KUCHARZ 艁ag贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, mycie sprz臋tu kuchennego
Data publikacji: 2019-08-30
Lokalizacja: 艁ag贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: 艁ag贸w, powiat: kielecki, woj: 艣wi臋tokrzyskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, mycie sprz臋tu kuchennego
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁ag贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kielecki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 30.08.2019
Data zako艅czenia pracy: 29.08.2021
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
Kolberga 4, 25-620 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: 艣wi臋tokrzyskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ofpr/19/1847
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat pracodawcy: m. Kielce
Gmina pracodawcy: Kielce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kielce
Ulica pracodawcy: Kolberga
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.08.2019
Oferta pracy wa偶na do: 04.10.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 30.08.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?547efd628a9c72d301c9e65e8874bff6
Podobne oferty pracy
-Przygotowywanie- Nadz贸r nad procesem lakierowania- Kontrola jako艣ci pomalowanych element贸w- Utrzymywanie czysto艣ci i w艂a艣ciwego stanu technicznego urz膮dzenia i jego otoczenia
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Gr臋z贸wka (lubelskie)
Praca w restauracji w Klubie Adwokata. Przygotowywanie posi艂k贸w, prace porz膮dkowe w kuchni. Praca od pon. do pt w godz. 8:00-16:00.Kontakt z pracodawc膮 osobisty ul. S膮dowa 4 Wroc艂aw.
TADFIL Gra偶yna Reinhard - 2016-07-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z produkt贸w i p贸艂produkt贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, znajomo艣膰 kuchni tureckiej.
ANTALYA DONER KEBAB Salman Bulu艧 - 2018-07-02 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przeprowadzanie wywiadu, przyj臋cie pensjonariuszy do DPS, wsp贸艂praca z MOPS, GOPS.
ADAX Zak艂ad Produkcyjno-Handlowy, Zak艂ad Pracy Chronionej - 2018-04-30 - Brody (艣wi臋tokrzyskie)
zgodnieze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Planowanie,opracowywanie receptur i przygotowanie potraw, deser贸w, ciast.
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Sprzeda偶 art. spo偶ywczych i przemys艂owych, obs艂uga klienta, wyk艂adanie towaru, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracyPraca w godzinach: 6:00-14:00, 13:00-21:00Paca na ca艂y etat lub p贸艂 etatu
Jastrz臋bska Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w "SPO艁EM" - 2019-02-15 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
Do uzgodnienia
P.P.U-H "PE-PO" Sp.z o.o. - 2016-04-06 - Sanok (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, przygotowywanie i sprz膮tanie stanowiska pracy (zmywanie). Do艣wiadczenie zawodowe mile widziane.
SANDWICH CANNENA Pietrzyk Barbara - 2017-03-08 - K臋pno (wielkopolskie)
Praca w kuchni orientalnej, przygotowywanie da艅 z mi臋s (wolowina, baranina) oraz produkt贸w spo偶yczych; planowanie zada艅; umiejetnos膰 kierowania lud偶mi. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony. 1/2 etatu. Praca jednozmianowa: 4 godziny dziennie w przedziale godzinowym: 14:00-23:00. Mo偶e by膰 osoba niepelnosprawna. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Dowo偶enie w贸zk贸w na sklep, sprz膮tanie maszyn膮 czyszcz膮c膮
SPECJALISTYCZNE US艁UGI PORZ膭DKOWO - CZYSTO艢CIOWE CLEAN PLUS MA艁GORZATA WRO艃SKA-RAK - 2019-07-24 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie ca艂odziennych posi艂k贸w dla podopiecznych ODP zgodnie z jad艂ospisem, normami 偶ywieniowymi, zaleceniami dietetycznymi i przepisami sanitarno-epidemiologicznymi. Praca od od poniedzia艂ku do pi膮tku, w godzinach 6:00-14:00. Umowa na czas okre艣lony- 6 miesi臋cy, docelowo na czas okre艣lony 6 miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia.
O艣rodek Pomocy Spo艂ecznej - 2020-02-07 - Czechowice-Dziedzice (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Warszawa (mazowieckie)
prace kucharskie
BFB Sp. z o. o. - 2018-07-03 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w,wyb贸rda艅 do menu,zarz膮dzanie sk艂adnikami w spos贸b racjonalny,ustalenie estetycznego sposobu podawania potraw,w tym przygotowanie i obr贸bka miesa i innych potraw.
