KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Tczew oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz kuchni indyjskiej
Data publikacji: 2019-07-23
Lokalizacja: Tczew (pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Tczew, powiat: tczewski, woj: pomorskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz kuchni indyjskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Tczew
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: tczewski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 23.07.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni indyjskiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tczewie
Adres pracodawcy:
Al. Solidarno艣ci 14a, 83-110 Tczew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: tczewski
Gmina pracodawcy: Tczew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Tczew
Ulica pracodawcy: Al. Solidarno艣ci
Numer budynku pracodawcy: 14a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 06.08.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ddf084c149a9f75e40ead75d2d1b5593
Podobne oferty pracy
Utrzymywanie porzadku w kuchni,zmywanie naczy艅,czyszczenie sprz臋tu. Przygotowywanie warzyw, owoc贸w, obieranie i krojenie. Gotowanie posi艂k贸w.
Pa艂ac na Wodzie Sp. z o.o Jelenia G贸ra - 2018-11-29 - Stanisz贸w (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw m膮czny z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅, przygotowanie i pieczenie frytek
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - M艂awa (mazowieckie)
Praca w Restauracji "Kameralna" (NOT).Wymagana ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane do艣wiadczenie.Po okresie pr贸bnym (umowa-zlecenie na okres 1 miesi膮ca) mo偶liwo艣膰 zawarcia umowy o prac臋.
"HAND-BUD" Halina C臋cek - 2016-09-22 - Racib贸rz (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
NARODOWA FUNDACJA POMOCY - 2019-07-30 - Brze艣膰 Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Prudnik (opolskie)
doradca klienta
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Koluszki (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
NOVBAU BIS 艁UKASZ NOWICKI - 2016-01-27 - Grabownica (dolno艣l膮skie)
przygot. Menu; przyg. posi艂k贸w; sk艂adania zam贸wie艅 na sk艂. po偶ywienia; dob贸r naczy艅 i sprz臋tu kuchennego; nadz贸r nad jako艣ci膮 偶ywno艣ci; racjonalne zarz膮dzanie sk艂adnikami; dba艂o艣膰 o porz膮dek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie p贸艂produkt贸w (krojenie og贸rka, rzepy itp.),- Obr贸bka ryby,- Przygotowywanie zalew do ry偶u i r贸偶nego rodzaju sos贸w,- Gotowanie ry偶u i odpowiednie doprawianie,- Skr臋cani rolek (sushi),- Dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw, napoj贸w, p贸艂produkt贸w kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i sprz臋tem zmechanizowanym, ocenianie jako艣ci surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO GDYNIA - 2017-06-12 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie stanowiska pracy, wydawanie potraw, utrzymywanie stanowiska pracy w czystosci, sprz膮tanie stanowiska po zako艅czonej pracy, przyjmowanie dostaw, przygotowywanie zam贸wie艅, inwentaryzacje miesi臋czne
M&M Sp贸lka Cywilna - 2016-09-21 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Zielona G贸ra (lubuskie)
przygotowywanie potraw,kuchni 艣r贸dziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 podawanych klientom posi艂k贸w.udzia艂 w sporz膮dzaniu inwentaryzacji, zam贸wie艅, utrzymanie porz膮dku i czysto艣膰 na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZ脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-23 - Rzesz贸w (podkarpackie)
-udzia艂u w dzia艂aniach zespo艂u niezb臋dnych do terminowej koordynacji mi臋dzynarodowych oddelegowa艅 -wspieranie globalnych proces贸w oraz dzia艂a艅 dot. oddelegowa艅 mi臋dzynarodowych; koordynowanie i monitorowanie zada艅 dot. czynno艣ci transferowych mi臋dzy zaanga偶owanymi stronami w oparciu o zasady i praktyki PMI; -analizowanie kluczowych danych dot.oddelegowa艅 w celu zapewnienia efektywno艣ci proces贸w i polityki oddelegowani mi臋dzynarodowych -badanie i ocena program贸w i system贸w mobilno艣ci globalnej w celu zapewnienia trafnego przydzielenia odpowiednich os贸b na odpowiednie stanowiska zgodne z ich kwalifikacjami i do艣wiadczeniem -utrzymywanie sta艂ego kontaktu z zaanga偶owanymi stronami na wszystkich etapach relokacji
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Krak贸w (ma艂opolskie)
-umiej臋tno艣膰 grillowania oraz w臋dzenia-przygotowywanie potraw z ryb-przygotowywanie burger贸w oraz kanapek grillowychMiejsce wykonywania pracy: Gdynia - Centrum.
