KUCHARZ [PRACA NA 3/4 ETATU] Katowice oferta pracy ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY DLA DZIECI NIESŁYSZĄCYCH I SŁABOSŁYSZĄCYCH

Stanowisko: KUCHARZ [PRACA NA 3/4 ETATU]

Wynagrodzenie: od 1 781,25 PLN

Zakres obowiązków: 1. Codzienny przydział obowiązków kucharza.2. Ustalanie z intendentką i wicedyrektorem tygodniowych jadłospisów z uwzględnieniem zasad racjonalnego żywienia.3. Przygotowanie posiłków wg ustalonego jadłospisu.4. Przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującymi normami żywienia dzieci w placówkach oświatowych.5. Przestrzeganie gramatury wydawanych posiłków.6. Codzienna dbałość o czystość stanowisk pracy, urządzeń kuchennych i miejsca wydawania posiłków.7. W czasie ferii dokładne i gruntowne sprzątanie kuchni i zaplecza, mycie okien, glazury kuchennej, sprzętów AGD.8. Stosowanie w pracy przepisów HACCP oraz przepisów BHP.9. Ponadto zobowiązuje się kucharza do zastosowania się do zakazu wnoszenia na teren Zespołu prywatnych produktów żywnościowych. Wszelkie produkty ujawnione w czasie kontroli stają się własnością Zespołu, a fakt ten będzie poważnym uchybieniem dyscyplinarnym.10. Zgłaszanie na bieżąco usterek i awarii sprzętu AGD oraz zapotrzebowania na zakup sprzętu.11. Wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora i wicedyrektorów Zespołu, wynikające z organizacji pracy Zespołu, zgodnie z przepisami Kodeksu Pracy.Praca: 10:00-16:00.

Data publikacji: 2019-11-21

Lokalizacja: Katowice (śląskie)

Pracodawca: ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY DLA DZIECI NIESŁYSZĄCYCH I SŁABOSŁYSZĄCYCH

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Michała Grażyńskiego 17, 40-126 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
1. Codzienny przydział obowiązków kucharza.2. Ustalanie z intendentką i wicedyrektorem tygodniowych jadłospisów z uwzględnieniem zasad racjonalnego żywienia.3. Przygotowanie posiłków wg ustalonego jadłospisu.4. Przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującymi normami żywienia dzieci w placówkach oświatowych.5. Przestrzeganie gramatury wydawanych posiłków.6. Codzienna dbałość o czystość stanowisk pracy, urządzeń kuchennych i miejsca wydawania posiłków.7. W czasie ferii dokładne i gruntowne sprzątanie kuchni i zaplecza, mycie okien, glazury kuchennej, sprzętów AGD.8. Stosowanie w pracy przepisów HACCP oraz przepisów BHP.9. Ponadto zobowiązuje się kucharza do zastosowania się do zakazu wnoszenia na teren Zespołu prywatnych produktów żywnościowych. Wszelkie produkty ujawnione w czasie kontroli stają się własnością Zespołu, a fakt ten będzie poważnym uchybieniem dyscyplinarnym.10. Zgłaszanie na bieżąco usterek i awarii sprzętu AGD oraz zapotrzebowania na zakup sprzętu.11. Wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora i wicedyrektorów Zespołu, wynikające z organizacji pracy Zespołu, zgodnie z przepisami Kodeksu Pracy.Praca: 10:00-16:00.

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony

Wymiar etatu: 0.75

Zmianowość pracy: jedna zmiana

Liczba godzin pracy w tygodniu: 30

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 781,25 PLN

Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 1781,25 zł brutto + wysługa lat. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do 3 miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (75%).

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Nazwa stanowiska: KUCHARZ [PRACA NA 3/4 ETATU]

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 781,25 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2020

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne

Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Umiejętność pracy w zespole

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza, mile widziane doświadczenie w obsłudze kuchni i stołówki szkolnej. Mile widziane szkolenie HCCP. Wymagana umiejętność radzenie sobie w sytuacjach stresogennych. Wymagana aktualna książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych.

