KUCHARZ Świnoujście oferta pracy FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 493 - 4 210 PLN
Zakres obowiązków: samodzielne sporządzanie potraw, praca w zespole, znajomość receptur potraw, znajomość obsługi podstawowych sprzętów np. Piec Konwekcyjno-Parowy
Data publikacji: 2016-02-03
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Słowackiego 10-12, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
samodzielne sporządzanie potraw, praca w zespole, znajomość receptur potraw, znajomość obsługi podstawowych sprzętów np. Piec Konwekcyjno-Parowy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 493 - 4 210 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 493 - 4 210 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2016
Data zakończenia pracy: 31.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
11-710 Lipowo 50, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: mrągowski
Gmina pracodawcy: Piecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lipowo
Numer budynku pracodawcy: 50
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.02.2016
Oferta pracy ważna do: 31.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosownaych w kuchni azjatyckiej. Dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie posiłków dla klientów restauracji, nadzór nad innymi pracowikami w kuchni
Firma KOTEX - Jolanta Kotłowska - 2016-07-12 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw restauracyjnychobsługa imprez okolicznościowychdbanie o stanowisko pracy
Restauracja Mały Dworek S.C. - 2018-02-26 - Olsztyn (śląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Spółka Cywilna - 2017-02-02 - Gnojewo (pomorskie)
Praca w restauracji.
Usługi Gastronomiczne Elwira Linder Gogolin - 2017-03-15 - Malnia (opolskie)
przygotowywanie dań typu fast food: hamburgery, sałatki itp.
FIRMA HANDLOWA JERZY IGNATOWICZ - 2017-04-27 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji, dbanie o higiene i czystość w kuchni. Współpraca z innymi kucharzami i pomocami w kuchni oraz współprca z kelnerem i barmanem.Oferta pracy przeznaczona dla osób do 30 roku życia, zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Oświęcim (małopolskie)
wg stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Owczary (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, czynności porządkowe.
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-02 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej (wietnamskiej)
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Lubartów (lubelskie)
Przygotowanie posiłków.Pracodawca zapewnia szkolenie.
Pizzeria Trattoria - 2015-11-27 - Otmuchów (opolskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla dzieci i młodzieży.
kontakt przez PUP - 2015-09-15 - Łódź (łódzkie)
obowiazki ogólne
WIELOBRANŻOWA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "KRAŚNICA" - 2016-06-07 - Konin (wielkopolskie)
gotowanie, smazenie
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-11-16 - Cieszyn (śląskie)
praca w gastronomii
JACKIEWICZ PIOTR - 2016-03-08 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, sprzątanie kuchni; WYMAGANIA: mile widziane wykształcenie zawodowe - gastronomiczne, mile widziane doświadczenie oraz książeczka sanitarno - epidemiologiczna
Bar "ROMA" Strzelczyk Bernadeta Koszęcin - 2016-03-23 - Koszęcin (śląskie)
SPRZEDAŻ, ZAMAWIANIE, PRZYJMOWANIE ART. DZIECIĘCYCH I OBUWIA.
FIRMA HANDLOWA MONIKA ZABOST - 2017-01-27 - Skierniewice (łódzkie)
Wymagania: wykształcenie bez znaczenia, minimum trzyletnie doświadczenie, znajomość maszyn do czyszczeniaZakres obowiązków: obsługa maszyn czyszczących, naprawa i konserwacja maszyn, czyszczenie korytarzy komunikacyjnych, wiat, hal.Praca: Wielkopolska
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Dębowiec (wielkopolskie)
wg stanowiska
Firma Handlowo-Usługowa "MARCO" Marek Ślęczek - 2016-06-30 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie dań, sałatek kuchni pakistańskiej, orientalnej,obsługa klienta, obsługa sali
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK - 2018-02-16 - Trzebosz (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ REGIONALNEJ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, UTRZYMYWANIE W CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SNITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca jako kucharz pod kontrolą wykwalifikowanego pracownika. Praca w godz. 12:00-20:00
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Bytom Odrzański (lubuskie)
Przygotowywanie pizzy z gotowych półproduktów
"POPARAZZI" Radosław Szlędak - 2016-08-26 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
przygotowanie posiłku - obiady w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Według zawodu
Centrum Mateusz Pohl - 2018-01-29 - Bieniów (lubuskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
produkcja pieczywa podstawowego
Gminna Spółdzielnia "SCH" Cisek z/s w Sukowicach - 2018-02-09 - Sukowice (opolskie)