KUCHARZ/ KA Mielno oferta pracy AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/ KA
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez Szefa Kuchni itp.
Data publikacji: 2020-05-28
Lokalizacja: Mielno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Por. Włodzimierza Suriana 24, 76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez Szefa Kuchni itp.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: za godzinę
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: koszaliński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3209
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2020
Data zakończenia pracy: 30.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie min. zawodowe, doświadczenie zawodowe 1 rok, dobra organizacja pracy, dyspozycyjność, elastyczność, osoba bez nałogów, mile widziani emeryci
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 7010302456
danePracodawcy_regon: 142990254
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Por. Włodzimierza Suriana 24, 76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: poniedziałek-piątek, Godziny : 07:30-15:30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: koszaliński
danePracodawcy_kodPowiatu: 3209
Gmina pracodawcy: Mielno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Mielno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0308353
Ulica pracodawcy: Por. Włodzimierza Suriana
Numer budynku pracodawcy: 24
Profil działalności pracodawcy:
Obiekty noclegowe turystyczne i miejsca krótkotrwałego zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 29.05.2020
Oferta pracy ważna do: 15.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 29.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 28.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9f50bb1bbc2416f02f85c9cb7114abed
Podobne oferty pracy
Osoba zatrudniona na danym stanowisku będzie odpowiedzialna zaprzygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
PUB MASKA - 2017-05-04 - Opole (opolskie)
Zgodny z wykonywanym stanowiskiem. Pracodawca zapewnia dojazd do miejsca pracy, wyżywienie, zakwaterowanie. Możliwa praca również w dni wolne.
Buksa Travel Sp. z o.o. - 2019-12-05 - Włochy (Włochy)
prace gastronomiczne
PLACÓWKA OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZA DOM DLA DZIECI - 2019-07-01 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Staż w firmie GOMIX .Program stażu w pokoju 18
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Kielce (świętokrzyskie)
1. Nauka przepisów BHP.2. Przygotowywanie sałatek, surówek.3. Pieczenie mięsa.4. Sporządzanie ciasta do pizzy.5. Pieczenie frytek, cząstek ziemniaczanych.6. Rozkładanie składników na pizzy.7. Polewanie sosów, napełnianie sosów.8. Sporządzanie kebabów, hamburgerów.9. Sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Miechucino (pomorskie)
Nakrywanie stołów, przyjmowanie i realizowanie zamówień klientów, sprzątanie ze stołów, rejestrowanie transakcji
Centrum Konferencyjno-Wypoczynkowe Zamek Sp. z o.o. - 2018-03-07 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
organizacja pracy w kuchni,przygotowanie potraw wysokiej jakości zgodnie z ustalonym menu, pomoc w robieniu zamówień
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Kraków (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Wyszków (mazowieckie)
utrzymanie poprawnego,technicznego stanu budynku,porządkowanie terenu zielonego
Dzienny Dom Pomocy Społecznej w Dzierżoniowie - 2017-03-24 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłkówPrzygotowywanie i organizowanie imprez okolicznościowych
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "POL-KONSULTING" Ewa Szczęsna - 2017-07-31 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Samodzielny kucharzPraca w Hotelu Polskim
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-08-23 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni wietnamskiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Łódź (łódzkie)
Wydawanie posiłków.
PPHU Anna Wojas Kopecka Restauracja ADA - 2016-06-28 - Reńska Wieś (opolskie)
samodzielne przygotowywanie dań kuchni wloskiej, tłumaczenie przepisów kulinarnych ( dostępne tylko w jęz. angielskim i wloskim), tworzenie menu w restauracji
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Białystok (podlaskie)
przygotowanie prostych potraw, prace pomocnicze
"RONDA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Gniezno (wielkopolskie)
praca na linii produkcyjnej oraz w magazynie
Zakład Produkcyjno-Budowlany J. Maciejewski - 2018-04-05 - Nowy Świat (łódzkie)
.
F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski - 2018-04-10 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
Po odbyciu bezplatnego przeszkolenia pomoc w wykonywaniu badań, prowadzenie dokumentacji, dojazd do pacjenta.
EURO CARDIO Sp.zo.o. - 2017-01-05 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie surówek, przygotowywanie pizzy, obsługa klienta. Praca w godzinach 10.00-22.00. Dni pracy: pon.-ndz. Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia. Okres próbny trwa 3 miesiące
M&S KAPLAN Sp. z o.o. - 2017-01-25 - Śrem (wielkopolskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe, książeczka sanepidowska, moga być osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności. Mile widziane doświadczenie w gastronomii. Praca w Smażalni Ryb. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty.