Nazwa pracodawcy:
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY DLA DZIECI NIESŁYSZĄCYCH I SŁABOSŁYSZĄCYCH

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach

Adres pracodawcy:
Michała Grażyńskiego 17, 40-126 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt osobisty (ul. Michała Grażyńskiego 17, 40-126 Katowice) w godz.: 8:00-13:00

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Termin: Kontakt osobisty, Godziny : 8:00-13:00

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: śląskie

Powiat pracodawcy: m. Katowice

Gmina pracodawcy: Katowice

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Katowice

Adres strony pracodawcy: www.zsp-nieslyszacy.katowice.pl

Ulica pracodawcy: Michała Grażyńskiego

Numer budynku pracodawcy: 17

Profil działalności pracodawcy: DZIAŁALNOŚĆ WSPOMAGAJĄCA EDUKACJĘ.

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 21.11.2019

Oferta pracy ważna do: 13.12.2019

Data udostępnienia oferty pracy: 21.11.2019

Data przyjęcia oferty pracy: 21.11.2019

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1b80e31c2786e27ae02f91274d9f5d96

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - 1 017,4 PLN

kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Lipno (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - 1028 - od 2 250 PLN

zakres obowiązków związanych z wykonywaniem pracy na stanowisku kucharza.
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2019-09-03 - Świdnica (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 3 500 PLN

przygotowywanie posiłków, praca przy organizacji bankietów i imprez okolicznościowych
BURSZTYN MEDICAL SPA & WELLNESS SANATORIUM UZDROWISKOWE SPÓŁKA CYWILNA E.ŚLEPKO, H.ŚLEPKO, P.ŚLEPKO - 2018-01-17 - Bobolin (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-12-12 - Radom (mazowieckie)

PRACOWNIK PRODUKCYJNY - od 11,67 PLN

Sumienność, dokładność i skrupulatność, zdolności manualne, dyspozycyjność do pracy w systemie 3 zmianowym, system pracy w ruchu ciągłym, mile widziane uprawnienia na wózek widłowy; zakres obowiązków: załadunek i rozładunek detali, prace fizyczne związane z dźwiganiem i przenoszeniem wyrobów, dbałość o jakość wykonywanych detali, manualna obróbka detali, kontrola jakości wyrobów gotowych; miejsce pracy: Kleszczów, Wyczółkowskiego;
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Gliwice (śląskie)

KUCHARZ - od 2 250 PLN

Przygotowywanie dań, zup, deserów, napojów.
kontakt przez PUP - 2019-05-20 - Lublin (lubelskie)

KUCHARZ - JUNIOR CHEF / COMMIS CHEF - od 10 EUR

Profesjonalne przygotowanie i atrakcyjne wizualnie przyrządzanie potraw według specyfikacji. Odpowiedzialność za prawidłowe przechowywanie żywności. Odpowiedzialna obsługa wszystkich urządzeń kuchennych i prawidłowa obróbka produktów spożywczych. Sprzątanie miejsca pracy podczas i po zakończeniu serwisu. Przestrzeganie przepisów BHP w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2018-01-08 - Niemcy (Niemcy)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej od surowca do gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2019-06-13 - Zgierz (łódzkie)

KUCHARZ-PIZZERMAN - 997,4 PLN

Przygotowywanie posiłków, pizzy itp.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Ptaszkowa (małopolskie)

KUCHARZ - 2 300 - 2 800 PLN

przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem
"JOL-MARK" Sp.z o.o. - 2018-07-06 - Sosnowiec (śląskie)

KUCHARZ - 3 000 - 4 500 PLN

Ogólny zakres obowiązków:- Dobra organizacja pracy - Zapewnienie wysokiej jakości (także wizualnej)serwowanych dań według obowiązujących norm i standardów - Utrzymywanieczystości w obrębie swojego stanowiska pracy - Dbanie o sprzęt kuchenny -Dbanie o towar i jego racjonalne gospodarowanie oraz kontrola kosztów - Dbanieo prawidłowe magazynowanie i przechowywanie żywności oraz sprzętu -Przestrzeganie zasad HACCP i BHP
BUSINESSBAR.PL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-17 - Opole (opolskie)

KUCHARZ - od 5 000 PLN

•przygotowywanie dań a la carte.•przygotowywanie dań do restauracji hotelowej•przygotowywanie dań cateringowych •przygotowywanie bufetu na konferencje i inne imprezy okolicznościowe•przestrzeganie przepisów BHP, HACCP.
kontakt przez PUP - 2019-11-13 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)

