KUCHARZ [PRACA NA 3/4 ETATU] Katowice oferta pracy ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY DLA DZIECI NIESŁYSZĄCYCH I SŁABOSŁYSZĄCYCH
Stanowisko: KUCHARZ [PRACA NA 3/4 ETATU]
Wynagrodzenie: od 1 781,25 PLN
Zakres obowiązków: 1. Codzienny przydział obowiązków kucharza.2. Ustalanie z intendentką i wicedyrektorem tygodniowych jadłospisów z uwzględnieniem zasad racjonalnego żywienia.3. Przygotowanie posiłków wg ustalonego jadłospisu.4. Przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującymi normami żywienia dzieci w placówkach oświatowych.5. Przestrzeganie gramatury wydawanych posiłków.6. Codzienna dbałość o czystość stanowisk pracy, urządzeń kuchennych i miejsca wydawania posiłków.7. W czasie ferii dokładne i gruntowne sprzątanie kuchni i zaplecza, mycie okien, glazury kuchennej, sprzętów AGD.8. Stosowanie w pracy przepisów HACCP oraz przepisów BHP.9. Ponadto zobowiązuje się kucharza do zastosowania się do zakazu wnoszenia na teren Zespołu prywatnych produktów żywnościowych. Wszelkie produkty ujawnione w czasie kontroli stają się własnością Zespołu, a fakt ten będzie poważnym uchybieniem dyscyplinarnym.10. Zgłaszanie na bieżąco usterek i awarii sprzętu AGD oraz zapotrzebowania na zakup sprzętu.11. Wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora i wicedyrektorów Zespołu, wynikające z organizacji pracy Zespołu, zgodnie z przepisami Kodeksu Pracy.Praca: 10:00-16:00.
Data publikacji: 2019-11-21
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY DLA DZIECI NIESŁYSZĄCYCH I SŁABOSŁYSZĄCYCH
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Michała Grażyńskiego 17, 40-126 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1. Codzienny przydział obowiązków kucharza.2. Ustalanie z intendentką i wicedyrektorem tygodniowych jadłospisów z uwzględnieniem zasad racjonalnego żywienia.3. Przygotowanie posiłków wg ustalonego jadłospisu.4. Przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującymi normami żywienia dzieci w placówkach oświatowych.5. Przestrzeganie gramatury wydawanych posiłków.6. Codzienna dbałość o czystość stanowisk pracy, urządzeń kuchennych i miejsca wydawania posiłków.7. W czasie ferii dokładne i gruntowne sprzątanie kuchni i zaplecza, mycie okien, glazury kuchennej, sprzętów AGD.8. Stosowanie w pracy przepisów HACCP oraz przepisów BHP.9. Ponadto zobowiązuje się kucharza do zastosowania się do zakazu wnoszenia na teren Zespołu prywatnych produktów żywnościowych. Wszelkie produkty ujawnione w czasie kontroli stają się własnością Zespołu, a fakt ten będzie poważnym uchybieniem dyscyplinarnym.10. Zgłaszanie na bieżąco usterek i awarii sprzętu AGD oraz zapotrzebowania na zakup sprzętu.11. Wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora i wicedyrektorów Zespołu, wynikające z organizacji pracy Zespołu, zgodnie z przepisami Kodeksu Pracy.Praca: 10:00-16:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 781,25 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 1781,25 zł brutto + wysługa lat. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do 3 miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (75%).
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ [PRACA NA 3/4 ETATU]
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 781,25 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Umiejętność pracy w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza, mile widziane doświadczenie w obsłudze kuchni i stołówki szkolnej. Mile widziane szkolenie HCCP. Wymagana umiejętność radzenie sobie w sytuacjach stresogennych. Wymagana aktualna książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych.
Nazwa pracodawcy:
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY DLA DZIECI NIESŁYSZĄCYCH I SŁABOSŁYSZĄCYCH
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Michała Grażyńskiego 17, 40-126 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt osobisty (ul. Michała Grażyńskiego 17, 40-126 Katowice) w godz.: 8:00-13:00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Termin: Kontakt osobisty, Godziny : 8:00-13:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.zsp-nieslyszacy.katowice.pl
Ulica pracodawcy: Michała Grażyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 17
Profil działalności pracodawcy: DZIAŁALNOŚĆ WSPOMAGAJĄCA EDUKACJĘ.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.11.2019
Oferta pracy ważna do: 13.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1b80e31c2786e27ae02f91274d9f5d96
Podobne oferty pracy
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
zakres obowiązków związanych z wykonywaniem pracy na stanowisku kucharza.
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2019-09-03 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, praca przy organizacji bankietów i imprez okolicznościowych
BURSZTYN MEDICAL SPA & WELLNESS SANATORIUM UZDROWISKOWE SPÓŁKA CYWILNA E.ŚLEPKO, H.ŚLEPKO, P.ŚLEPKO - 2018-01-17 - Bobolin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-12-12 - Radom (mazowieckie)
Sumienność, dokładność i skrupulatność, zdolności manualne, dyspozycyjność do pracy w systemie 3 zmianowym, system pracy w ruchu ciągłym, mile widziane uprawnienia na wózek widłowy; zakres obowiązków: załadunek i rozładunek detali, prace fizyczne związane z dźwiganiem i przenoszeniem wyrobów, dbałość o jakość wykonywanych detali, manualna obróbka detali, kontrola jakości wyrobów gotowych; miejsce pracy: Kleszczów, Wyczółkowskiego;
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie dań, zup, deserów, napojów.
