KUCHARZ Sanok oferta pracy P.P.U-H "PE-PO" Sp.z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Do uzgodnienia
Data publikacji: 2016-04-06
Lokalizacja: Sanok (podkarpackie)
Pracodawca: P.P.U-H "PE-PO" Sp.z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 15, 38-500 Sanok, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sanok
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: sanocki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Sanok
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 06.04.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: P.P.U-H "PE-PO" Sp.z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sanoku
Adres pracodawcy:
Kwiatowa 25, 38-500 Sanok, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: sanocki
Gmina pracodawcy: Sanok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sanok
Ulica pracodawcy: Kwiatowa
Numer budynku pracodawcy: 25
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: gastronomia, catering, roboty budowlane
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sanoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 30.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowePrzestrzeganie standard贸w produkcji gastronomicznejUdzia艂 w procesie utrzymania i podnoszenia jako艣ci us艂ug kulinarnychWsp贸艂praca przy wdra偶aniu nowego menuI zmiana 7:00-15:00II zmiana 15:00-23:00Pracodawca oferuje prac臋 w mi艂ym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, mo偶liwo艣膰 zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Rado Hotel Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "Rado" - 2017-02-27 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. okre艣lonych receptur, dbanie o wizerunek restauracji, wydawanie da艅 wg. standard贸w firmy, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad Sanepid i BHP.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
strzy偶enie, modelowanie, koloryzacja.Pracodawca oferuje szkolenia w zawodzie.Godziny pracy: od 8.00 do 16.00; od 11.00 do 19.00
Zak艂ad Fryzjerski Marianna Kanabrodzka - 2018-05-14 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
CENTRUM EDUKACYJNE PROMAR W RZESZOWIE (WWW.PROMAR.EDU.PL) ZATRUDNI OSOB臉 NA STANOWISKOKUCHARZ / KUCHARKADO PRACY W KUCHNI STO艁脫WKI W SIEDZIBIE G艁脫WNEJ PRZY UL. BOHATER脫W 12.DO OBOWI膭ZK脫W OSOBY ZATRUDNIONEJ NALE呕E膯 B臉DZIE PRZEDE WSZYSTKIM PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W 呕YWIENIA GRUPOWEGO DLA UCZESTNIK脫W GRUP PRZEDSZKOLNYCH I UCZNI脫W SZKO艁Y PODSTAWOWEJ.
CENTRUM EDUKACYJNE PROMAR - 2017-10-10 - Rzesz贸w (podkarpackie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Warszawa (mazowieckie)
Obs艂uga wtryskarek i urz膮dze艅 na linii produkcyjnej. Nadz贸r nad ich sprawnym i bezawaryjnym funkcjonowaniem. Systematyczna kontrola jako艣ci produktu zgodnie z procedurami, prowadzenie raport贸w. Regulacja maszyn. Zapewnienie ci膮g艂o艣ci pracy linii produkcyjnej. Usuwanie usterek i awarii. Konserwacja maszyn i urz膮dze艅.
AVIOLA Sp. z o.o. - 2016-04-15 - 艁ajski (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca restauracji "Dw贸r 艢wi臋tosz贸wka: od pn do nd pomi臋dzy godz. 9.00-18.00.
"FRYBUD" Sp贸艂ka z o.o. - 2016-06-13 - 艢wi臋tosz贸wka (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Ma艂kinia G贸rna (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni chi艅skiej, znajomo艣膰 przypraw w艂a艣ciwych dla kuchni chi艅skiej.
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie pizzy oraz kebabu
"S-ELECTRO" Sp. z o.o. - 2016-02-22 - Krak贸w (ma艂opolskie)
praca w labolatorium badawczym
Instytut Przemys艂u Organicznego Oddzia艂 w Pszczynie - 2017-10-26 - Pszczyna (艣l膮skie)
pomoc w kuchni, sprz膮tanie zaplecza, zmywanie naczy艅, pomoc przy produkcji
"EDMAR" S.C. EDYTA TWORKOWSKA MAREK TWORKOWSKI - 2017-01-17 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - G艂og贸wek (opolskie)
Wydawanie posi艂k贸w profilaktycznychSprz膮tanie sto艂贸wek i stanowisk pracyPrzygotowywanie posi艂k贸w Przygotowywanie napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
艢cis艂a wsp贸艂praca z Szefem Kuchni, koordynowanie pracy poszczeg贸lnych zespo艂贸w, reprezentowanie Szefa pod jego nieobecno艣膰, przygotowanie potraw i posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych, przyjmowanie dostaw, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy. Osoby zainteresowane proszone s膮 o wysy艂anie CV na adres e-mail:zakupy (at) qyadrille.pl
FOLWARCZNA G脫RSKI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-04-14 - Gdynia (pomorskie)
samodzielne sporz膮dzanie, r贸znymi technikami i metodami, potraw, napoj贸w i wyrob贸w garmazeryjnych, organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy, zgodnie z zasadami BHPi ppoz, przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem sur贸wc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych, dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narzedziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, porcjowanie dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych, wsp贸艂praca z kierownictwem zak艂adu, odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w
Trio Kia Sp. z o.o. - 2018-01-29 - Opole (opolskie)
- praca pod nadzorem szefa kuchni: przygotowywanie posi艂k贸w (porcjowanie, gotowanie zup, wywar贸w, sur贸wek, pieczenie ciast); - samodzielna organizacja pracy na stanowisku, znajomo艣膰 urz膮dze艅, maszyn, sprz臋tu i narz臋dzi pracy, przepis贸w sanitarno- epidemiologicznych i bhp.,- dostosowywanie pracy do ksi臋gi HACCAP,- przestrzeganie przepis贸w prawa dotycz膮cych wykonywanych zada艅 zawodowych
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej. Dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Lee's Chinese Leciejewski Wiktor - 2017-02-08 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej
Firma Gastronomiczno-Handlowa Dembi艅ski Marek - 2016-02-11 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
produkcja i wydawanie posi艂k贸w w barze
"B-3" Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2018-08-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Rzeku艅 (mazowieckie)
Samodzielne sporz膮dzanie nowych potraw wg receptur i przepis贸w szefa kuchni (obrobka wst臋pna surowc贸w: r臋czna, mechaniczna, termiczna), uczestniczenie we wprowadzaniu nowych wyrob贸w; wydawanie potraw z kuchni, przygotowywanie deser贸w i regionalnych napoj贸w; przygotowywanie potrawy, napoje i desery na przyj臋cia okoliczno艣ciowe. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany w przedziale: 10:00-24:00. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, PLANOWANIE PRODUKCJI,SPORZ膭DZANIE LISTY ZAPOTRZEBOWANIA,OCENIANIE POTRAW, NADZOROWANIE PROCESU PRODUKCJI,NADZOROWANIE WYDAWANIA I PAKOWANIA GOTOWYCH POTRAW; wynagrodzenie 3000 z艂 brutto +premia uznaniowa; praca w godz. 6-14; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 7-15;
Eden Catering Kamila 呕ywiecka - 2016-03-23 - S艂upsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga sprz臋tu kuchennego
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Zgierz (艂贸dzkie)
przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej (shoarma, kebab, lakcum, zupy z soczewicy, dania z jagni臋ciny, ayran, hummus, manti, baklava)
Ma艂gorzata Mucharska BISTRO ALANYA - 2017-09-07 - Jaksice (ma艂opolskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga go艣ci przy barze i na sali
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)