KUCHARZ - SPECJALISTA KUCHNI UKRAIŃSKIEJ - do 2 000 PLN

Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, zarządzanie pomocami kuchennymi, przygotowywanie zup, dań głównych,przygotowanie cateringów wyjazdowych,kalkulacje towarowe, zamówienie u dostawców,ręcznie lepionie pierogów lwowskich
GASTRONOMIA I SERWIS S.C I. NOWAK, W. NOWAK, J. ZWOLIŃSKI - 2017-02-09 - Gdańsk (pomorskie)

KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ - do 3 800 PLN

Przygotowywanie posiłków kuchni tajskiej.Umowa na czas określony : 02.12.2019 r. - 30.09.2022 r.Praca w systemie dwuzmianowym w godzinach: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Równoważny system czasu pracy. Miejsce wykonywania pracy: lokale należące do firmy we Wrocławiu (C.H. Galeria Dominikańska, C.H. Arkady Wrocławskie, C.H Wroclavia)
kontakt przez PUP - 2019-09-02 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

Przygotowywanie posiłków, nadzór nad pracą w kuchni, organizacja pracy zespołu.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Siedlce (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 250 PLN

Przygotowanie potraw w restauracji
TERAPIA ZAJĘCIOWA WYPOCZYNEK TOMASZ HOŁYŃSKI* - 2019-03-13 - Danków (lubuskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

Sporządzanie różnego rodzaju potraw, mycie sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2019-08-30 - Łagów (świętokrzyskie)

KUCHARZ - 2 800 - 3 200 PLN

Gotowanie dla mnichów oraz gości Domu Gości oraz Restauracji
"BENEDICITE" Jednostka Gospodarcza Opactwa Benedyktynów w Tyńcu - 2018-04-23 - Kraków (małopolskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Samodzielne przygotowywanie potraw, zarządzanie pomocą kuchenną. Samodzielne podejmowanie decyzji.
Wiesław Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2018-10-01 - Sikory (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ K/M - od 22,7 PLN

przygotowywanie potraw w kuchni dla restauracji hotelowej (kuchnia polska i międzynarodowa- kuchnia włoska, hiszpańska, w zależności od wydarzeń- również poza europejska np. indyjska).
kontakt przez PUP - 2019-07-04 - Warszawa (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

przygotowywanie posiłków
Kamila Jankowska MAGIA - 2017-05-22 - Ryn (warmińsko-mazurskie)

PILARZ LUB POMOCNIK PILARZA - od 2 100 PLN

obsługa, nadzór i utrzymanie w należytym stanie technicznym różnych odmian pilarek stacjonarnych i przenośnych, wykorzystanie pilarek do piłowania wzdłużnego i poprzecznego różnych gatunków i asortymentów drewna oraz wszelkiego radzoju tworzyw drzewnych; prace pomocniecze (porządkowanie, sortowanie , układanie drewna) , inne prace zlecone.
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Duninów Duży (mazowieckie)

KUCHARZ - od 20 PLN

- przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i normami obowiązującymi w żywieniu zbiorowym;- pakowanie potraw;- dbanie o porządek na stanowisku pracy;Okres próbny 2 miesiące - umowa zlecenie, następnie umowa o pracę. Praca w systemie zmianowym: 6:00-18:00 ; 6:00-14:00 ; sporadycznie nocki 22:00-6:00 - wg. grafiku do uzgodnienia z przełożonym.
Impel Catering Sp. z o.o. S.K - 2018-08-03 - Wejherowo (pomorskie)

KUCHARZ/SZEF KUCHNI - 2 000 - 4 000 PLN

Samodzielne przygotowywanie posiłków, kierowanie zespołem pracowników,czuwanie nad właściwym i terminowym zaopatrzeniem kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Stary Sącz (małopolskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

praca jako kucharz zmianowy, obróbka termiczna potraw, wydawanie posiłków, praca na grilu
FHU ALL IN ONE s.c. Jakub Czajkowski,Jacek Gajek,Weronika Wysocka - 2017-04-06 - Zawiercie (śląskie)

KUCHARZ - od 2 250 PLN

Przyrządzanie posiłków zgodnie z recepturą oraz gramaturą przyjętą i opracowaną na dany dzień. Ustalanie jadłospisów codziennych i dla grup zorganizowanych. Przygotowywanie i obsługa cateringów. Wydawanie posiłków. Prowadzenie dokumentacji. Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców.
Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli - 2019-08-27 - Czudec (podkarpackie)