KUCHARZ Rybnik oferta pracy KAJA WIOLETTA KRZ膭KA艁A
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wymagane wykszta艂cenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanepidowska, moga by膰 osoby z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci. Mile widziane do艣wiadczenie w gastronomii. Praca w Sma偶alni Ryb. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny lub osobisty.
Data publikacji: 2017-11-06
Lokalizacja: Rybnik (艣l膮skie)
Pracodawca: KAJA WIOLETTA KRZ膭KA艁A
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rybnicka 19, 44-207 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanepidowska, moga by膰 osoby z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci. Mile widziane do艣wiadczenie w gastronomii. Praca w Sma偶alni Ryb. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny lub osobisty.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w Sma偶alni Ryb
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rybnik
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Rybnik
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rybnik
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 06.11.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka zdrowia dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: KAJA WIOLETTA KRZ膭KA艁A
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Jankowicka 1, 44-200 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Rybnik
Gmina pracodawcy: Rybnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rybnik
Ulica pracodawcy: Jankowicka
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Wioletta Krz膮ka艂a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.11.2017
Oferta pracy wa偶na do: 06.12.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.11.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
Przedszkole nr 89 Niezapominajka - 2017-08-02 - Warszawa (mazowieckie)
Do zakresu obowi膮zk贸w b臋dzie nale偶a艂o przygotowanie potraw kuchni w艂oskiej (pizzy, makaron贸w, mi臋sa i ryb)
Landhotel Burg Hotelbetriebsgesell. mbH & Co. Spreewald KG - 2017-01-20 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posi艂k贸w w barze i ich wydawanie, obr贸bka produkt贸w 偶ywno艣ciowych, utrzymywanie porz膮dku w kuchni. Wykszta艂cenie zawodowe lub po szkoleniu kucharz, do艣wiadczenie zawodowe mile widziane, wymagane s膮 podstawowe umiej臋tno艣ci zawodowe oraz utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zale偶no艣ci od umiej臋tno艣ci i kwalifikacji kandydat贸w. Pracodawca prosi o przesy艂anie CV na adres e-mail: ankahasse (at) gmail.com
W.C.T. HAASE W艂adyslaw, Czes艂aw, Tadeusz Haase Sp贸艂ka jawna - 2016-05-25 - Dobrzewino (pomorskie)
przygotowywanie potraw,utrzymywanie czysto艣ci,
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - B臋dzin (艣l膮skie)
- przygotowywanie 艣niada艅 w formie bufetu, pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 podawanych go艣ciom posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na swoim miejscu pracy
GRAND HOTEL RZESZ脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-30 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Kucharz / sprz膮taczka
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Cz艂opa (zachodniopomorskie)
Kucharz
Przedszkole Niepubliczne im. B艂. Edmunda Bojanowskiego prowadzone przez Zgromadzenie Si贸str S艂u偶ebniczek NMP NP - 2019-02-27 - Le偶ajsk (podkarpackie)
szycie akcesori贸w dla dzieci; szycie w贸zk贸w
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Borowno (艣l膮skie)
Organizacja pracy w艂asnej i innych, przestrzeganie w艂a艣ciwego podzia艂u pracy i nadz贸r nad jej wykonywaniem, przestrzeganie zasad technologi i etyki oraz przepis贸w BHP, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w, pomys艂owo艣膰 w urozmaicaniu posi艂k贸w, w艂a艣ciwe porcjowanie, utrzymywanie czysto艣ci w kuchni, wsp贸艂praca ze specjalist膮 do spraw 偶ywienia i zaopatrzenia oraz pomoc膮 kuchenn膮.
Przedszkole Miejskie Nr 1 - 2018-07-10 - Legionowo (mazowieckie)
kucharz
Fornal Andrzej - Us艂ugi Handel i Gastronomia - 2016-07-18 - Sielpia Wielka (艣wi臋tokrzyskie)
Lepienie uszek, pierog贸w.
Klub "PARADA" Alicja Pero艅ska - 2017-10-25 - Legnica (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa od 01.06.2018 r. do 30.09.2018 r. Godziny pracy: 11.00- 21.00
Firma Handlowo- Us艂ugowa "Sopranno" - 2018-04-09 - Ustka (pomorskie)
mycie okien, sprz膮tanie 艂azienek, sprz膮tanie powierzchni wsp贸lnych i magazyn贸w.
kontakt przez PUP - 2019-03-20 - Krak贸w (ma艂opolskie)
kuchnia 艣l膮ska
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Chorz贸w (艣l膮skie)
jw.
M艂odzie偶owy O艣rodek Wychowawczy Nr 2 - 2016-06-20 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami i standardami. Praca zmianowa w godz. 6.00-20.00 od poniedzia艂ku do niedzieli w Jaworzu (grafik do ustalenia).
VILLA BARBARA - CENTRUM ZDROWIA I REHABILITACJI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-23 - Jaworze (艣l膮skie)
Sporzadzanie potraw kuchni regionalnej - ormia艅skiej.Znajomo艣c przepis贸w kuchni ormia艅skije.Dob贸r i obr贸bka surowc贸w do produkcji potraw.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- przyrz膮dzanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
CORUM Sp. z o.o. - 2018-11-27 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Wypiek pizzy, przygotowanie i gotowanie innych da艅 barowych zgodnie z kart膮.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Warzyce (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Brd贸w (wielkopolskie)
obr贸bka mi臋sa, warzyw, owoc贸w. Gotowanie potraw samodzielnie, od surowego produktu do gotowego dania. Znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej
"DEO" DEONIZIAK SP脫艁KA JAWNA - 2016-08-03 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, przestrzeganie higieny pracy.Wysoko艣膰 wynagrodzenia zale偶na od do艣wiadczenia. Praca w weekendy.
Tomasz Niedzi贸艂ka 1. Catering Blue 2. ATN - 2017-06-29 - Mokobody (mazowieckie)
Roz艂adunek surowc贸w, utrzymanie porz膮dku na terenie zak艂膮du i inne prace zlecone
Zak艂ad Rolniczo-Przemys艂owy FARMUTIL HS S.A. - 2017-04-27 - Le偶ach贸w (podkarpackie)
Do uzgodnienia
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "GAL-POL" PALUCH PIOTR, KNUREK WIES艁AW SP脫艁KA JAWNA - 2018-08-17 - Sanok (podkarpackie)
wg zakresu czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw gastronomicznych, praca na dwie zmiany w godz. 7-15 lub 11-19
STAR脫WKA Teresa Kowalska - 2017-09-14 - Opole (opolskie)
Przygotowanie, wyr贸b, wypiek pizzy. Praca w systemie 12 godzin co drugi dzie艅, w godzinach 11:00-23:00.Po miesi臋cznej umowie zlecenia pracodawca deklaruje zatrudnienie na d艂u偶szy okres na podstawie umowy o prac臋.
艁ukasz Grad FOOD SYSTEM - 2018-04-06 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
Brak danych
GRAPA PAWE艁 GRAZDA - 2017-06-14 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej
Katarzyna Pra偶uch MASUM KEBAB - 2017-05-11 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
zamawianie towaru, realizacja zam贸wie艅, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Pi艂a (wielkopolskie)