KUCHARZ Zawiercie oferta pracy FHU ALL IN ONE s.c. Jakub Czajkowski,Jacek Gajek,Weronika Wysocka

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca jako kucharz zmianowy, obr贸bka termiczna potraw, wydawanie posi艂k贸w, praca na grilu
Data publikacji: 2017-04-06
Lokalizacja: Zawiercie (艣l膮skie)
Pracodawca: FHU ALL IN ONE s.c. Jakub Czajkowski,Jacek Gajek,Weronika Wysocka
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:J贸zefa Pi艂sudskiego 91, 42-400 Zawiercie, powiat: zawiercia艅ski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
praca jako kucharz zmianowy, obr贸bka termiczna potraw, wydawanie posi艂k贸w, praca na grilu
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zawiercie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zawiercia艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zawiercie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie, do艣wiadczenie na stanowisku min. 1 rok w kuchni restauracyjnej lub hotelowej, umiej臋tno艣膰 samodzielnego gotowania
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
FHU ALL IN ONE s.c. Jakub Czajkowski,Jacek Gajek,Weronika Wysocka
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zawierciu
Adres pracodawcy:
J贸zefa Pi艂sudskiego 91, 42-400 Zawiercie, powiat: zawiercia艅ski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt w sprawie pracy telefoniczny pod nr 792 070 890
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: zawiercia艅ski
Gmina pracodawcy: Zawiercie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zawiercie
Ulica pracodawcy: J贸zefa Pi艂sudskiego
Numer budynku pracodawcy: 91
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
dzia艂alno艣膰 w zakresie telekomunikacji bezprzewodowej, z wy艂膮czeniem komunikacji satelitarnej
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zawierciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 06.04.2017
Data dodania oferty pracy: 04.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 05.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
WED艁UG ZAKRESU OBOWI膭ZK脫W
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Kluczbork (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
BAR "S艁ONECZNA POLANA" ANDRZEJ G臉BICKI - 2016-11-04 - W艂odzimierz贸w (艂贸dzkie)
oferta stazu do 30r.z
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - 艁owicz (艂贸dzkie)
1. Utrzymywanie w nale偶ytej czysto艣ci naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych.2. Przygotowywanie posi艂k贸w, przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydawanych do kuchni.3. Dbanie o jako艣膰 i smak wydawanych potraw.4. Porcjowanie posi艂k贸w.5. Wykonywanie innych czynno艣ci s艂u偶bowych zlecanych przez kierownika.
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Podlesie D臋bowe (ma艂opolskie)
Sprz膮tamie stanowsika pracy, przygotowywanie da艅, wykonywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Gdynia (pomorskie)
Samodzielne przygotowanie potraw.Organizacja imprez(wesel, imprez okoliczno艣ciowych)
Sergio Lamponi Karczma u So艂tysa - 2017-10-17 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, dba艂o艣膰 o porz膮dek w miejscu pracy, ustalanie karty da艅, dopilnowanie przepis贸w bhp w kuchnii
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Ciechan贸w (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wynagrodzenie 2000 z艂 brutto do uzgodnienia, wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 po godz. 10.00
Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluk膮" Anna, Mariusz i Pawe艂 Stachyra - 2017-01-04 - S艂upsk (pomorskie)
wyksz. zawod. w kier. gastronomicznym prof. II, art. 49 pkt 2-6, rej. przed 29.06.2016r.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
wydawanie posi艂k贸w wg. ustalonych receptur, przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2016-10-12 - Pyskowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Nadwi艣la艅ska Agencja Turystyczna Sp. z o.o. - 2018-06-21 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
P.H.U. "BARTOSZ" HELENA BARTOSZ - 2017-07-27 - 呕aga艅 (lubuskie)
Brak danych
Pod Borem Warzybok sc - 2016-09-06 - Rzetnia (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, 艣niadania zupy, dania obiadoweWymagania pracodawcy: wykszta艂cenie zawodowe, gastronomiczne, umiej臋tno艣膰 gotowania potraw kuchni polskiej, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, min. roczne do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Preferowana forma kontaktu cv na adres e-mail: eko-planet (at) wp.pl
EKO PLANET Kamil Nadulski - 2016-04-25 - Lublin (lubelskie)
Wymagane min. wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne oraz min. p贸艂 roku do艣wiadczenia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
BU艁ECZKA TOMECKI TOMASZ - 2016-10-05 - Rybnik (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Brzeziny (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Grajewo (podlaskie)
przygotowanie zimnych i gor膮cych da艅 w restauracji hotelowej
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Mory (mazowieckie)
obowi膮zki animatora kultury
Oddzia艂 呕andarmerii Wojskowej w Elbl膮gu - 2016-07-05 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie posi艂k贸w
Towarzystwo Boskiego Zbawiciela - 2016-09-08 - Trzebinia (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej. Praca na 1/2 etatu r贸wnie偶 mo偶liwo艣膰 pracy w pe艂nym etacie.
Biskup- Zacharska Joanna A艣kowe Specja艂y - 2016-10-11 - Mucharz (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅, menu;negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego;
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Warszawa (mazowieckie)
PROFESJONALNE 艢WIADCZENIE US艁UG KUCHARSKICH, WSP脫艁TWORZENIE MENU, DBA艁O艢膯 O ESTETYK臉 DA艃;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢CI KULINARNE W KUCHNI STAROPOLSKIEJ ORAZ JEDNEJ Z UZNANYCH KUCHNI EUROPEJSKICH (W艁OSKA, FRANCUSKA, GRECKA), 1 ROK DO艢WIADCZENIA;MIEJSCE PRACY: SZCZECIN HOTEL RYCERSKI;C.V NA MAIL: rekrutacja (at) hotelewam.pl
GRUPA HOTELI WAM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
produkcja stojaczk贸w plastikowych(min. wyginanie pleksi)
TPLAST Sp. z o.o. - 2017-09-22 - Krak贸w (ma艂opolskie)
praca na stanowisku kucharza pod nadzorem szefa kuchni
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe "OMIX" Salnik Stanis艂aw - 2017-06-16 - Por臋ba (艣l膮skie)
.
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Zakrz贸wek-Kolonia (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia polska), utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy.
Bar "Przy Potoku" - 2016-04-27 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych, katering贸w, obs艂ug arestauracji hotelowej, istnieje mozliwos膰 przyuczenia do zawodu
P.H.U. ALPOL S.C. - 2018-02-22 - Rochna (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Gotowanie i przyrz膮dzanie posi艂k贸w.
Mykytiuk Bohdan Handel Gastronomia Relax - 2016-05-05 - Skoroch贸w (opolskie)