KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
Data publikacji: 2019-03-21
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Korzeniowskiego 7, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do 3200 zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.03.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Korzeniowskiego 7, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Korzeniowskiego
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.03.2019
Oferta pracy ważna do: 19.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW KUCHNI ROSYJSKIEJWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓ SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, STAZ PRACY 5 LAT, MILE WDZIANA ZNAJOMOŚC JĘZYKA ROSYJSKIEGO
Karczma Polska S.C. Szczecin - 2017-02-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Prace monterskie na wysokości, dokonywanie pomiarów elektrycznychpraca w godz. 7-15
WYTWÓRNIA HYDRAULIKI OKRĘTOWEJ Sp. z o.o. - 2017-08-01 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Oferta dla osób, które ukończyły 50 roku życia, a nie ukończyłu 60 roku życia zgodnie z art. 60d ustawy.Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe: brak wymagań; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Gliwice (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej oraz innych azjatyckich, ocena surówców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe nimi gospodarowanie, wykańczanie, porcjowanie i dekorowanie potraw.
SENY GROUP RESTAURANT POLAND - 2017-09-18 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przewóz osób na liniach kursowych i sprzedaż biletów
Przedsiębiorstwo Komunikacji Samochodowej w Garwolinie S.A - 2018-03-06 - Garwolin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kanonami kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Pułtusk (mazowieckie)
Wypiekanie Pizzy
"VIVA" -Krzysztof Szymakowski "VIVA 2" -Krzysztof Szymakowski - 2016-07-21 - Mikołów (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze
TURYSTYKA I GASTRONOMIA "MUCZNE" MAŁGORZATA GĄDEK - 2019-01-15 - Muczne (podkarpackie)
Wg planu stażu
kontakt przez PUP - 2019-03-05 - Garwolin (mazowieckie)
- Przygotowywanie burgerów, pizzy, sałatek, napojów zimnych i gorących.- Serwowanie napojów i posiłków.- Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.- Obróbka warzyw i mięś.- Sprawdzanie dat przydatności produktów do spożycia.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Wieluń (łódzkie)
PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW GOTOWYCH I NAPOJÓW, ZMYWANIE NACZYŃ PO POSIŁKACH, PRZECHOWYWANIE I ZABEZPIECZANIE ŻYWNOŚCI, UKŁADANIE MENU
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Żołynia (podkarpackie)
praca na samodzielnym stanowisku w stołówce przedszkolnej
Leśna Polana Niepubliczne Przedszkole - 2017-07-05 - Rączna (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków z dbałością o standardy w lokalu, dbanie o porządek w miejscu pracy
DZ A. COLOMBO P. CHOWANIAK SPÓŁKA JAWNA - 2018-07-31 - Białystok (podlaskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie potraw, prace porządkowe (zmywanie naczyń)
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Kraków (małopolskie)
zarzadzanie pracą podległych pracowników na zmianie (3 osoby), obsługa linii produkcyjnej, obsługa klienta.
Zakład Usługowo-Produkcyjny "GAL" s.c. - 2018-05-16 - Zaborze (małopolskie)
obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, wstępna obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, czynna pomoc przy wydawaniu posiłków w stołówce szkolnej, dbanie o czystość stłów na stołówce szkolnej i kuchni, zaznajomienie się z tworzeniem jadłospisów dekadowych
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyskiej z pieca Tandoor. Praca w tym zawodzie to zazwyczaj praca zespołowa wymagająca umiejętności pracy w grupie, zamilowania do ładu i porządku. Charakter tej pracy wymaga odporności na wyskie temperatury, dużą wilgotność, pracę z pozycji stojącej. Praca na umowę zlecenie. 160 dodzin pracy w miesiącu. Dyspozycyjność do pracy w różnych godzinanch w przedziale: 10:00-24:00. Oferta dostępna w sali G
BRITISH EMPIRE Sp. z o. o. - 2017-03-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca na obiekcje biurowym, monitorowanie ruchu osobowego,wydawanie kluczy, obchody cykliczne, praca w godz.7-15
CLAR SYSTEM S.A. - 2016-12-01 - Opole (opolskie)
praca na kuchni, przygotowanie i obróbka produktów,potraw
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Szczecno (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodn.
"PETRO-SAN " Spółka z o.o. - 2018-10-31 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie; pracodawca prosi o aplikowanie CV na podany adres e-mail
SOTERA SP Z O O - 2016-09-12 - Słupsk (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywawnie potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej z wykorzystaniem półproduktów typoweych dla tej kuchni, dania:(KEBAB, KANAPKI KEBAB, SAŁATKI I SURÓWKI).
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Łódź (łódzkie)
Pomoc przy robieniu posiłków.
„Lait” Sp.z.O.O - 2017-04-20 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami
IWA sp. z o.o. w Białowieży - 2017-01-12 - Białowieża (podlaskie)
Kucharz
"BENET" s.c. Tomasz Szymanik - 2017-01-18 - Maków Podhalański (małopolskie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ W ZAKŁADZIE GASTONOMICZNYM, PRZYGOTOWANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE POTRAW KULINARNYCH, DBAŁOŚĆ O STANOWISKO PRACY, WKŁAD W UDOSKONALANIE MENU LOKALU, PODNOSZENIE SWOICH KWALIFIKACJI KULINARNYCH, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH: POLSKIEJ, UKRAIŃSKIEJ, WŁOSKIEJ I INNYCH NARODÓW, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WŁOSKIEJ, POLSKIEJ, DAŃ KUCHNI KRESOWEJ W TYM UKRAIŃSKIEJ, WAŻNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA, DOŚWIADCZENIE POWYŻEJ 1 ROKU NA PODOBNYM STANOWISKU;CZAS PRACY: OD 6 DO 10/H DZIENNIE, W GODZINACH 11.00 - 23.00;WYNAGRODZENIE: 12ZŁ/H
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)