KUCHARZ-POMOC KUCHENNA Tarnowskie Góry oferta pracy "NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Stanowisko: KUCHARZ-POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 8,5 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, czynności porządkowe.
Data publikacji: 2016-06-02
Lokalizacja: Tarnowskie Góry (śląskie)
Pracodawca: "NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Śniadeckiego Jana 1, 42-600 Tarnowskie Góry, powiat: tarnogórski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, czynności porządkowe.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 8,5 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: system wynagradzania: godzinowy
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnowskie Góry
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarnowskie Góry
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 8,5 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowskich Górach
Adres pracodawcy:
Śniadeckiego Jana 1, 42-600 Tarnowskie Góry, powiat: tarnogórski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV; zgłoszenia osobiste: GCR "Repty" - Dział Żywienia
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: tarnogórski
Gmina pracodawcy: Tarnowskie Góry
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tarnowskie Góry
Ulica pracodawcy: Śniadeckiego Jana
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowskich Górach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.06.2016
Oferta pracy ważna do: 01.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 02.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych
Biuro Polowań Dewizowych "ART-HUBERT" Spółka z o.o. - 2017-11-28 - Biedaczów (podkarpackie)
Kontakt telefoniczny pod nr: 693 117 055. Instalacje wewnętrzne, remonty, naprawy instalacji. Praca zadaniowa na terenie całej Polski.
Biuro Usługowo-Handlowo-Produkcyjne AVC Ryszard Żur - 2015-11-27 - Andrychów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Ustroniu Morskim.
Przedsiębiorstwo Usług Turystyczno Rehabilitacyjnych WODNIK H. i M. Rudniccy Sp. J. - 2016-11-29 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków, dbanie o czystośc na stanowisku pracy, sprawdzanie stanów magazynowych. Przygotowanie menu na imprezy okolicznościowe, praca w godz.10-20
KRUSZYWA Sp. z o.o - 2016-03-11 - Luboszyce (opolskie)
gastronomia otwarta
F.H.U. Tomasz Dziubiński - 2017-09-26 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Miejsce pracy: Simple Coffee & Lunch-Poszukujemy kucharza, kucharki,-Przgotowywane posiłków według przepisów własnych lub innych,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny: 518-363-400 lub 608-640-336.
1. DZIAŁALNOŚĆ WYCHOWAWCZO-OPIEKUŃCZA JAGÓDKA KATARZYNA MARUT 2. GASTRO "CELKA" KATARZYNA MARUT - 2018-03-06 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2015-12-14 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
GAMI Michał Marek Gajda - 2017-05-26 - Wałcz (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Rząśnia (łódzkie)
Przygotowywanie menu a la carte.Obsługa urządzeń: Pacojet i Sousvide Garer (wolnowar).Organizacja pracy w kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-11-21 - Niemcy (Niemcy)
Przemienne wykonywanie pracy na różnych stanowiskach w kuchni.Współodpowiedzialność za miejsce pracy - przestrzeganie standardów zgodnie z regulacjami HACCP.Sprawdzanie kompletności potraw.Przygotowywanie i serwowanie dań gorących i zimnych do bufetu, z menu oraz dania z karty.Współprojektowanie nowych potraw.Współodpowiedzialność za jakość dań wychodzących z kuchni.Bardzo dobra znajomość potraw/dań.
kontakt przez OHP - 2017-05-04 - Niemcy (Niemcy)
Pracownik przygotowujacy posiłki na stołówce pracowniczej
AGAT Adam Szmyt - 2017-11-03 - Jaworzno (śląskie)
mile widziane doświadczenie w gastronomii (pizzerii, restauracji lub piekarni)
P.P.H.U."BELLA-ITALIA"PIZZERIA S.C. - 2015-11-02 - Strzelce Opolskie (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji hotelowej z karty dań. Praca w godz.Mogą być kierowane osoby wcześniej pracujące jako pomoce kuchenne, które sobie poradzą na stanowisku kucharza. Praca w godz. 10.00-18.00
Firma Handlowo-Usługowa Jarosław Cabaj HOTEL KAMIENICA/ FOTO CABAJ - 2017-01-13 - Siedlce (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
HARTEK BERNARD RUPNIEWSKI - 2017-06-28 - Ostaszewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw dla klientów(kuchnia grecka i polska) , obsługa cateringów. Praca w systemie 1 dzień pracy/1 dzień wolny. Restauracja jest czynna od poniedziałku do niedzieli w godz. 12.00-22.00.
Restauracja U GREKA s.c. Anna Maciulewicz, Robert Maciulewicz - 2017-04-07 - Zabrze (śląskie)
PRzygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Praca na umowe zlecenie, ok. 145 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność: 9:00-21:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, wymagana książeczka sanitarno- epidemiologiczna, min. roczne doświadczenie na podobnym stanowisku, znajomość kuchni tradycyjnej. Ogólny zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, wyrobów garmażeryjnych.
BAR CHOCHLIK DOROTA ZIĘBA - 2015-12-01 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w godz.6:30-14:30
Przedszkole Publiczne nr 46 - 2016-03-17 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie dań i posiłków
RESTAURACJA-Odejewska Aleksandra - 2018-04-12 - Nieżychowice (pomorskie)
Ustawianie maszyn
Ewa Kubit KOSPLAST - 2017-03-29 - Kosowo (kujawsko-pomorskie)
praca na stanowiku kucharza/pomocy kuchennej w Pizzerii Target
F.H.U. WIT Wiesława Skorupka - 2017-04-14 - Pszczyna (śląskie)
szycie koszul męskich i robienie dziurek
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Chruszczewo (mazowieckie)
Pozyskanie klienta, sprzedaż, ofertowanie usług
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
W RAMACH REFUNDACJI KOSZTÓW DOPOSAŻENIA LUB WYPOSAŻENIA STANOWISKA PRACYREZERWA MINISTRA (047)PROGRAM DLA OSÓB Z ART. 49
F.H.U. DERMOCLUB ALICJA KIJOWSKA - 2016-06-16 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłkow, organizacja pracy kuchni podczas nieobecności szefa kuchni.
Dom Wczasów Dziecięcych - 2018-06-22 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Praca w kuchni hotelowej - przygotowywanie posiłków według ustalonych standardów, zachowanie higieny i porządku na stanowisku pracy, a także przestrzeganie przepisów BHP; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach (8-11) oraz e-mailowy.
Przedsiębiorstwo Turystyczno-Usługowe "KINGA" - 2016-02-15 - Ustka (pomorskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
MIK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej-wschodniej, właściwy dobór składników i przypraw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Łódź (łódzkie)