KUCHARZ Siemianowice Śląskie oferta pracy BISTRO SMAKUŚ Łukasz Michalak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca od poniedziałku do piątku w godzinach 9.00-17.00 oraz w dni wolne od 11.00-16.00. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata
Data publikacji: 2020-07-09
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie (śląskie)
Pracodawca: BISTRO SMAKUŚ Łukasz Michalak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:HERMANA WRÓBLA 14, 41-100 Siemianowice Śląskie, powiat: m. Siemianowice Śląskie, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca od poniedziałku do piątku w godzinach 9.00-17.00 oraz w dni wolne od 11.00-16.00. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Siemianowice Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Siemianowice Śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2474
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Siemianowice Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.07.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2
Nazwa pracodawcy: BISTRO SMAKUŚ Łukasz Michalak
danePracodawcy_nip: 6431773187
danePracodawcy_regon: 385275750
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Siemianowicach Śląskich
Adres pracodawcy:
HERMANA WRÓBLA 14, 41-100 Siemianowice Śląskie, powiat: m. Siemianowice Śląskie, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, inny - Osobiście po kontakcie telefonicznym. Pracodawca umawia na spotkanie. , Termin: dzwonić od poniedziałku do piątku, Godziny : 9.00-20.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Siemianowice Śląskie
danePracodawcy_kodPowiatu: 2474
Gmina pracodawcy: Siemianowice Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Siemianowice Śląskie
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0943150
Ulica pracodawcy: HERMANA WRÓBLA
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Siemianowicach Śląskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 09.07.2020
Oferta pracy ważna do: 19.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 09.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e00f749d0c6228053c32744be5157214
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw kuchni tureckiej
City Kebab Sp. z o.o. - 2018-03-08 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie dań, gotowanie, smażenie, pieczenie, utrzymanie czystości w kuchni
Uzdrowiska Kłodzkie S.A.-Grupa PGU - 2019-07-25 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
1. SKLEP OGÓLNOSPOŻYWCZY BOGDAN WASILEWSKI;2. CAFE BAR MON BALZAC BOGDAN WASILEWSKI;3. KEBAB SERONA Bogdan Wasilewski; - 2017-08-16 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań serwowanych w restauracji.
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Gostynin (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ,WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYDOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚC JĘZYKA ANGIELSKIEGO I INDYJSKIEGO,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 DO 5 LAT DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ J.ANGIELSKIEGO, J.HINDI
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
SAMODZIELNE STANOWISKO
BĄDŹ ANIOŁEM RESTAURACJA URSZULA PISAREK - 2018-03-29 - Rzeszów (podkarpackie)
kucharz
Firma Handlowo-Usługowa "Iskierka" Iwona Ławruk - 2016-03-29 - Mielec (podkarpackie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-05-09 - Tarnów (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW,PRODUKCJA GARMAŻERKI,OBSŁUGA IMPREZ OKOLICZNOSCIOWYCH,SPRZĄTANIE I DBANIE O STANOWISKA PRACY
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Piekary Śląskie (śląskie)
- przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej wg tradycyjnych receptur,czytanie receptur, układanie menu, składanie zamóień za granicę
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Dęblin (lubelskie)
wykonywanie kosztorysów prowadzonych inwestycji, odpowiedzialność za obieg dokumentacji, prowadzenie terminarza spotkań bezpośredniego przełożonego, obsługa klientów biura, obsługa programów MS Office
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Mikołów (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, koreańskiej, azjatyckiej, catering.
kontakt przez PUP - 2019-03-25 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Obróbka w metalu części zamiennych do maszyn rolniczych.
PPUH MOSKIT MAREK STRZYŻ - 2019-08-13 - Śliwniki (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków według menu restauracji.
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2018-04-24 - Żary (lubuskie)
przygotowanie posiłków i potraw w restauracji, utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2019-07-24 - Żarki (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie ich, dbanie o czystość w miejscu pracy. Praca na sezon, do 31.08.2017 r. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie oraz wyżywienie. Wykształcenie zawodowe, chęć do pracy, umiejętność pracy w zespole, książeczka sanepidowska. Do wynagrodzenia doliczana jest premia.
KOŁSUT WOJCIECH FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWO-PRODUKCYJNA "KOMETA" - 2017-04-24 - Chłapowo (pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw. pomoc innym sekcjom, sprawdzanie jakości dań, porządkowanie miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2020-03-02 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, układanie karty menu, miejsce wykonywania pracy Sierpc, ul. Narutowicza 64, giełda pracy PUP Sierpc w dniu 16.12.2015 o godz.11:00 w pok.11
"CENTRUM KONFERENCYJNO-REKREACYJNE U.TOMASZEWSKA I. WIERZBICKA" SPÓŁKA CYWILNA - 2015-12-11 - Sierpc (mazowieckie)
przygotowywanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez Szefa Kuchni itp.
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-05-28 - Mielno (zachodniopomorskie)
opracowywanie menu kuchni tajskiej, przygotowanie dań kuchni tajskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Poznań (wielkopolskie)
-
RAFAŁ PIĘTKA - 2017-01-31 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz- staż FP
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Gonice (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYMWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA Z WAŻNYMI BADANIAMI, MINIMUM 0,5 ROKU DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚC JĘZYKA WIETNAMSKIEGO, GODZINY PRACY OD 12-16
MEKONG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań
ZOT Zarządzanie obiektami Turystycznymi Sp. z o.o. - 2017-06-20 - Władysławowo (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Międzygórze (dolnośląskie)
telefoniczny i mailowy kontakt z klientem
WAGNER TRANSPORT - 2018-09-24 - Kaplityny (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie i sprzedaż lodów i kebabu
Firma Handlowa"FENIKS" Połaniec Jerzy Łukaszek - 2018-08-02 - Połaniec (świętokrzyskie)
Przygotowanie potraw, dań, ciast i deserów, planowanie jadłospisu
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Tleń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków/pizza, kebab, dania obiadowe/
Przedsiębiorstwo "Anna" Tomasz Górski - 2016-06-06 - Kargowa (lubuskie)