KUCHARZ Lublin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅, zup, deser贸w, napoj贸w.
Data publikacji: 2019-05-20
Lokalizacja: Lublin (lubelskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅, zup, deser贸w, napoj贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Lublin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Lublin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 27.05.2019
Data zako艅czenia pracy: 26.02.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie zawodowe
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Radzyniu Podlaskim
Adres pracodawcy:
Chomiczewskiego 10, 21-300 Radzy艅 Podlaski, powiat: radzy艅ski, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: radzy艅ski
Gmina pracodawcy: Radzy艅 Podlaski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Radzy艅 Podlaski
Ulica pracodawcy: Chomiczewskiego
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Radzyniu Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.05.2019
Oferta pracy wa偶na do: 31.05.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.05.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?65091909ba3bb0f1fd5180194cebac8a
Podobne oferty pracy
przugotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej i maroka艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-11-16 - Radom (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
KONOPIELKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-14 - Zblewo (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w; umowa do ko艅ca pa藕dziernika 2018 r. z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia
O艣rodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "Ewa" - 2018-08-13 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie, gotowanie potraw
Us艂ugi Gastronomiczne. Handel, Us艂ugi Transportowe, Restauracja "ANNA" Halina Celi艅ska - 2018-06-01 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
do uzgodnienia
"JAGIELLO艃SKI" Hotel i Restauracja Anna Jachimowska - 2016-03-04 - Sanok (podkarpackie)
pomoc przy obs艂udze przyj臋膰 okoliczno艣ciowych
kontakt przez OHP - 2016-01-13 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
Zgodnie z umow膮. Praca w Ropczycach ul. Mickiewicza 22
INNEN Sp. z o.o. - 2016-09-20 - Ropczyce (podkarpackie)
Praca w gastronomii/ cateringu, przygotowywanie posi艂k贸w i/lub sushi, dba艂o艣c o jako艣c i staranno艣膰 wykonywanych posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t, uczestnictwo w r贸偶nego rodzaju eventach gastronomicznych. Praca w godz. 12-22. Praca w Redzie, Borkowie lub Sopocie.
Hito-Korab ,Sablewski-sp贸艂ka cywilna - 2017-09-25 - Reda (pomorskie)
przygotowywanie da艅 i potraw w kuchni hotelowej wykorzystuj膮c r贸偶ne techniki kulinarne przy u偶yciu sprz臋tu i narz臋dzi kuchennych
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
*
"SANDRA" J.ZALEWSKI I SP脫艁KA SP脫艁KA JAWNA - 2019-05-06 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
1. Przygotowywanie posi艂k贸w.2. Podawanie i wydawanie posi艂k贸w.3. Prawid艂owe odk艂adanie pr贸bek 偶ywno艣ciowych.4. Utrzymanie w czysto艣ci naczy艅, urz膮dze艅 i pomieszcze艅.5. Pobieranie artyku艂贸w spo偶ywczych z magazynu.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Bolk贸w (dolno艣l膮skie)
do uzgdn.
Firma "Angre" Aneta Mas艂yk, Grzegorz Pytko Sp贸艂ka Jawna - 2018-10-02 - Zag贸rz (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 ZGODNIE ZE STANDARDAMI RESTAURACJI FIRMY, ZAM脫WIENIA, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM I MINIMALIZACJA STRAT, DBANIE O ESTETYK臉 POTRAW, UTRZYMANIE PORZ膭DKU I HIGIENY W MIEJSCU PRACY, DBANIE O W艁A艢CIWY STAN TECHNICZNY URZ膭DZE艃 KUCHENNYCH, PRAWID艁OWE I TERMINOWE WYKONYWANIE ZADA艃, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE MIN. ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, SAMODZIELNE GOTOWANIE KUCHNI POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE CATERINGU, OBS艁UGA PIECA KONWEKCYJNEGO, UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA DLA 呕YWIENIA ZBIOROWEGO, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 ZDROWOTNYCH, MIN. 5 LAT DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J. ROSYJSKIEGO, GODZINY PRACY 06.30-14.30, 09.00-21.00, 08.00-16.00
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowe SYLWIA G臉BICZ - 2018-09-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"KLASZTOR CEDYNIA" Restauracja Piotr Bogus艂aw Hrynkiewicz - 2019-01-02 - Cedynia (zachodniopomorskie)
Zadania wynikaj膮ce z zajmowanego stanowiska.