US艁UGI CATERINGOWE PIOTR S艁OMKOWSKI - 2017-04-25 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie menu, planowanie i przyrz膮dzanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Wis艂a (艣l膮skie)
wg. stanowiska
PIZZA PARK SP脫艁KA CYWILNA EDYTA STYPU艁KOWSKA, MAREK STYPU艁KOWSKI - 2016-02-23 - 艁apy (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W NA ODDZIA艁Y SZPITALNE, NADZ脫R NAD PRAC膭 PODLEG艁EGO ZESPO艁U, KOORDYNOWANIE PRAWID艁OWEGO ZU呕YCIA SUROWC脫W POBRANYCH DO PRODUKCJI, SPORZADZANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWI膭ZUJ膭CYMI W 呕YWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE KIERUNKOWE, 1 ROK STA呕U PRACY, MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE Z ZAKRESU ORGANIZACJI PRACY KUCHNI I ZARZ膭DZANIU ZESPO艁EM, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH; KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SZPITALNA SPSK, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72 LUB PRZES艁A膯 CV NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
IMPEL CATERING COMPANY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2015-12-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wykszta艂cenie bez znaczenia, do艣wiadczenie bez znaczenia, znajomo艣膰 kuchni tureckiej oraz receptur tureckiego kebabu
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Zduny (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Warszawa (mazowieckie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (2 dni pracy - 2 dni wolne) w Nowej Hucie.
NOWOHUCKI S艁OIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2017-04-04 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Za艂adunek i roz艂adunek transport贸w, roz艂adunek kontyner贸w, kompletowanie zam贸wie艅, uk艂adanie i metkowanie twowaru, dbanie o 艂膮d i porz膮dek na magazynie.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowanie pizzy dla go艣ci wed艂ug okre艣lonych standard贸w,nadz贸r nad jako艣ci膮 wydawanej pizzy,dbanie o zaopatrzenie i utrzymanie czysto艣ci sprz臋tu i pomieszcze艅.
"TRADE & CONSULT" DAWID KAMI艃SKI - 2016-07-29 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie produkt贸w do wykonania potraw, obr贸bka warzyw, owoc贸w morza, ryby, przygotowywanie potraw, prace porz膮dkowe zgodnie z HACPP
AZUMI SUSHI Alicja Than, Anna Kolenkiewicz S.C. - 2019-07-16 - Suwa艂ki (podlaskie)
Praca w charakterze kucharza w Hotelu Polonia
UNION PRO SILESIA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-28 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 typowych dla kuchni tureckiej zgodnie z przepisami i kultur膮 tureck膮.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Suwa艂ki (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelu.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Lublin (lubelskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej zgodnych z karta da艅, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 13,09 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 zlecenie na 1 rok, z mo偶liwo艣ci膮 podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 11:00-23:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne lub inna szko艂a gastronomiczna. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku w gastronomii. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Wymagana umiej臋tno艣膰 samodzielnej pracy na stanowisku, umiej臋tno艣膰 pracy zespo艂owej, znajomo艣膰 podstawowych zasad sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Katowice (艣l膮skie)
Praca w restauracji wegetaria艅skiej w C.H Magnolia Park.Praca 5 dni w tygodniu, r贸wnie偶 w weekendy, w systemie zmianowym.Przygotowywanie sos贸w, farszy i da艅 wed艂ug przepis贸w.Proponowany okres zatrudnienie - 2 lata.Dyspozycyjno艣c w godzinach: 6.30-17.00.Wymiar pracy - oko艂o 160-170 h/ m-c.Sala G
JR COMPANY SP.Z O O - 2018-07-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)