KUCHARZ-SPRZEDAWCA Połaniec oferta pracy Firma Handlowa"FENIKS" Połaniec Jerzy Łukaszek
Stanowisko: KUCHARZ-SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie i sprzedaż lodów i kebabu
Data publikacji: 2018-08-02
Lokalizacja: Połaniec (świętokrzyskie)
Pracodawca: Firma Handlowa"FENIKS" Połaniec Jerzy Łukaszek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Czarnieckiego 1, 28-230 Połaniec, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie i sprzedaż lodów i kebabu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 9-15, 15-21
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-SPRZEDAWCA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Połaniec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: staszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Połaniec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: Firma Handlowa"FENIKS" Połaniec Jerzy Łukaszek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Adres pracodawcy:
Krakowska Mała 26, 28-230 Połaniec, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: staszowski
Gmina pracodawcy: Połaniec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Połaniec
Ulica pracodawcy: Krakowska Mała
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.08.2018
Oferta pracy ważna do: 02.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 02.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 02.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Utrzymywanie czystości na powierzonym terenie.
AMLUX Sp. z o.o. - 2016-05-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw
"J & B " Jolanta Jędras , Bożena Bit, Ewa Bit-Świerk s.c. - 2016-03-29 - Ogrodzieniec (śląskie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłków, obsługa klienta
kontakt przez OHP - 2017-07-13 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
jw
Warszawska Spółdzielnia Gastronomiczna Centrum - 2017-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
INTEGRACYJNY DOM DZIECKA IM. PAULINKA - 2017-11-21 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-11-21 - Kietrz (opolskie)
jw.
OCHOTA S.C. Adam Banaszek, Artur Czarnocki - 2016-06-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań, menu, znajomość przepisów kuchni wietnamskiej, umiejętność czytania przepisów w języku wietnamskim. Praca na pół etatu od poniedziałku do piątku w godiznach 10-14.
Hong NGUYEN "BEP-WIET" HONG SINH NGUYEN - 2016-09-01 - Pruszków (mazowieckie)
Obróbka wstępna warzyw, owoców, mięsa oraz ryb, pomoc w przygotowywaniu dań mięsnych rybnych oraz deserów.
PIZZERIA FENIX JONASZ RZEPA - 2016-06-08 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie dań, menu, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Jabłonowo (mazowieckie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2018-06-01 - Poznań (wielkopolskie)
Prace budowlane na terenie powiatu łobeskiego.
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Resko (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla funkcjonariuszy CSP (śniadania i obiady).
Aldar Sp. z o.o. - 2016-02-24 - Legionowo (mazowieckie)
Telefoniczny kontakt z Klientami, udzielanie Klientom wszelkich informacji na temat oferowanych produktów- prezentacja oferty, realizacja planów sprzedażowych, nawiązywanie długofalowych relacji z Klientami, pozyskiwanie nowych klientów i partnerów firmy.
Grzegorz Adamczuk a) Adamczuk-Serwis Finansowy, b) Biuro Podróży SUN HOLIDAY - 2017-06-27 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Mariola Żyła - 2015-12-11 - Żory (śląskie)
Gotowanie, pieczenie, czystość w miejscu pracy, rzetelność, sumienność.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej; obsługa klientow;
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2016-12-27 - Opole (opolskie)
Pełna odpowiedzialność za przygotowywane posiłki, umiejętność zarządzania zespołem, komunikowania się i współpracy.
6 Dom Pomocy Społecznej w Łodzi - 2016-12-01 - Łódź (łódzkie)
opieka nad dziećmi w przedszkolu
Przedszkole Niepubliczne "Akademia Malucha" Roman Turczyn - 2017-01-16 - Złotoria (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obsługa urządzeń biurowychwprowadzanie faktur zakupusegregowanie dokumentówarciwizacjaobsługa komputera
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Łódź (łódzkie)
1. Zapoznanie się z zakładem pracy, jego schematem organizacyjnym, regulaminem2. Zapoznanie się z recepturami potraw i menu3. Planowanie pracy w celu odpowiedniego, sprawnego przebiegu poszczególnych czynności4. Wykonywanie czynności porządkowych w zmywalni naczyń stołowych i pomieszczeń produkcyjnych5. Wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej warzyw, owoców i grzybów6. Przygotowywanie narzędzi i miejsca pracy7. Sporządzanie surówek, zakąsek8. Sporządzanie przetworów i potraw z mleka9. Sporządzanie dań z jaj, kasz, mąki10. Sporządzanie zup, dodatków do zup, sosów 11.Przygotowanie potraw z mięsa zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny i ryb12. Sporządzanie deserów na ciepło i zimno13. Sporządzanie napojów14. Zapoznanie się ze sposobami dekorowania i podawania posiłków 15. Sporządzanie potraw dietetycznych16. Sporządzanie potraw kuchni regionalnej i staropolskiej17. Korzystanie z dokumentacji zakładu gastronomicznego18. Obsługa maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Szymbark (pomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju dań z zastosowaniem maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Sztum (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji wg określonych standardów, estetyczne i eleganckie prezentowanie dań, dbałość o najwyższy poziom świadczonych usług, nadzorowanie serwowanych dań.
Auto-Centrum M.Z. Kierat Sp. Jawna - 2018-08-21 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, praca przy frytownicy, grillu
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Puławy (lubelskie)
gotowanie dań tradycyjnej kuchni śląskiej
Restauracja "Gościniec Śląski" GRZEGORZ PIKOS - 2016-02-04 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. ''KONTRAST'' STANISŁAWA SZULC - 2017-03-10 - Ińsko (zachodniopomorskie)