KUCHARZ GARMAŻER Pogorzelica oferta pracy "SANDRA" J.ZALEWSKI I SPÓŁKA SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ GARMAŻER
Wynagrodzenie: od 3 640 PLN
Zakres obowiązków: *
Data publikacji: 2019-05-06
Lokalizacja: Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Pracodawca: "SANDRA" J.ZALEWSKI I SPÓŁKA SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:WOJSKA POLSKIEGO 3, 72-351 Pogorzelica, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: *
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 640 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ GARMAŻER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pogorzelica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 640 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.05.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka zdrowia sanitarno- epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: doświadczenie w zawodzie
Nazwa pracodawcy: "SANDRA" J.ZALEWSKI I SPÓŁKA SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
WOJSKA POLSKIEGO 3, 72-351 Pogorzelica, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pogorzelica
Ulica pracodawcy: WOJSKA POLSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: HOTELARSTWO
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.05.2019
Oferta pracy ważna do: 29.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 06.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 06.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5bc2f8c3a7be832a725f8c2c10a02c52
Podobne oferty pracy
Przyjmowanie towaru do kuchni.Obróbka wstępna.Gotowanie.Segregacja naczyń w zmywalni.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Słupca (wielkopolskie)
przygotowywanie dań ukraińskich, dania ciepłe oraz zimne, pierogi ukraińskie, zupy ukraińskie, sałatki
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Marki (mazowieckie)
sporządzanie potraw i wydawanie, nadzór nad pomocą kuchenną
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Głodowo (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTÓW Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni pakistańskiej w restauracji pakistańskiej
P.H.U. KATARZYNA WÓJTOWICZ - 2019-05-06 - Gryfice (zachodniopomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Kałków (mazowieckie)
przygotowanie dań, ustalanie menu, dbanie o wybór składników do potraw, konserwacja urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Chorzów (śląskie)
Gotowanie masy pomadowej mlecznej(dozowanie, ważenie surowcó, wylewanie, chłodzenie masy).Obsługa linii do produkcji wyrobów cukierniczych . Kontrola jakości produkowanego asortymentu .
JUTRZENKA DOBRE MIASTO Sp. z o.o. - 2018-03-02 - Dobre Miasto (warmińsko-mazurskie)
Zgidnie ze stanowiskiemJedna zmiana 6-14 lub 7-15oferta stażu dla osób powyżej 30r.ż
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków - (pizza)
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Władysławowo (pomorskie)
umiejętność właściowego współżycia w zespole, charakterystyka pracy: przygotowanie posiłków, gotowanie, pomoc w restauracji- sprzątanie, chęci do pracy miejsce pracy: Mirsk
HELENA ROSIK KAWIARNIA PAPROTKA - 2019-03-12 - Mirsk (dolnośląskie)
przygotowanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
Kompletowanie załadunek i wyładunek surowców, obsługa skanera magazynowego, obsługa wózka widłowego, utrzymywanie porządku w magazynie, współpraca z działem produkcji w zakresie realizacji zadań, weryfikacja dostaw surowca. Wymagania: wykształcenie zawodowe, doświadczenie w pracy na magazynie, znajomość dokumentacji magazynowej, aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych, uprawnienia i praktyczne umiejętności do obsługi wózka widłowego, gotowość do pracy w systemie trzyzmianowym, dokładność i odpowiedzialność, umiejętność pracy w zespole oraz dobra organizacja pracy. Pracodawca zapewnia bardzo dobre warunki pracy (do wynagrodzenia będzie dodawana premia uznaniowa), dofinansowanie do karty Multi Sport oraz ubezpieczenie grupowe na życie. Praca na trzy zmiany w godzinach 06.00 - 14.00, 14.00 - 22.00, 22.00 - 06.00. Pracodawca zapewnia transport z Wejherowa, Strzebielina, Luzina, Lęborka. Po okresie próbnym docelowo umowa o pracę na czas nieokreślony.
"Eurocast" Sp. z o.o. Strzebielino - 2017-02-08 - Strzebielino (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dań kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Łódź (łódzkie)
wyrabianie ciasta na pierogi, gotowanie zup, przygotowywanie mięs, prace porządkowe
UMC Poland Sp. z o.o. - 2016-01-12 - Łysomice (kujawsko-pomorskie)
obsługa kuchni firmowej
CONSONNI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-03-04 - Kamyk (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2015-12-11 - Bełchatów (łódzkie)
Wykształcenie średnie; doświadczenie: 1 rok; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Gliwice (śląskie)
przygotowanie posiłków
"Lapidarium"Michał Sala - 2018-02-27 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie produktów, odpowiedni dobór przypraw, sosów i surówek do oferowanych dań; obsługa urządzeń kuchennych i elektrycznych; porcjowanie dań; przygotowywanie gotowych dań wg menu zakładu
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
-
GREEN PARTNER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
GASTROMAX Przemysław Grochocki - 2016-01-05 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
praca biurowa
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
AGP Pękala Galiński S.J - 2016-06-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni, wysokość wynagodzenia jest uzalezniona od doświadczenia zawodowego oraz zaangażowania
BERNARDOWO SP. CYWILNA GUSTAW ANDRYS, MARCIN NASIŁOWSKI - 2019-03-04 - Obra (wielkopolskie)
Estetyka podań potraw, samodzielność na stanowisku, umiejętność współpracy w zespole.Praca na umowę o pracę w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, praca w weekendy.
Przedsiębiorstwo Usług Turystyczno Rehabilitacyjnych WODNIK H. i M. Rudniccy Sp. J. - 2017-11-28 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
sprzedaż bezpośrednia produktów przez internet
kontakt przez OHP - 2018-06-13 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
kreowanie menu oraz wszelkich ofert promocyjnych, utrzymanie wysokich standardów potraw, optymalizacja kosztów, tworzenie receptur, nadzór i kontrola nad przygotowaniem imprez okolicznościowych i firmowych
Zajazd Jurajski spółka jawna; Brewka Marcin, Brewka Barbara - 2015-11-23 - Podlesice (śląskie)
przygotowywanie potraw
FIRMA UBX Kraków Sp. z o.o. - 2016-09-01 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań indyjskiej, nepalskiej w piecu tandori, pierogi nepalskie, kuchnia północnych Indii. Umowa na czas określony, następnie na nieokreślony, jedna zmiana 11:00-19:00. Miejsce pracy: Bielany Wrocławskie
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)