego dekorowania, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.05.2019
Oferta pracy ważna do: 20.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 30.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e539465209dff05249e063b28a73f9f6
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw
Fundacja "Jesień Na Letniej" - 2018-03-09 - Jaworzno (śląskie)
jw.
STOŁECZNE CENTRUM OPIEKUŃCZO-LECZNICZE Sp. z o.o. - 2018-05-04 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ,PÓŁPRODUKTÓW I MENU Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE TOWARÓW OD DOSTAWCÓW POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO JAK I Z KRAJU WIETNAM.
QUANG NGUYEN HONG HANDEL DETALICZNO - HURTOWY "LINH-QUAN" - 2018-10-29 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przyrządzanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-01-11 - Nisko (podkarpackie)
jw.
Zakład Usług Wielobranżowych "Remark" M.Kołodziejczyk - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
pobieranie surowców do produkcji, sporządzanie potraw, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-11-27 - Nowa Ziemia (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna, obsługa urządzeń kuchennych
"Gospoda u Wandzi i Jędrusia" Matuszek Wanda - 2017-02-10 - Milówka (śląskie)
przygotowywanie posiłków.
URSZULA JANISZEWSKA UNI-MAX - 2016-04-26 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw, obsługa klienta.
Riyad Rahman MADINA - 2019-03-07 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Kompleksowe przygotowanie dań bufetów na pobyt hotelowy oraz na imprezy, kontrola jakości produktów żywnościowych oraz dbałość o właściwą gospodarkę żywieniową, układanie oraz wyliczanie menu, wykonywanie pracy w obszarze kuchni.
MARIOLA KOWALSKA PRO-BONO - 2017-07-14 - Julianów (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
SALON FRYZJERSKO-KOSMETYCZNY "BEAUTY"MAGDALENA JERUZAL - 2016-01-12 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
do uzgodnienia
M CHUDZIKIEWICZ E HESS SPÓŁKA CYWILNA - 2016-05-23 - Dynów (podkarpackie)
Naprawa silników.
Firma Handlowo-Usługowa Paweł Wójcik - 2016-11-29 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków, przechowywanie i kontrola jakości półproduktów i wyrobów gotowych.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, opracowywanie karty dań, ozdabianie potraw, dobieranie gramatur składników
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie, wyrób, wypiek pizzy. Praca w systemie 12 godzin co drugi dzień, w godzinach 11:00-23:00.
Łukasz Grad FOOD SYSTEM - 2017-11-08 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA" - 2019-03-21 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów oraz kolacji przy pomocy szefa kuchni. Utrzymywanie miejsca pracy w porządku, zgodnie z przepisami. Pracodawca zapewnia wyżywienie.Charakter zmian i godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą.Wymiar czasu pracy do uzgodnienia z pracodawcą.
Związek Rzemiosła Polskiego ORW "RZEMIEŚLNIK" - 2016-08-23 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków i potraw wedle zaleceń przełożonego.Wymagane doświadczenie zawodowe 3 miesięczne, osoby bez doświadczenia do przyuczenia, umiejętność gotowania i przyrządzania potraw. Wynagrodzenie miesięczne 3200zł.
DOBRY HOTEL MIĘCZKOWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-06-06 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków
"Mały Rzym" Hotel i Restauracja Sp. z o.o. - 2018-10-25 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Mile widziane książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Praca w systemie 12-godzinnym. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu telefonicznym.
FHU ROGOWA ŚWIACZNY RUDOLF - 2017-04-18 - Stanowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Żywiec (śląskie)
-
TITTY TWISTER GRZEGORZ OSTROWSKI - 2016-03-07 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż towarów, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
- Samodzielne wykonywanie zadań związanych z kafelkowaniem. Praca na terenie Katowic oraz miast ościennych (Ruda Śląska, Mysłowice, Tychy, Jaworzno).- Wynagrodzenie: od 2800 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do jednego miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 7:30-15:30. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe jako samodzielny pracownik na stanowisku płytkarza. Samodzielność na stanowisku. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 602-373-392) w godzinach: 8:00-16:00.
WESTEP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-29 - Katowice (śląskie)
Praca w kuchni.
JOT-CE. CONCEPT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-20 - Kuraszków (dolnośląskie)
Zgodny
Restauracja "LEŚNICZÓWKA" s.c. Danuta Nowicka, Patryk Pałyga - 2016-12-15 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
OLIMP Jarosław Pelpliński - 2016-04-22 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw i wyrobów cukierniczych
PPHU MANHATAN Elżbieta Kądziela - 2019-04-11 - Zygry (łódzkie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-05-26 - Gniew (pomorskie)