kontakt przez PUP - 2019-05-20 - Lublin (lubelskie)
Profesjonalne przygotowanie i atrakcyjne wizualnie przyrządzanie potraw według specyfikacji. Odpowiedzialność za prawidłowe przechowywanie żywności. Odpowiedzialna obsługa wszystkich urządzeń kuchennych i prawidłowa obróbka produktów spożywczych. Sprzątanie miejsca pracy podczas i po zakończeniu serwisu. Przestrzeganie przepisów BHP w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2018-01-08 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej od surowca do gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2019-06-13 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, pizzy itp.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Ptaszkowa (małopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem
"JOL-MARK" Sp.z o.o. - 2018-07-06 - Sosnowiec (śląskie)
Ogólny zakres obowiązków:- Dobra organizacja pracy - Zapewnienie wysokiej jakości (także wizualnej)serwowanych dań według obowiązujących norm i standardów - Utrzymywanieczystości w obrębie swojego stanowiska pracy - Dbanie o sprzęt kuchenny -Dbanie o towar i jego racjonalne gospodarowanie oraz kontrola kosztów - Dbanieo prawidłowe magazynowanie i przechowywanie żywności oraz sprzętu -Przestrzeganie zasad HACCP i BHP
BUSINESSBAR.PL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-17 - Opole (opolskie)
Kucharz
B5 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-11 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
•przygotowywanie dań a la carte.•przygotowywanie dań do restauracji hotelowej•przygotowywanie dań cateringowych •przygotowywanie bufetu na konferencje i inne imprezy okolicznościowe•przestrzeganie przepisów BHP, HACCP.
kontakt przez PUP - 2019-11-13 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, zarządzanie pomocami kuchennymi, przygotowywanie zup, dań głównych,przygotowanie cateringów wyjazdowych,kalkulacje towarowe, zamówienie u dostawców,ręcznie lepionie pierogów lwowskich
GASTRONOMIA I SERWIS S.C I. NOWAK, W. NOWAK, J. ZWOLIŃSKI - 2017-02-09 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tajskiej.Umowa na czas określony : 02.12.2019 r. - 30.09.2022 r.Praca w systemie dwuzmianowym w godzinach: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Równoważny system czasu pracy. Miejsce wykonywania pracy: lokale należące do firmy we Wrocławiu (C.H. Galeria Dominikańska, C.H. Arkady Wrocławskie, C.H Wroclavia)
kontakt przez PUP - 2019-09-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, nadzór nad pracą w kuchni, organizacja pracy zespołu.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowanie potraw w restauracji
TERAPIA ZAJĘCIOWA WYPOCZYNEK TOMASZ HOŁYŃSKI* - 2019-03-13 - Danków (lubuskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, mycie sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2019-08-30 - Łagów (świętokrzyskie)
Gotowanie dla mnichów oraz gości Domu Gości oraz Restauracji
"BENEDICITE" Jednostka Gospodarcza Opactwa Benedyktynów w Tyńcu - 2018-04-23 - Kraków (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, zarządzanie pomocą kuchenną. Samodzielne podejmowanie decyzji.
Wiesław Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2018-10-01 - Sikory (kujawsko-pomorskie)
Prace ślusarskie
Przedsiębiorstwo-Produkcyjno-Handlowo -Usługowe "WOJTEX" Wojciech Zaborowski - 2019-03-19 - Tragamin (pomorskie)
-
CENTRUM GSM M. CZAPIEWSKI - 2017-06-05 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie potraw w kuchni dla restauracji hotelowej (kuchnia polska i międzynarodowa- kuchnia włoska, hiszpańska, w zależności od wydarzeń- również poza europejska np. indyjska).
kontakt przez PUP - 2019-07-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Kamila Jankowska MAGIA - 2017-05-22 - Ryn (warmińsko-mazurskie)
obsługa, nadzór i utrzymanie w należytym stanie technicznym różnych odmian pilarek stacjonarnych i przenośnych, wykorzystanie pilarek do piłowania wzdłużnego i poprzecznego różnych gatunków i asortymentów drewna oraz wszelkiego radzoju tworzyw drzewnych; prace pomocniecze (porządkowanie, sortowanie , układanie drewna) , inne prace zlecone.
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Duninów Duży (mazowieckie)
- przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i normami obowiązującymi w żywieniu zbiorowym;- pakowanie potraw;- dbanie o porządek na stanowisku pracy;Okres próbny 2 miesiące - umowa zlecenie, następnie umowa o pracę. Praca w systemie zmianowym: 6:00-18:00 ; 6:00-14:00 ; sporadycznie nocki 22:00-6:00 - wg. grafiku do uzgodnienia z przełożonym.
Impel Catering Sp. z o.o. S.K - 2018-08-03 - Wejherowo (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, kierowanie zespołem pracowników,czuwanie nad właściwym i terminowym zaopatrzeniem kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Stary Sącz (małopolskie)
praca jako kucharz zmianowy, obróbka termiczna potraw, wydawanie posiłków, praca na grilu
FHU ALL IN ONE s.c. Jakub Czajkowski,Jacek Gajek,Weronika Wysocka - 2017-04-06 - Zawiercie (śląskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z recepturą oraz gramaturą przyjętą i opracowaną na dany dzień. Ustalanie jadłospisów codziennych i dla grup zorganizowanych. Przygotowywanie i obsługa cateringów. Wydawanie posiłków. Prowadzenie dokumentacji. Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców.
Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli - 2019-08-27 - Czudec (podkarpackie)