KUCHARZ Orzesze oferta pracy Catering Śląsk spółka cywilna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 000 - 4 000 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie, przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2020-02-28
Lokalizacja: Orzesze (śląskie)
Pracodawca: Catering Śląsk spółka cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piastowska 29, 43-188 Orzesze, powiat: mikołowski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: gotowanie, przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: godz. pracy: 22-6; 6-14
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Orzesze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mikołowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Orzesze
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0:
książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie min. 5 lat
Nazwa pracodawcy: Catering Śląsk spółka cywilna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żorach
Adres pracodawcy:
Wielkopolska 132, 44-335 Jastrzębie-Zdrój, powiat: m. Jastrzębie-Zdrój, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 8-20
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Jastrzębie-Zdrój
Gmina pracodawcy: Jastrzębie-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jastrzębie-Zdrój
Ulica pracodawcy: Wielkopolska
Numer budynku pracodawcy: 132
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żorach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.02.2020
Oferta pracy ważna do: 28.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 28.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?341c1bbf3adabf80cca3957c393683d8
Podobne oferty pracy
wg. harmonogramu
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz - 2016-10-20 - Janów (lubelskie)
Organizacja i koordynacja działalności szkoły w zakresie opieki i pomocy wychowawczej nad młodzieżą, podnoszenie kultury pedagogicznej rodziców.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
jw.
Szkoła Podstawowa im. C.K. Norwida w Zakręcie - 2018-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w zawodzie kucharza w restauracji a-la carte.Przygotowywanie różnego rodzaju posiłków, w tym przystawek, dań głównych, sałatek, zup, deserów.
Gaststätte Niemtscher Mühle Rosemarie Dobra - 2018-02-09 - Niemcy (Niemcy)
kontrolowanie i nadzorowanie podległych
Ozen Sp.zo.o. - 2016-06-10 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i sprzedaż produktów gastronomicznych (gofry, naleśniki, lody). Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe w gastronomii, książeczka sanepid.
Pierogarnia Babci Jasi Wiesława Iwaniak - 2016-04-14 - Ząbki (mazowieckie)
Kucharz - przygotowywanie i wydawanie posiłków, kontakt z klientem obcojęzycznym.
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Płock (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-17 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2019-07-23 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie oferowanych potraw, obsługa klienta.Praca na dwie zmiany w godzinach: 8-16, 12-20.
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowanie posiłków
Prudnicka Spółdzielnia Socjalna "DOMOWE SMAKI" - 2016-02-08 - Prudnik (opolskie)
praca w kuchni przygotowywanie potraw
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Pieprzyk" Sp. z o.o. - 2019-04-03 - Rawicz (wielkopolskie)
doświadczenie na stanowiskach garmażerskich po przygotowanie mięsa np. kloc, płytawymagana dyspozycyjność i kreatywnośćpraca na czas określony, praca w godzinach 12:00-24:00 (na przemian dzien pracy i dzien wolny)oferta dostępna w sali G
Mini-Browar i Restauracja SPIŻ Arkadiusz Spiż - 2017-02-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Prace przy produkcji pierogów i wyrobów garmażeryjnych.
Handel Artykułami Spożywczymi i Przemysłowymi Jan Nicałek - 2016-10-07 - Ulanów (podkarpackie)
Obsługa klientów niemieckojęzycznych, obsługa urzadzeń biurowych
PPHU "PARTNER" Pyrak Maciej - 2016-01-19 - Zawady (śląskie)
j.w
EUROWIOSE SP. Z O.O. - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań
ZOT Zarządzanie obiektami Turystycznymi Sp. z o.o. - 2017-06-20 - Władysławowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci
STOWARZYSZENIE NA RZECZ EDUKACJI, ROZWOJU I OPIEKI "SERIO" - 2019-01-31 - Tychy (śląskie)
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych,zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych,ocena surowców i półproduktów i właściwe gospodarowanie nimi,obróbka wstepna surowców,przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe,utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Warszawa (mazowieckie)
w/g potrzeb
Tomasz Kwiatek Mała Gastronomia - 2020-03-02 - Kielce (świętokrzyskie)
Oferta DIWSP dla osób powyżej 30 r.ż. z Obowiązki zgodnie ze stanowiskiem Kucharz (samodzielny)Równoważny czas pracy-zgodnie z grafikiemRestauracja Stara Karczma w ElbląguWynagrodzenie 15-20 zł netto za godz. w zależności od umiejętności
kontakt przez PUP - 2019-04-26 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie (głównie kuchnia polska)
FAMILY CATERING Bernadeta Michalska - 2017-11-23 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Zakopane (małopolskie)
Branża: hotelarstwo.Przygotowywanie dań wg procedur i składu potraw kuchni ukraińskiej. Zmianowośc wg. potrzeb w przedziale czasowym 06.00 do 20.00. Miejsce wykonywania pracy - HOTEL AMBASADOR PREMIUM.
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Łódź (łódzkie)
Obowiązki: wykonywanie dań z karty menu, przestrzeganie zasad Bhp, współpraca z pracownikami, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.Pracodawca oferuje: stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, poznanie najnowszych standardów pracy w gastronomii, interesującą pracę w gronie profesjonalistów, udział w szkoleniach i konkursach gastronomicznych, możliwość rozwoju i awansu w ramach całej spółki.
Eureka Sp z o.o. Hotel Vitalia - 2016-01-29 - Boszkowo-Letnisko (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
Montaż podzespołów i zespołów elektronicznych zgodnie z dokumentacją techniczną, Testowanie i uruchamianie podzespołów i zespołów elektronicznych, Pakowanie ręczne w kartony lub folie oraz zamykanie gotowych produktów
GRUPA KONEKT SP. Z O.O. SP. K. - 2019-06-07 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
INDYWIDUALNA PRAKTYKA PIELĘGNIARSKA ANGELINA ZAKRZEWSKA - 2017-06-16 - Jelenia Góra (dolnośląskie)