kontakt przez OHP - 2018-01-05 - Stare Jab艂onki (warmi艅sko-mazurskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej, 艣l膮skiej. - Wynagrodzenie: 1850 z艂 brutto + prowizja. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. - Praca na jedn膮 zmian臋 mi臋dzy 9:00-20:00 + soboty, niedziele - wg grafiku. Wymagane min 2 lata do艣wiadczenie w bran偶y gastronomicznej. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (tel.: 515-241-245) w godz.: 9:00-20:00 celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Stawowa 7, 40-095 Katowice).
"POD SI脫DEMK膭" LOKAL GASTRONOMICZNO HANDLOWY KRYSTIAN SIEMIANOWSKI - 2016-08-23 - Katowice (艣l膮skie)
przyrz膮dzanie da艅 w restauracji
"CHATA KARCZOWISKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-11-29 - Karczowiska (dolno艣l膮skie)
Praca na stanowisku kucharz. Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie (gastronomia), mile widziany sta偶 pracy, zaanga偶owanie w prac臋, dyspozycyjno艣膰, odporno艣膰 na stres. Praca zmianowa (dwie zmiany). Pracodawca po okresie pr贸bnym oferuje podpisanie umowy o prac臋. Wynagrodzenie okre艣lone zosta艂o okre艣lone w stawce godzinowej. Spos贸b aplikowania: tel. 728-443-286 lub mailowo: paulina.gosz (at) hotelmistralsport.pl
Centrum Sportowo-Konferencyjne Gniewino Sp. z o.o. - 2016-05-18 - Gniewino (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Radom (mazowieckie)
produkcja sur贸wek, przygotowywanie mi臋sa
kontakt przez PUP - 2018-10-05 - Pi艂a (wielkopolskie)
selekcja, pakowanie 艣rub
"PROMETEUSZ" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-02-27 - 艁a艅cut (podkarpackie)
Wed艂ug zawodu.
Jad艂odajnia-Bar Mleczny Hades Micha艂 Ga艂a - 2019-04-26 - 呕ary (lubuskie)
odpowiednie przygotowywanie i przyprawianie 偶ywno艣ci zgodnie z przepisami kulinarnymi oraz w艂a艣ciwa prezentacja da艅 do podania go艣ciom
METROPOL HOTEL MAN Sp. z o.o. - 2019-01-11 - Katowice (艣l膮skie)
- przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci pensjonatu, - przygotowywanie da艅 z karty menu dla go艣ci restauracji, - dbanie o czysto艣膰 kuchni - mycie naczy艅,- opracowywanie menu, - wdra偶anie systemu HACCP
KAERTUR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-05-30 - Boles艂aw贸w (dolno艣l膮skie)
kucharz
SHERATON Pozna艅 Hotel "CENTRUM OBS艁UGI BIZNESU" Sp. z o.o. - 2016-09-30 - Pozna艅 (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYKONYWANIE KEBAB脫W, POTRAW INDYJSKICH
kontakt przez PUP - 2019-04-12 - Opoczno (艂贸dzkie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych. Pos艂ugiwanie si臋 tymi narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, uk艂adanie i zarz膮dzanie bufetem szwedzkim
GERVITA FAMILIE SP. Z O.O. - 2018-04-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wg zakresu obowi膮zk贸w
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "BAMI" Miros艂aw Nenca,Beata Nenca-Gre艅 sp贸艂ka jawna - 2016-03-02 - Rychnowy (pomorskie)
praca na magazynie
3RE SP. Z O.O. SP.K. - 2017-07-31 - Choszczno (zachodniopomorskie)