KAJA WIOLETTA KRZĄKAŁA - 2017-11-06 - Rybnik (śląskie)
Etap budowy1. Opiniowanie rozwiązań technologicznych systemów.2. Analizowanie dokumentacji technicznej m.in.: schematów P&ID oraz rysunków ISO z punktu widzenia poprawności uruchamiania, normalnej eksploatacji zatrzymania i przygotowania urządzeń do remontu.3. Analizowanie funkcjonowania systemów bezpieczeństwa w różnych scenariuszach operacyjnych (ESD shutdown logic).4. Opiniowanie oraz uczestniczenie w odbiorach systemów.5. Branie udziału w przeglądach stanu projektu.6. Branie udziału w zespołach oceny ryzyka (Risk Analysis) związanych z rozwiązaniami projektowymi.7. Udział w pracach Zintegrowanego Zespołu Rozruchowego (Integrated Commissioning Start-up Team) pod kierownictwem EPS, szczególnie udział w odbiorach, rozruchu mechanicznym i technologicznym urządzeń.8. Przygotowanie materiałów do celów projektowych (m.in instrukcji technologicznych, stanowiskowych, eksploatacyjnych).Etap Eksploatacji1. Prowadzenie dokumentacji pracy instalacji w postaci kalendarza wydarzeń, rejestru parametrów procesowych i danych analitycznych, okresowych raportów z pracy instalacji w podległym obszarze.2. Aktywny udział w planowaniu, prowadzeniu i dokumentowaniu operacji specjalnych na instalacjach (zatrzymanie/rozruch instalacji, remonty kompleksowe, ruchy testowe, wymiana złóż katalizatorów i sorbentów), ocena skuteczności operacji po ich zakończeniu.3. Czynny udział w pracach zespołów typujących instalacje, urządzenia lub obiekty do bieżących, planowanych i prewencyjnych remontów.4. Prowadzenie rejestru istotnych zdarzeń technologicznych oraz awarii, zakłóceń i operacji specjalnych.5. Identyfikacja oraz definiowanie ograniczeń technologicznych; określanie i aktualizacja bieżących limitów jakościowych oraz ilościowych.
PDH POLSKA SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-07-26 - Police (zachodniopomorskie)
pomoc choremu w codziennych czynnościach domowych, zapewnienie opieki higieniczno-sanitarnej zapewnienie zleconej przez lekarza pielęnacji, zapewnienie kontaktów z otoczeniem
Ośrodek Pomocy Społecznej w Mieszkowicach - 2020-05-13 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
Układanie i przygotowywanie elementów karoserii do wysyłki, wydrukowanie, tłoczenie elementów karoserii.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Szemud (pomorskie)
Dostawy towarów do klientów, wyjazdy zagraniczne do krajów UE (przede wszystkim Francja i Hiszpanii)
kontakt przez PUP - 2020-03-11 - Kalisz (wielkopolskie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagród i składek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku życia. Wykształcenie kierunkowe.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Rybnik (śląskie)
Prezentacja potrwa w formie bufetowej oraz przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Przygotowywanie potraw a'la cart zgodnie ze standardami, przepisami i obowiązującymi gramaturami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy. Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
LOGO-LIFT STANISŁAW GOŚ - 2019-09-17 - Karpacz (dolnośląskie)
Wymagane wykształcenie średnie zawodowe, zasadnicze zawodowe - kucharz, kucharz małej gastronomii, żywienie zbiorowe, umiejętność pracy w zespole, sumienność, zaangażowanie w pracę, posiadanie aktualnej książeczki do badań sanitarno-epidemiologicznych. Charakterystyka pracy: przygotowywanie produktów spożywczych: mycie, obieranie, krojenie, dzielenie, sortowanie, przygotowywanie posiłków: gotowanie, pieczenie, smażenie, porcjowanie i wydawanie posiłków, odbieranie, zamawianie towarów zgodnie z zapotrzebowaniem, przygotowywanie imprez okolicznościowych: przygotowywanie posiłków, wystrój jadalni i obsługa, mycie naczyń i urządzeń kuchennych, utrzymywanie w czystości pomieszczeń kuchennych, zmywalni, obieralni, jadalni. Praca w godz. 7:00-15:00, 11:00-19:00, bądź 7:00-19:00. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ PW. ŚW. JÓZEFA W LYSKACH - 2019-05-22 - Lyski (śląskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane, prawo jazdy kat B.
P.H.U. Magdalena Ignasiak, Le Rubis - 2017-05-02 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla grup sportowych, wydawanie posiłków w bufecie szwedzkim dla grup z Rosji, Ukrainy, Litwy, ustalanie menu dla grup
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Górki Wielkie (śląskie)