BROWAR KARPACZ SP脫艁KA JAWNA GRZEGORZ I TOMASZ SZUBA - 2020-01-30 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
鈥rzygotowywanie ofert handlowych鈥przeda偶 produkt贸w / realizacja zam贸wie艅鈥udowanie i utrzymywanie dobrych relacji z klientami鈥ealizowanie plan贸w i polityki handlowej firmy鈥⑴沴edzenie og艂osze艅 przetargowych i przygotowanie ofert przetargowych
Zak艂ad Aparatury Elektrycznej WOLTAN Sp. z o.o. - 2018-10-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫WWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE MIN. 艢REDNIE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGO
"SCENA" KA艁U呕NY, KACZMAREK SP脫艁KA JAWNA - 2018-10-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
ZAOPATRYWANIE ZAK艁ADU W SUROWCE, NARZ臉DZIA, CZ臉艢CI ZAPASOWE MASZYN I URZ膭DZE艃, OPAKOWANIA, TOWARY ITP. (TZW. ZAOPATRZENIE MATERIA艁OWO-TECHNICZNE)
Ekomex - Pil艣niak Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 Sp贸艂ka komandytowa - 2020-01-24 - Panki (艣l膮skie)
Ustalanie menu zgodnie z wymogami 偶ywienia zbiorowego w szko艂ach. Ustalanie zapotrzebowania na zakupy.Zapoznanie si臋 z zasadami prawid艂owego 偶ywienia HUCP oraz ich stosowania w pracy.Nazywanie wyst臋puj膮cych w 偶ywno艣ci sk艂adnik贸w alergicznych.Obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w i innych surowc贸w do produkcji posi艂k贸w.Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Bia艂a-Parcela (艂贸dzkie)
w/g zawodu
Piekarnia "POD TELEGRAFEM" Roman Smolarski - 2020-01-17 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
- praca w zakresie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Kucharzpraca w godz. 6-14, 10-18
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Tarnobrzegu - 2018-07-09 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw (g艂贸wnie kuchni polskiej), obs艂uga kasy fiskalnej, dba艂o艣膰 o higien臋 w kuchni i na sali
Double S Adam Skolik - 2019-07-04 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Samodzielny kucharz w o艣rodku wypoczynkowym w Por臋bie
Przedsi臋biorstwo Zmechanizowanych Rob贸t In偶ynieryjnych S.A. - 2016-06-10 - Por臋ba (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej, ukrai艅skiej i rosyjskiej
"COLOS" Joanna Franczak - 2018-01-31 - Paw艂贸wek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie produkt贸w do potraw kuchni wietnamskiej, gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
P.P.H.U. PIKUN-VO Vo Danh Nam - 2016-02-10 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw, przystawek
HOTEL WASIK - FIRMA PRODUKCYJNO-US艁UGOWO-HANDLOWA SZYMON WASIK - 2017-07-13 - Krogulcza Sucha (mazowieckie)
SPORZ膭DZANIE R脫呕NEGO RODZAJU POTRAW, OBS艁UGA MASZYN I URZ膭DZE艃 W ZAK艁ADZIE GASTONOMICZNYM, PRZYGOTOWANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE POTRAW KULINARNYCH, DBA艁O艢膯 O STANOWISKO PRACY, WK艁AD W UDOSKONALANIE MENU LOKALU, PODNOSZENIE SWOICH KWALIFIKACJI KULINARNYCH, SPORZ膭DZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH: POLSKIEJ, UKRAI艃SKIEJ, W艁OSKIEJ I INNYCH NAROD脫W, PRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W BHP I PPO呕;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI W艁OSKIEJ, POLSKIEJ, DA艃 KUCHNI KRESOWEJ W TYM UKRAI艃SKIEJ, WA呕NA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, DO艢WIADCZENIE POWY呕EJ 1 ROKU NA PODOBNYM STANOWISKU;CZAS PRACY: OD 6 DO 10/H DZIENNIE, W GODZINACH 11.00 - 23.00;WYNAGRODZENIE: 12Z艁/H
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie potraw.
CATERMED S.A. - 2018-08-31 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
przygotowywanie potraw
"FOLWARK FOLI艃SKICH" Maria Foli艅ska - 2019-10-18 - Wysoka (lubuskie)