KUCHARZ Tczew oferta pracy KAZOKU SP. Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: -Przygotowywanie posiłków,-Praca w godzinach 13-21,-Kontakt telefoniczny 795-55-88-10
Data publikacji: 2017-08-29
Lokalizacja: Tczew (pomorskie)
Pracodawca: KAZOKU SP. Z O.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Hallera, 83-110 Tczew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-Przygotowywanie posiłków,-Praca w godzinach 13-21,-Kontakt telefoniczny 795-55-88-10
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0.2
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tczew
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tczewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tczew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Znajomość kuchni tajskiej
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_1: znajomość kuchni orientalnej
Nazwa pracodawcy: KAZOKU SP. Z O.O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Adres pracodawcy:
Hallera 2, 83-110 Tczew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: tczewski
Gmina pracodawcy: Tczew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tczew
Ulica pracodawcy: Hallera
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.08.2017
Oferta pracy ważna do: 29.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 29.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 29.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pakowanie małych części metalowych
kontakt przez OHP - 2016-05-04 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowanie i serwowanie kebabówMile widziane doświadczenie zawodowe- 6 miesięcy
Zenon Niemczycki Zajazd „Polonez” - 2018-07-06 - Jarosław (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Warszawa (mazowieckie)
- programowanie i obsługa wieloosiowych maszyn CNC - produkcja pojedynczych części i małych serii - realizowanie wytycznych jakościowych i produkcyjnych- bieżąca konserwacja maszyn
Empleo Personal GmbH - 2016-02-15 - Austria (Austria)
GOTOWANIE, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW DLA PRACOWNIKÓW FIZYCZNYCH, DZIECI SZKOLNYCH, PRZYGOTOWYWANIE STANOWISKA PRACY, PROWADZENIE KSIĄŻKI HACCP, SPRZĄTANIE STANOWISKA PRACY, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ NA TOWAR;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, MINIMUM 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO,
J.B. PARTNERS ANNA TOPA - 2016-05-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wymagane wykształcenie średnie zawodowe, dobra organizacja pracy i samodzielność, komunikatywność, rzetelność, uczciwość, gotowanie podstawowych potraw. Praca do godziny 20-ej. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
CAPITOL S.C. KAZIMIERZ SZYPUŁA, TOMASZ SZYPUŁA - 2018-03-22 - Stanowice (śląskie)
usługowy charakter pracy, wykonuje on prace porządkowe oraz nieskomplikowane prace naprawcze w budynku i wokół budynku, zajmuje się również konserwacją i utrzymuje podstawowy sprzet gospodarczy w należytym stanie technicznym.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Święcice (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
Transport Towarowy Mirosław Plebanek - 2017-12-04 - Radłów (małopolskie)
opracowywanie menu, przygotowywanie potraw i dan zgodnie z obowązującymi standardami i recepturami oraz elastyczne i prawidłowe ich prezentowanie, dbałość o każdy szczegół.
MAREK GÓRSKI KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-HOTELARSKI "GÓRSKI","MUSTANG" IMPORTER SKUTERÓW,MOTOCYKLI,QUADÓW - 2016-07-20 - Proszenie (łódzkie)
zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o czystości i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług, utrzymanie dobrych relacji pracy z zespołem
NWP Frank Enozel - 2016-07-19 - Pieszyce (dolnośląskie)
WG STANOWISKA
CATERING 7 Wieńczysław Młyński - 2018-01-24 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Jaćmierz (podkarpackie)
Kucharz, przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2016-08-11 - Łąka (dolnośląskie)
Wykształcenie najlepiej kierunkowe gastronomiczne; wymagane doświadczenie zawodowe; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice
POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ - 2018-04-27 - Gliwice (śląskie)
Sporzadzanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy, sprzatanie, przygotowanie stanowiska pracy.
Hotel MARHABA Restauracja "ŚNIEŻNIK" - Barbara Ladżyńska - 2016-01-08 - Kłodzko (dolnośląskie)
PRACA W PIZZERI
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie i gotowanie dań, potraw kuchni orientalnej - azerbejdżańskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Chełm (lubelskie)
Obsługa klienta, sprzedaż, obsługa kasy fiskalnej, czytnika kart, wprowadzanie stanów magazynowych do bazy danych.
kontakt przez PUP - 2015-09-23 - Łódź (łódzkie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obsługa klienta.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego. Wymagana umiejętność wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków i imprez okolocznościowych. Praca na umowę zlecenie w Kołobrzegu w godz. 6-18, również w weekendy.
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy DOZAMEL Sp. z o.o. - 2016-08-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Gotowanie obiadów, wstępne przygotowanie śniadań i kolacji dla 73 mieszkanek domu pomocy społecznej. Praca w godz.: 6:00-14:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 782 766 616 - siostra Beata Olech, 71 328 19 49 - Anna Bock lub osobisty.
Dom Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek MNP - 2018-08-08 - Wrocław (dolnośląskie)
wymagania: wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane (możliwość przyuczenia)Zakres obowiązków: wypiek pizzy
PAPA-PIZZA Piotr Chromiński - 2018-07-25 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Łódź (łódzkie)
w załączniku
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Cekcyn (kujawsko-pomorskie)
Magazynier
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Świniec (wielkopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi, deserów z zastosowaniem narzędzi i maszyn i urządzeń dostepnych w kuchni, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych
HOTEL "EDISON" Sp. z o.o. - 2017-06-28 - Baranowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni filipińskiej z regionu Leyte.Zatrudnienie na umowę zlecenie, 5 godzin tygodniowo - wynagrodzenie 13,70 zł brutto.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Jarosław (podkarpackie)
prace gastronomiczne
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2017-12-27 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowanie dań a'la la carte + uczestniczenie w tworzeniu karty menu
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Warszawa (mazowieckie)